Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
V Celovec se splača iti!!! 26.3.2005 10:27:19
|
|
|
|
Jessy
|
V četrtek sem šla v Celovec po nakupih. Kupovala sem v C&A in H&M. V C&A sem na oddelku za nosečnice kupila kavbojke (39,90 EUR), 7/8 športne hlače (34,90 EUR), dvoje preprostih kratkih majic (2x 14.90 EUR), eno kratko majico z ovratnikom in obrobami (19.90), eno majico s 3/4 rokavi (19.90) - vse to je stalo 144,40 EUR. Meni se zdi, da je bil nakup res uspešen, če primerjamo s cenami pri nas. V H&M pa za nosečnice nimajo nič, je pa full izbire za otroke, čeprav je v C&A še večja izbira. Tam sem pa kupila komplet za našo bebico (vse bolj tanko, za nekje v septembru, oktobru) bodi z dolgimi rokavi(5,90 EUR), rebraste hlače z zapenjanjem na ramenih (9.90 EUR), kapico (2.90) in dvoje nogavičk (skupaj 2,90 EUR) - vse v kombinaciji bele, bež in rjave barve s potiskom medvedkov. Na poti do avta pa smo zavile še v eno trgovinco, kjer je izredno poceni (tako kot pri nas Metro), vendar se dobijo vmes tudi kvalitetne stvari. Tam sem kupila spodnji del iz materiala, kot so trenirke ter majico brez rokavov (oboje za 11 EUR). Očitno bo treba za naše malčke res kar v Celovec. Meni vem, da se je splačalo. No, nekaj informacij sem vam posredovala. lp, Jessy
|
|
|
|
V Celovec se splača iti!!! 26.3.2005 12:07:03
|
|
|
|
katja76
|
Tudi jaz sem šla v Celovec po nakupih. Vse stvari so cenejše kot pri nas, če pa kupiš več stvari naenkrat se pa še bolj splača. Ful imajo veliko igrač V Toys'r'us (industrijska cona). Tudi veliko cenejše. Izbira je božanska, izkoristite priložnost. Lep pozdrav, veliko lepih pirhov in okusno šunko.:metulj::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?