Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dvojčka in 4 urni delovnik 3.11.2008 22:22:02
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Hojla, morda mi kdo lahko pomaga, preden se spustim v zakone ... Kako je z zaposlitvijo za 4 ure po porodniški, če imaš dvojčke. Vem, da to ugodnost lahko koristim 6 let, ne vem pa, ali imam plačo le za polovični delovnik ali kako. V okolici me namreč prepričujejo, da grem lahko delat za 4 ure in da mi služba daje plačo za 4 ure, ZZZS pa za preostale 4 ure. Meni se to zdi malo preveč sanjsko, zato najprej preverjam tu ... Ne zanima me torej delovna doba. To itak vem, da teče za polni delovnik, ampak da ti pa kar za nič dela plačo dajo, je pa malo utopično, se mi zdi. Morda se motim. Je kdo zaposlen na CSD in zna kaj več o tem povedat. Hvala. LP Martinščica
|
|
RE: dvojčka in 4 urni delovnik 3.11.2008 22:29:16
|
|
|
|
Anonimen
|
. V okolici me namreč prepričujejo, da grem lahko delat za 4 ure in da mi služba daje plačo za 4 ure, ZZZS pa za preostale 4 ure Placo dobis za stiri ure od delodajalca, za razliko do polnega delovnika pa ti zavod placuje prispevke za pokojninsko tako da od njih dejansko ni denarja na tvoj TRR.
|
|
|
|
RE: dvojčka in 4 urni delovnik 4.11.2008 18:02:23
|
|
|
|
tosja
|
Bolj se ti splača delat za 6 ur.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?