|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novembra II Mariborcanke
10.11.2008 1:17:48   
baby1978
Odpiram temo, Novembra Mariborcankeuser posted image ...
Kaj vas je kaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Novembra II Mariborcanke
10.11.2008 18:52:53   
Upsss
evo mene.. se javljam na raport user posted image  
torej... jutri pričakujem user posted image , upam pa seveda, da je ne bo ...

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2008 19:46:21   
nincika
hej hoj,

še ena, ki upam, da je novembra ne bo! Če ne, pa vsaj decembra...da bodo prazniki še lepšiuser posted image

Upajmo skupaj...

(odgovor članu Upsss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2008 19:25:38   
Upsss
samo res...prazniki bi bili.. čarobniuser posted image  pa tudi če sem prej bila navajena na konkretna "praznovanja" čez celi decemberuser posted image  bi zdaj bila bolj vesela, če bi bila že user posted image . ej, smo stariuser posted image  

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2008 20:11:53   
nincika
Upsss...tistega jutri, ko bi mogla dobit user posted image  je že skoraj konec, zato je sigurno že kaj svežih novičk...user posted image

Čakam s tabo in držim pesti...user posted image

(odgovor članu Upsss)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.11.2008 20:18:19   
D0aisy
Zdravo Mariborčanke!

Evo še ena na seznamu, vendar je zame komaj prvi krog zato ni veliko upanja. Za vse držim user posted image !

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.11.2008 20:30:39   
nincika
Pozdravljena DOaisy,
saj je zame tud komaj prvi krog, vseeno moramo upati na najboljše...user posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2008 9:20:02   
baby1978
Ojla Štajerke...

Hja za mene je tudi komaj 2 krog, ampak se mi zdi že cela večnost, neko čakanje me ubija po pravici povedano. Kako st kaj drugače?
Pa Martinovanje - pri kodžaku?

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2008 13:01:09   
nincika
Ja, to čakanje...idealno za to, da ti psiha ponori, da čutiš vse mogoče nosečniške znake, ti je slabo, te špika v jajčnikih, te bolijo prsi... user posted image
Vse to sem ta mesec občutila, zdaj, ko pa se bliža dan D, pa se mi vsebolj zdi, da čutim običajne znake, tiste, ki najavljajo prihod user posted image user posted image .
Se mi zdi, da se bo zdaj, zdaj vlilo...

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.11.2008 22:34:09   
Upsss
Hej borke.
Nincika: danes še nič novega glede moje user posted image ... hmm... pa ravno včeraj sem pila na trgu svobodeuser posted image  
pozdravljeni tudi Baby1978 in DOaisyuser posted image

jaz sem  (no, v bistvu sva dva user posted image user posted image user posted image )  v "akciji" od maja tega leta, je kr minlo to...  sem se ravno včeraj malo spraševala o svojem "zdravju"; KT sem jemala neprestano deset let, potem sva še dve leti "pazla" (in seveda sem se pred vsako user posted image  sekirala, da slučajno nisem noseča), zdaj pa sem kr malo šokirana, da kr traja, traja...
aja: včeraj delala test, danes delala test, vse minus user posted image . ajd, bo pa naslednji mesec tolko bolj veseluser posted image

nočko vsem

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.11.2008 17:44:34   
nincika
hja, men se tud zdi, da ko ´paziš´ se lahko  hitro kaj prime, ko pa bebija načrtuješ, pa noče in noče... Ni logičnouser posted image
Jaz tud še vztrajam pri stanju brez user posted image , krči so potihnili, zdaj me bolj vse druga boli, sem menda zbolela...user posted image
S testom bom še malo počakala, čeprav me ful mika, da bi ga jutri zjutraj naredila...upam, da bom zdržala do nedelje, takrat mi bo user posted image  4 dni zamujala.
Kako ste pa ostale, nič se ne javljate...

LP
Nina

(odgovor članu Upsss)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.11.2008 20:55:07   
baby1978
Ojla...
Hja nekako ni in ni cajta za RR. Midva z mojim user posted image celi cajt nekaj doma urejava al pa hodiva okoli. Ja moja user posted image ne bi smela prit jutr, upam da je ne bo, ampak me ze nakej zvija tam doli, mogoče pa me zvija zaradi česa drugega, nevem še nimam izkšenj z user posted image .
držim pesti za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.11.2008 21:06:12   
D0aisy
Hello bejbe!

Kdaj bi pa ti mogla dobit user posted image nincika? Ful navijam zate baby1978, da je še vsaj 9 mesecov ne bi bilo tiste tečke. Moja bi morala prit komaj konec meseca (okoli 27.11) user posted image user posted image    Pa sem že sedaj radovedna če kaj bo...

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.11.2008 15:59:33   
baby1978
Hello bejbe..
Hja naporen dan za mano. Jutri se delovno pol pa sem v nedeljo doma, huh hvala bogu. Zvijame se vedno, pa se vedno ničuser posted image . mam pa občutek da se mi bo vsak čas vliko ojeje. Kako pa kaj ostale?

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.11.2008 20:12:25   
baby1978
Moja tečka user posted image je že prišla zato...... beda.
hja ničl gemo z user posted image naprej.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.11.2008 20:26:02   
D0aisy
Ne obupaj baby1978! Zmagoslavje bo toliko slajše!
Tudi jaz sem slabe volje, ker sem v plodnih dnevih mojega pa že 3 dni ni!!!! Popizdiš, takrat ko jih rabimo jih ni user posted image ....

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.11.2008 21:17:15   
Upsss
baby1978 user posted image , bo pa naslednjič! držimo pesti da bomo vse čimprej user posted image

ja jaz mam zadnje mesece nekam nereden ciklus, traja tam od 25 pa do 30 dni. No, 27. dan je bil  torek (sem nekako najbolj pričakovala user posted image ), ko sem naredila tudi test BC, vendar je bil negativen (da ne omenjam, naredila sem ga tudi v ponedeljekuser posted image mislim halo? sama sebe zajebavam). sedaj imam seveda nevemkake nosečniške znake user posted image user posted image user posted image  in še nič ni... kaj vem.  Sem pa danes kupla CB, ki ga bom naredila jutri zjutraj, če me ne bo prej obiskala tetka.  in seveda: poročam!
punce, tudi drugim držim pesti za , se beremouser posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.11.2008 7:37:43   
Upsss
punce!! poročam, da se je danes zjutraj na mojem CB pojavil veliiiiik in deeebel + !user posted image  tako sva vesela, sem mojega že ob sedmih zjutraj zbudlauser posted image user posted image user posted image  in sva skoraj 10 minut bulila v testuser posted image user posted image
joj ne morem verjet da sem user posted image
pozdravček vsem in  en veeeelik user posted image

(odgovor članu Upsss)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.11.2008 8:49:37   
nincika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako lepa novica takoj za dobro jutro. Sem ful vesela zate!!! Zdaj ti pa želim le mirno in zdravo nosečnost in naj ti teh 9 mesecev hitro mine.

baby 1978, tebi pa pošiljam user posted image user posted image user posted image  in s tabo navijam, da bo december pa res čaroben za vse tiste, ki še čakamo user posted image .

(odgovor članu Upsss)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.11.2008 12:46:21   
baby1978
Cestttttttttttiiiiiiiiiiitttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upsss
Nincika za tebe pa drzim pesti, ful mocno.
Hja kaj ces, niti ni tak slaba tale user posted image , upam da hitro mine, ker mi se ze lusta user posted image .
In Upssss, po kolikem casu ti je pokAZAL test user posted image . In kaksne znake si imela, teke kot pred teckouser posted image , al se malo razlikujejo. Kak se radovedna - zenska pac.
Cao se tipkamo.

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.11.2008 13:33:42   
nincika
Hej punce,

no, da vam malo poročam, moje user posted image  še ni, mogla bi bit pa v čet oziroma enkrat v teh dneh, ker imam kr neredne cikluse. V četrtek sem delala test z baby check mini in je pokazal -, tako da sem se nekako spijaznila, da gremo decembra v nove boje. Zdaj pa ta novica s strani Upsss... mi je kr dala še malo upanja za ta mesec. user posted image Počakala bom še nekaj dni, če je ne bo, bom naredila test še z CB.
Baby1978, saj bo user posted image  hitro minila, potem pa le veselo na delouser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.11.2008 19:13:30   
Upsss
ja, nincika.. tako je bilo pri meni. Sem pa se danes pop. še enkrat "razkurla"user posted image  in šla delat še enkrat BC, sedaj pa sta končno bili dve črtici! čeprav je bila tista, ki govori o nosečnosti, zeeelo slaba. kaj vem, mogoče jaz ne delam kaj ok? ali pa bi morala jutranji urin, ker čez dan kr nekaj spijem.
držim zate, da bouser posted image user posted image

baby1978: ko zdaj gledam nazaj, sem imela znake že en teden preden bi morala dobituser posted image . kaj vem: bilo mi je zeelo slabo (pred spanjem), špikalo me je v jajčnikih (levo, desno, ma ki češuser posted image ), včeraj zvečer pri tuširanju pa sem že pošteno zasumla, da  bi znalo bit, ker se mi je na desni dojki pokazala ena velika morda žila, prsi mam težje, zelo občutljive (in jih že komaj spravim v modercuser posted image ). user posted image  bi morala dobit nekje torek (27. dan), potem me je do četrtka nekak "čudno" zategovalo tam spodaj (čudn filing), kot da bom zdaj zdaj bolana.  Ker sem delala BC v ponedeljek popoldne in v torek zjutraj (prvi urin) in sta bila oba neg., sem rekla, da bom naslednji test delala šele v soboto zjutraj in sem z muko dočakala današnje jutro, je pa bilo veselje toliko večjeuser posted image  še posebej, če imaš cikluse neenake (meni je vedno nihal od 26 do 30 dne, tako nekako) ti svetujem, da delaš šele kak dan, šteto od najdaljšega cikla, ki si ga mela v zadnjih npr. 3 mesecih (bemtiš, sem ko dohtarcauser posted image )
do danes pa nisem imela še nobenega znaka user posted image , niti pikice krvi (močno upam, da bo tako še naprej).user posted image

aja, pa še to: ko čez dan spiš po 4 ure, potem veš, da nekaj ne štima: ali si globoko v depresiji ali pa si nosečauser posted image

v glavnem, upamo na najboljše, da bi z najino pikico bilo vse ok,
vam pa želim, da čimprej zagledate magični user posted image  .

je to vaša prva user posted image ? moja je.

punce dajmo dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image , da nas bo nasl. poletje čimveč z vozički user posted image user posted image user posted image

nincika: obvezno poročaj!
baby1978, saj veš kaj te čaka: ogromno user posted image user posted image user posted image  in potem morda dobiš najlepše darilo za praznike. vsekakor držimo pestiuser posted image

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.11.2008 19:48:09   
nincika
Upssss, zdaj sem dobila kr kurjo polt, ko sem prebrala tvoj post...kot da bi moje počutje opisovala user posted image  Da pa je naklučje še večje, sem 2 dni nazaj pri tuširanju opazila močno modro žilo tudi jaz, ampak danes je ni več user posted image  Obvezno po kosilu za tri urce spat, le slabo mi ni in se prav dobro počutim.
Še kak teden naj mine, pa bom tudi jaz vedela, pri čem smo.

Če bo prišla pa prejuser posted image , pa naj čimprej mine, da bomo lahko spet pridno user posted image user posted image

(odgovor članu Upsss)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.11.2008 19:51:05   
nincika
Aja, pozabila napisat, da bo zame prva nosečnost, zdaj teče komaj prvi krog. Tako, da imamo še veliko časa
Vseeno bi pa bilo lepo, da bi se res med poletjem vse šetale z vozički, po možnosti skupaj pri treh ribnikih user posted image user posted image

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.11.2008 20:31:29   
D0aisy
Fullllll čestitam Upsss! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Iz srca ti privoščim. Upam, da bo s tabo in tvojo pikico vse OK! Čimveč sreče
Zaupaj nam v katero je ratalo in pa kako zelo ste se trudli, da uspe!?

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?