|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregled nuhalne svetline
30.10.2008 8:10:04   
Anonimen
Pozdravljene,
Danes imam pregled nuhalne svetline in me zanima, kaj ste poleg nuhalne svetline na pregledu še izvedele. Kaj konkretno ste pravzaprav še vprašale? Sama že imam sicer nekaj vprašanj, ampak mogoče izvem še kaj, pa trenutno ne vem kaj. Da slišim vaša vprašanja.
Lep dan vsem!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregled nuhalne svetline
30.10.2008 8:29:49   
Anonimen
Reči za srček, pa naj ti pokaže rokice, nogice... Mogoče lahko vprašaš za spol in če bo veliko sreča, ti bo povedal, amapk ni 100% da bo to držalo :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2008 8:52:24   
Anonimen
Seveda vprašaj če je vse na mestu. Najbrž ti bo dr. sam od sebe kazal kje je kaj, za spol pa raje ne sprašuj, ker se absolutno nič ne vidi user posted image  Nama je rekel, da bo punčka, bil je pa fantič user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2008 8:58:05   
Anonimen
pa ne pozabi vprašati, če se možgani lepo razvijajo, če je trebušna votlina ok, če v popkovini vse teče, kot mora, če je hrbtenjača lepo zaprta in kje imaš posteljico (spredaj, zadaj,...). Se mi zdijo ta vprašanja pomembnejša od spola, čeprav je tudi to možnbo videti, zato kar vprašaj. Če se ne bo videlo, bo pa tudi to povedala.

Srečno in javi nam, kako je šlo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2008 9:58:51   
Naja30
G ti itak sam vse pove, vsaj Pušenjak mi je vedno na koncu vse lepo razložil. Nisem rabla nič dodatno spraševat. Edino za spol ne pove, ampak to me ni zanimalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2008 11:54:18   
Anonimen
Večkrat berem, da več kot sprašuješ, veš izveš.
Hvala za nekatere predloge.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2008 15:35:46   
Blueeyes
jaz nisem čisto nič vprašala... samo ulegla sem se na posteljo in uživala ob gledanju otročička... Strahova mi je vse sama pokazala, srček, nogice, rokice, obrazek, ustno votlino,... vse kar bi morala vedeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.10.2008 14:32:02   
Anonimen
Pozdravljene,
kot rečeno, sem imela včeraj pregled nuhalne svetline. Vse je ok. Edina stvar, ki vam jo priporočam, kar jaz prej nisem vedela je, da se vam splača s pregledom počakati tam do 13 tedna, seveda če je možno. Jaz sem ravno dopolnila 12 tednov. Otrok v 12 tednu leži še relativno nizko, zato nekaterih stvari ne moreš videti kot bi želel. Zdravnica je seveda odčitala vse kar je potrebovala, ampak jaz bi si pa kakšno stvar želela bolje videti. Sicer pa, samo da je vse ok, bom že počakala do naslednjega UZ.
Lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
31.10.2008 14:35:55   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene,
kot rečeno, sem imela včeraj pregled nuhalne svetline. Vse je ok. Edina stvar, ki vam jo priporočam, kar jaz prej nisem vedela je, da se vam splača s pregledom počakati tam do 13 tedna, seveda če je možno. Jaz sem ravno dopolnila 12 tednov. Otrok v 12 tednu leži še relativno nizko, zato nekaterih stvari ne moreš videti kot bi želel. Zdravnica je seveda odčitala vse kar je potrebovala, ampak jaz bi si pa kakšno stvar želela bolje videti. Sicer pa, samo da je vse ok, bom že počakala do naslednjega UZ.
Lep pozdrav!
Potem pa počakaj na morfologijo od 20-24 tedna, takrat se vse lepo vidi. 1 teden razlike ne bo bistveno spremenil slike.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.10.2008 16:34:24   
tia12
Ne skrbi, najprimernejsi čas za opravlajnje NS je 12 teden. Tako da tudi, če ti nisi videla kaj dobro, zdravnik ve kaj mora pregledati...saj bos se imela priloznost, da  vidis svojo bebico....
Pa zdravo/ga user posted image ti želim...
Kaksni so bili pa kaj rezultati NS?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?