|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Veliki petek
25.3.2005 6:58:22   
Udb
Dan!

Danes si pa spet upam začeti!! :)-:)-:)-

Kako ste kaj spale? Vas je kaj luna nosila? Jaz sem spala kot top! Razen, da sem morala ob 3.00 na WC - kot ponavadi!! :)-:)-:)-

Kakšne pirhe boste imele?

A je še kakšna nova nosečka razen cume???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Veliki petek
25.3.2005 7:01:52   
žlička
jutro udb in ostale....spala sem ok ze od 21 naprej, okoli 0.00 sem sla na wc in potem veselo spala naprej, kot pa ves me pece grlo:( ampak jaz se ne dam

jajca bodo pa pobarvana v cebuli, pa poizkusila bom z rdeco peso pa seveda rdeci, pa zeleni in vijolicni, zelo pisan spekter barv, komaj cakam da jih bomo barvali danes...:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Veliki petek
25.3.2005 7:05:23   
Anonimen
Razmišljam, da bi jih skuhala v teranu, pridej otako lepi rdeči. Če pa jih pustiš v vinu, da se vse skupaj ohladi, so pa menda še lepši, ker vino kristalizira. Mislim, da bom kar probala. ;)

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Veliki petek
25.3.2005 7:06:33   
Udb
Tudi jaz sem drnjohala že ob 21-ih!!!! :)-:)-:)-

Naši pirhi bodo rdeči in zeleni...čebule pa nisem uspela toliko nabrati, da bi jo bilo dovolj! :(( Ne vem kakšno čebulo to prodajajo - že vso olupljeno!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Veliki petek
25.3.2005 7:09:35   
Anonimen
Kradejo liste za veliko noč :)-

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Veliki petek
25.3.2005 7:11:29   
Udb
al bina - točno tako!!! :)-

Kakšen je bil biftek?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Veliki petek
25.3.2005 7:14:37   
Anonimen
Jaz ga ne jem, možakarja pa pravita, da v redu ;)

Zdaj se moram pa še torte lotit, sem včerej dobila en dober recept, pa moram sprobat. Upam, da bo ratalo :zmeden2:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Veliki petek
25.3.2005 7:16:17   
žlička
jaz sem lani delala s teranom, res pridejo lepi s kristalcki povrhu

kar se listov tice sem videla da jih prodajajo na trznici....

kako bo s peso pa porocom ko bomo dali projekt skozi, upam da ne bom prevec razocarana:zmeden2:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Veliki petek
25.3.2005 7:17:28   
Anonimen
Aja...lahko tudi v hrastovem lubju, ga prodajajo v lekarni ali pa zastonj v gozdovih ;) pravijo, da so tud lepi rjavi :zmeden2:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Veliki petek
25.3.2005 7:21:30   
Maša26
Dobro jutro!!

Saj res, veliki petek. To mi vrže spomine nazaj na srednjo šolo, ko sem zvečer hotela na nek fuuul dober koncert, pa mi je stara mama odločno povedala, da ne bom šla.. ;) No, to je že daleč..

Jaz bom tudi delala pirhe, čeprav vem, da bodo ostali in bom potem brskala za recepti, kaj vse se da potem narediti iz starih kuhanih jajc ;););)

Udb, a mi lahko prosim poveš, na koliko časa si imela ti M in kdaj ti je potem test pokazal :modri::roza:? Saj vem, da je bilo o tem že govora, ampak prosim še enkrat. Ker sem v fazi, ko se tolažim, da mi test pač še ni pokazal in da še ni vse izgubljeno :zmeden::zmeden:

Saj res, še luna je danes! To bo moj :love: spet :hudicek: :):)

:kuza:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Veliki petek
25.3.2005 7:38:21   
simonas
Jutro punce!

Mi bomo pa kar kvačkane pirhe imeli... Mogoče jih bom še kaj v čebulo vrgla, tistih kupljenih barv pa ne maram preveč, ko so potem vse jajčke še znotraj obarvane:)-...

Simona

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Veliki petek
25.3.2005 9:34:26   
bunkica
Ola vsem skupaj!Glih včeraj mi je mama praula,da če jih daš v špinačo-so prekrasno zeleni,potem pa namažeš oz podrgneš s slanino,da se lepo svetijo; in če jih daš v borovnice so pa violični!Hm...bomo probali

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Veliki petek
25.3.2005 10:05:50   
Anonimen
Ohoj jutro nič lepo je deževnoooooooo:((:((:((:((

Pa še slabe novice bereš ki te kar pogrejejo.:grrr:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Veliki petek
25.3.2005 10:19:09   
Udb
neva, kaj pa je narobe? Nisem na tekočem...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Veliki petek
25.3.2005 10:22:17   
Anonimen
Ah nič kaj hudega...ampak odpreš tole stran pa uboga Tantra pa Andrejka.
No jaz bi najraje vsak dan brala...jupi uspelo je!!!Take besede te spravijo v dobro voljo.

Morda pa je krivo vreme za zanič razpoloženje.

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Veliki petek
25.3.2005 10:23:34   
Udb
Ja, res ni fajn take zgodbe brati!! Ampak vsaka taka stvar te naredi močnejšega!! Jaz sem prepričana da bo naši Andrejki kmalu uspelo, Tantra bo pa tudi svojega v red spravila!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Veliki petek
25.3.2005 10:26:17   
Anonimen
Ma dosti z slabo voljo...povejte mi ste že spravile skupaj jedilnik za praznike?????
Moji so na dijeti:)-:)-tako da se pri nas ne bo miza šibila pod jedmi;)Kruh pa le bom spekla..njammm9nebesa

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Veliki petek
25.3.2005 10:29:56   
Udb
Jaz se ne bom dosti pretegnila!! Kakšno pecivo bom spekla, šunka, pirhi. Potico bo itak pekla tašča...kruh bomo kar kupili!! Ni kaj, letos sem res lena!! :)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Veliki petek
25.3.2005 10:32:47   
Anonimen
Se beremo kasneje megremo v trgovino pa knjižnico pa po mojo najmlajšo v šolo ufffff kolk dela:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Veliki petek
25.3.2005 12:37:33   
Udb
Men je tako DOLGČAS!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)-:)-:)- Ta zadnji službeni dan pred prazniki se tako vleče!!!!!!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?