Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zaščitna krema za obraz 25.3.2005 9:48:37
|
|
|
|
Mina1
|
Tale od Nivee Wind&Wetter Creme je super fajn, pa od Bubchen tudi. S faktorjem pa ni za pretiravati: rajši kupi peno faktor 18 od Bubchen, ki se lepo razmaže, pa večkrat jo namaži, pa bo. Visoki faktorji niso dobrodošli za:duda: pa-pa Mina1
|
|
|
|
zaščitna krema za obraz 25.3.2005 10:07:38
|
|
|
|
BONI*
|
Jaz sem ga pozimi mazala z Nivejino Wind&Wetter Creme, zadnjič,ko pa je bil že tako močen sonček, pa sem ga namazala že kar z Nivejino otroško kremico z faktorjem 30. Mogoče sem malo pretiravala, ampak druge v našem DMu nisem našla. Lp, Boni
|
|
|
|
zaščitna krema za obraz 25.3.2005 10:17:48
|
|
|
|
Maxica
|
Boni, tako kot ti, sem ga tudi jaz pozimi mazala s kremo Nivea za veter in mraz, sedaj sem pa nabavila prav tako od Nivee kremo za sončenje s faktorjem 30. Mislim, da bo ok.:bravo:
|
|
|
|
zaščitna krema za obraz 25.3.2005 19:03:30
|
|
|
|
asso
|
Mina1, jaz pa mislim, da so glih visoki faktorji primerni za :duda::zmeden:, ne pa nizki, ker z nizkimi več žarkov prepusti. Lp asso
|
|
|
|
zaščitna krema za obraz 25.3.2005 19:37:55
|
|
|
|
Anja167
|
Meni so v lekarni dali Vichy factor 30, samo mi je gospa tam rekla, naj ga raje kar pokrijem kot mažem, pa da naj prej preizkusim na vratu ali rokicah, če ni alergičen nanjo. Sicer pa je kremica zelo draga (mislim, da 2800 SIT), a se lepo maže in je ne porabiš veliko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?