Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Varnostni 'gumbi' za štedilnik 1.11.2008 9:17:39
|
|
|
|
botrca
|
Prvič vidim, nimam pojma a jih imajo pri nas.
|
|
[Brisano sporočilo] 1.11.2008 9:55:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Varnostni 'gumbi' za štedilnik 1.11.2008 10:20:37
|
|
|
|
Mišni
|
Ne vem, če ji imajo. Ampak na tvojem štedilniku se ne da gumbov kar dol potegnit? Pri meni s ejih da, tako d ajaz sem v tistem obrobju vse gumbe imela v eni škatlici na pultu, pa sem jkih potem po potrebi uporabila. Poskusi.
|
|
RE: Varnostni 'gumbi' za štedilnik 1.11.2008 11:32:32
|
|
|
|
Sooncek
|
Sem probala tudi gumbe dol potegnit ... sam potem 'ostanejo' luknjice, ki so za vtikanje prstov noter še bolj zanimive kot gumbi ... Bom še malo po netu pobrskala. Hvala!
|
|
RE: Varnostni 'gumbi' za štedilnik 6.11.2008 13:29:47
|
|
|
|
saline
|
Jaz sem kupila v Rutarju zaščitno ''ograjico'' za štedilnik, ki je iz dveh delov: Zaščitena je kuhalna površina in del štedilnika, kjer so gumbi. Ne izgleda tako kot tile gumbi na sliki, je pa funkcija enaka. Poskusi, pri nas se obnese! LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?