Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
ima katera sesalec delfin vortex power 5.11.2008 11:29:29
bučibači
Hojla, zanima me, če ima katera ta sesalec, namreč na tv že dalj časa gledam to reklamo, in me mika, ni drag-150E, je pa tudi bolj majhen in praktičen,..no, vsaj jaz ga tako vidim.
RE: ima katera sesalec delfin vortex power 14.11.2008 13:47:22
Tjaša23
pozdravljene
jaz imam ta sesalec full je vredu in je res da mož zelo rad sesa. sam ne vem če se da kako jakost manj naštimat ker je moj predragi možiček navodila stran vrgu. je pa izredno fajn sesalec mi ni žal da sem ga kupila
RE: ima katera sesalec delfin vortex power 23.11.2008 20:54:06
country
Jaz imam tudi delfina in lepo počiva v svoji škatli na omari. Po uporabi si je namreč treba vzeti čisto preveč časa, da ga spucam. In se mi ne da več. Sicer ne vem, če je to isti model, vendar pa ima notri en filter iz pene, ki ga je zelo težko oprat, za nameček pa se še usmradi (ker ga ne operem v nulo in se razvijejo bakterije). Posledično pristane ves smrad v zraku pri naslednjem sesanju.
Če bi to odštela, pa je res super sesalec. Vodni filter, BP posesa vse površine, pa še sedežno lahko opereš z njim.