|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (205.NADALJEVANJE)
24.3.2005 6:11:54   
Sulfinija
Dobro jutro prijateljice!!!

Vsem in vsaki posebej želim lepo četrtkovo jutro.Joj še malo pa bo velika noč :zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek:.Se že veselim,da bom dobila velikega čokoladnega zajčka :zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek:,kar na en mah ga bom zmazala.
Kaj pa boste ve kupile svojim :love::love: za veliko noč :zajcek::zajcek::zajcek:,upam da prav tako zajčke.

No upam,da tiste katere greste v službo ste že budne in ste nejbrž že spile prvo jutranjo kavico :kava::kava::kava::kava::kava:,tudi jaz jo že kuham svojemu :love::love::love:,da eno skodelico skupaj spijema.

Joj punce ne pozabit vse tiste katere ste matere jutri je ja 25.03.kar pomeni materinski dan.Punce vse katere še to nismo ne bit žalostne bomo pač drugo leto in takrat bomo dobile za praznik naše :duda::duda::duda::duda::duda::duda: in seveda velikanski šopek dišečih :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.
Punce a je tudi pri vas takšna navada,ko nekdo povije otročka :duda::duda:,da dobi darilo od moža.Moj ati je namreč mami kupil za dva otroka dva različna debela prstana zlata seveda.Mami jo je še dandanes nosi za spomni.To se mi je zdelo zelo lepo od njega :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,tudi moj mi je rekel,da me bo z nečim presenetil takrat,...Upam,da prav kmalu.

No in kako kaj naše srečke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:?Upam,da vam bušiji že pridno rastejo,...

Kaj pa je sedaj z srečanjem?

Kako pa kaj naša Tantra,Kornelija,Anitka,Tia,Koala in vse ostale,ki čakate na velik dogodek.Boste vidle punce ne obupat še malo počajmno in bo nosečk na tem forumu za malo morje!

Anitka ste se že odločili za prvomajske počitnice kam boste mahnili?

Pa čež poletje kam bomo kaj šle na dopust :morje::morje::morje::morje::morje:,midva z mojim :love: greva že prav kmalu.Ta čas bo minil kot bi mignil in že se bova kopala :morje::morje::morje: in sončila sploh pa če bom imela zraven v bušiji svojo :duda::duda::duda: ne bom s sončenjem pretiravala.

A se bo katera letos tudi poročila?

Tako punce to bi bilo na kratko moje prvo današnje zgodnje javljanje na forum vsem skupaj in vsaki posebej lep delovni dan katere greste v službo vsem ostalim,ki ostanemo doma pa lepo lenarjenje in dobro skuhajte kosilo svojim oziroma našim lubijem :love::love::love::love:.

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.3.2005 6:24:41   
Tina76
Lep jutranji pozdrav s Štajerske.:)

Sem že na delovnem mestu in se kar vleče to jutro. To, da je pa četrtek je pa nekaj najlepšega saj je jutri že petek in nato podaljšan vikend. JUPI:bravo::bravo:
Čokoladni zajčki so res zakon in tudi moji jih bodo dobili:zajcek::zajcek::zajcek:!!!

Midva z mojim greva na prvi oddih že kar zdaj med prvomajskimi. In ravno takrat bom čakala na izvide izventelesne oploditve. Joooooooj že vnaprej me je strah po drugi strani pa komaj čakam.Upam da bo kakšna držala kakšno pest za naju in dejstvo da se tokrat (drugič) vendarle prime in dobimo čez devet mesecev:zaspan:.

a imate na Štajerskem tudi kakšno srečanje? Prav rada bi se pridružila.

LP in dan poln sončka želim

Tina

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2005 6:50:35   
Maša26
Dobro jutro vsem,

tudi jaz sem že spila prvo :kava: in se počasi odpravljam služit ;)

Mene čokoladni :zajcek: že čaka na polici in je samo še od moje volje odvisno, koliko časa bo še.. ;)

Sem pa danes izredno slabo spala, ves čas sem se zbujala. Mogoče bo kaj z luno ??

To vas moram še vprašat: a je vam tudi nerodno kupovati teste v lekarni? V vseh okoliških lekarnah namreč koga poznam in mi je nerodno, da bi se razširilo, češ, da skozi kupujem teste.. saj po eni strani je trapasto, ampak najraje bi naročila one iz Amerike testsforless ali kaj že.. Kakor se spomnim, so točni, pa hitro pridejo in še poceni so.

Danes imam 39. dan in sem že kar živčna!!! :sloncek::sloncek::sloncek: pa že en lep čas ne, ker že več kot en teden ˝dobivam :hudicek:˝ Tako, da sva nazadnje še plodne dneve zamudila, če bo spet vse skupaj z zamudo :(

No dovolj o meni!

Mojca, :miska::miska: še en teden :miska::miska:!

Navijam tudi za ostale z Anitko na čelu in vam želim lep dan :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2005 8:07:26   
malamisha
Še eno dobro jutro iz štajerske!

Že cel teden me drži neko noro razpoloženje, ki danes dosega vrhunec. Imam pregled pri moji g. in samo čakam, kaj bo še našla. Jajčniki divjajo kot zmešani (sem malo po plodnih dnevih) in prav zoprn občutek me prevzema, da imam ponovno pregled.
Ampak kar se mora se mora...:)

Drugače pa sem srečna, ker je četrtek in jutri petek in končno vikend (pa še podaljšan;)).

Želim vam :modri::roza:in to hitro...

Vsem skupaj lep dan!

lp

Anita

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2005 8:21:34   
Bety
Dobro jutro, punce1

Mene malo grlo boli, ušesa srbijo, kašljem in nekaj z.... izkašljem.... moram več vitaminčkov spiti...

Če pogledam druge forume, ugotovim, da je veliko naših sobork, ki so imele ss in se potem niso več oglasile pri nas....žalost vem, da je velika...vendar, ni potrebno se obtoževati ali sramovati....to je izven naše volje...

Ni mi pa nekaj jasno....kako to, da trdijo, da so to otroci z genetsko napako, ko pa so vsi rojeni popolnoma normalni?!?! :zmeden: ...in kako se potem popolnoma brez težav rodijo toroci z hudimi genetskimi napakami (brez krvavitev, bolečin...)?!?!?!.... Mislim, da so to samo izgovori, da lažje prebolimo to izgubo....

Pa še nekaj....v različnih časopisih različno pišejo o času deljenja zarodnih celic in koliko časa rabi za vgnezditev....nekje sem prebrala, da po 10.dneh še-le zapusti jajcevod...bulšit....pojma nimajo...in mislim, da se sestane nekaj novinarjev, ki te revije za mamice sestavljajo....poberejo iz drugih časopisov, nekaj dodajo...in mi vztrajno kupujemo vse časopise v upanju, da bomo kaj novega izvedeli.... 8)....

Pa še teorija o ovulaciji ?!?!?! :zmeden: :grrr: ....

Je na sredini ciklusa, je tik pred M, je med M, je lahko 2x....torej, potrjuje mojo teorijo, da je izločanje posameznih hormonov neodvisno eno od drugega in da si ne sledijo en za drugim....zato se dogaja, da krvaviš ko si noseča, ti odmre rumeno telesce in otrok tudi z njim... In, če imaš srečo, da vsi "inštrumenti igrajo usklajeno" je tudi pesem (otrok) tukaj....
8) .....

Pa še teorija o "staranju jajčnikov"....:grrr::hudicek: ..."je po 35.letu starosti; je samo x%; vrednost fsh en mesec pokaže,da je jajčec še dovolj, drug mesec pa da jajčec ni več..." ....:grrr:...še večji bulšit......pa, da zelo malo nosečnic po 45.letu rodi zdravega otroka??!?!?!
Jaz vas vprašam, punce moje, kaj je res potrebno biti pameten, da pogruntaš, da ZELOOOOO MALO ŽENSK SE ODLOČA imeti otroka po 45.letu starosti, in mogoče so prav tiste, ki si to ne želijo zeeeeelo sposobne to tudi uresničiti??????....pa kje je še "vpliv okolice", ko se za tako staro žensko "ne spodobi imeti malčka", saj ji bo najstarejši sin imel že tretjega???...

BUUUULLLLLLLŠIIIIITTTTTT......

Hmmmmmmmmm.....sem jezna......človek mora stvar vzeti v svoje roke......:sloncek: vsak dan, kupiti si v Italiji progesteron,...uffffffff....

Tako...grem delat.....

Pozdravlja vas Bety, ki bo že ta mesec srečka :nosecka: (brez ss)

Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2005 9:16:13   
koala
Hjali hajlo!

Joj Bety ti si pa danes huda, ma ne se sekirat, ni vredno.

Mojca jaz še vedno držim pestke!

Nosečke kako kaj? A :duda: že kaj brcajo?

Koala

Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2005 10:22:04   
Še ena T
Dober dan vsem skupaj!

Bety, te razumem, na kaj misliš.
Sem ugotovila, da se na nobeno stvar ne moreš 100% zanesti. Vsi vse vedo, ampak hkrati noben nič. Hočem reči, da vsi samo nekaj predvidevajo, v resnici se pa lahko zgodi ravno obratno.

Malamisha, jaz sem imela v zadnjem ciklusu (v katerem sem zanosila) G. ravno nekje na sredi, ko naj bi bila O. Mi tudi ni bilo prijetno, da bi ravno takrat kdo kaj šaril po meni, ampak sem šla. Par dni po pregledu sem imela nek čuden občutek v trebuhu in malo roza izcedka in sem mislila, da je to zaradi odvzema brisa. Pa je bila zgleda vgnezditev.

Mi lahko katera pove, v katerem tednu se na pregledu že vidi srček, oz. kdaj je najbolje za prvi pregled? Saj vem, da ne bom mogla dost vplivatI na to, kdaj me bo naročila, ampak vseeno.

Vsem želim lep dan in veliko sreče še ta mesec:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2005 23:05:50   
Anitka
Dober večer!

Se bom malce oglasila preden odpeketam v posteljo :muca::zaspan::muca::zaspan::muca::zaspan:

Sem jezna kot :hudicek: Se trudim oddati dohodnino preko e-pošte tako kot lani, pa me letos nekaj zafrkava. Ne razumem zakaj mi napiše "komponenta za digitalno podpisovanje se ni naložila", ko pa mi KLIK in vse ostalo dobro deluje.:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: To so torej naše sodobne poti poslovanja.

Potem me pa jezi še tale izcedek, ki včasih že zgleda skoraj kot :hudicek: , pa se spet umiri. Ma naj že enkrat pride s tistimi svojimi prelestnimi krči, da opravim še tole prek... laparoskopijo, odležim svoje, potem pa me več nič ne ustavi na poti do :duda:

Sem samo danes izvedla za dve novi :nosecka::nosecka: ki ju kar dobro poznam in se spet sprašujem kaj pa jaz!?!?!?! Saj sem vesela za vsako, a po skoraj dveh letih boja za :duda: bi pa že tudi mene lahko razveselila novička o :modri::duda::roza: :grrr::grrr::grrr: Sem morala malce olajšati dušo, da bom lažje spala.;)
Hja očitno bo pri meni res obveljala tista napoved od kartomantika, da mi bo uspelo nekje v dveh letih.:grrr::grrr::grrr: Pa pustimo zdaj to.

Mojca za prvomajske gremo v Tučepe in že komaj čakam, da odrinemo na :morje:

TINA 76 kam gresta pa vidva na prvomajski oddih? Bom držala pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da se tokrat prime in boš čez devet mesecev že res v naročju držala :zaspan::duda:

MAŠA 26 a misliš to ovulacijske teste ali teste za nosečnost? Sicer pa maš kar rav, da te včasih kdo čudno gleda v lekarni, sploh v kaki manjši in potem že začne kdo zlobno vrtet jezik. Sicer pa požvižgaj se na vse skupaj. Pa seveda stiskam :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za :modri::duda::roza:

MALAMISHA a si imela danes pregled? Če si, upam, da si dobro opravila.

Ohoho naša skorajšnja :nosecka: BETY se je pa danes pošteno razkurila;);) Se je kar treba včasih malce razjezit in si olajšat dušo, ti je potem vsaj malce lažje a ne? Sicer pa draga moja, kmalu prihajajo časi jutranjih slabosti in takrat bo svet spet lepši 8);):)-

Hej KOALA, danes si bila pa kratka, kaj?;)

ŠE ENA T kako pa kaj tvoje počutje?

PIKA 74 upam, da se daš spet kmalu vsaj malo na ON in se boš spet kaj oglasila pri nas, saj te že pošteno pogrešam. Sem že mislila, da si se kaj skregala z nami. ;)

Vsem (bodočim) nosečkam želim lepo in mirno noč in še lepši jutrišnji dan,

vaša Anitka :metulj: ki bo prav kmalu vesela srečka :nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.