Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prosim za pomoč drage bodoče mamice 7.11.2008 10:23:01
|
|
|
|
Anonimen
|
najbolje bo da greš po tester v lekarno jaz sem imela dvakrat tak občutek, vendar prvič ni bilo nič drugič pa je bilo, tako da to ni sigurno da vama je uspelo, kupi si tester in ga probaj, če ni nič počakaj en teden in poskusi še enkrat, sam ne se preveč obremenjevat! upam da vama je uspelo!!!!
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč drage bodoče mamice 7.11.2008 10:24:01
|
|
|
|
lara larissa
|
ko sem jaz zanosila pa še niti nisem vedela da sem nosečka, me je tako špikalo v jajčniku pa ne samo enkrat ampak na določene trenutke po dalj časa, kot da bi me z iglo v jajčnike pikal.... No in pol sem se pogovarjala z mojo babico, pa sem povedala kak in kaj da me full špika pa je rekla iz prve..".noseča si , meni se je tud to dogajalo"...in glej ga zlomka naredim čez nekaj dni test, ker mi je M zamujala 3 dni in bil je plusek :), tako da držim pesti za tebe, ni nujno da si nosečka, je pa možno, najbolje da počakaš na izostanek M pa narediš test. Vso srečo
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč drage bodoče mamice 7.11.2008 10:29:06
|
|
|
|
Dali*
|
mene je tudi špikalo in kot da bi se mi nekaj pretakalo po jajcevodih in jajčnikih. In ja, bila sem noseča. Pojdi po test in se prepričaj.
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč drage bodoče mamice 7.11.2008 12:04:38
|
|
|
|
vesa13
|
Tudi jaz sem morala kar nekaj časa čakati, preden sem lahko opravila test. Imela sem podobne simptome kot ste jih navedle zgoraj, le da sta me oba jajčnika zelo bolela. No potem so sledile bolečine v križu ipd. Vso srečo ti želim!
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč drage bodoče mamice 7.11.2008 13:11:15
|
|
|
|
uršika***
|
Jaz sem tudi čutila špikanje po jajčnikih. Samo sem bila 100%, da se pripravlja menstruacija- ker imam vedno podobno špikanje in krče. Tako sem bila še bolj vesela, ko M ni bilo - mi je bilo pa tako hecno, ko me je isto zvijalo, kot pred začetkom M
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč drage bodoče mamice 7.11.2008 13:19:17
|
|
|
|
girly
|
Lahko je to znak, da si , lahko ne. Mene se sicer tudi špikalo, samo me je tudi prej občasno, ko nisem bila . Počakaj na izostanek M, potem pa naredi test. Ker včasih imamo razne znake tudi od samega pričakovanje... Ti pa želim vso srečo, da zagledaš !
|
|
RE: Prosim za pomoč drage bodoče mamice 7.11.2008 13:20:48
|
|
|
|
acitak
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** Jaz sem tudi čutila špikanje po jajčnikih. Samo sem bila 100%, da se pripravlja menstruacija- ker imam vedno podobno špikanje in krče. Tako sem bila še bolj vesela, ko M ni bilo - mi je bilo pa tako hecno, ko me je isto zvijalo, kot pred začetkom M men se je isto dogajalo kot pri ursiki***...s tem da so me prsi bolele pa zgaga me je pekla, no ko sem test nardla sta ble dve crtice
|
|
RE: Prosim za pomoč drage bodoče mamice 7.11.2008 14:00:12
|
|
|
|
Čebel@
|
hellow!!! mene je na morju špikalo v jajčnikih in kar naprej sem hodila na vodo in mi je kolegica rekla da sem ziher in sem rekla da nisem da bo ziher M......potem se nardila test in ni pokazal nosečnosti,ker pa mi je M zamujala sem čez kakšen teden nardila še enega in je narisal +........zdaj sem pa v 25t držim pesti da vama je ratalo samo res počakaj do izostanka M da ne bo razočaranja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?