|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomagajte prosim-nimam pojma o porodniškem d.
29.10.2008 21:54:33   
bučibači
HOj!
zanima me to, kot piše na csd-ju, da se moraš 60 dni prej javit tam in dvignat neke obrazce, ter da moraš 30 dni pred pdp-jem javit datum v službi-glede na to, da sem v bolniški že preko komisije to v službi itak vejo, da me ni oziroma, kdaj imam rok. Naslednji pregled pri g imam kakšne tri tedne pred porodniško, in bom verjetno takrat dobila nadaljne napotke ( 20.11.), vendar takrat bo že manj kot 60 dni, da grem na csd po obrazec- glede na to, da imam bolniško brez izhodov, me zanima, kaj lahko s tem izgubim, če neumno sprašujem, mi ne zamerite, ker pojma nimam o teh zadevah, prosila bi, če mi lahko katera da kakšen nasvet o tem,... pdp imam 13.1.
pred časom že našla na rr-ju en link, ki ga je ena dodala, da si tam lahko sprintaš vse obrazce(porodniški, očetovski, dokladi,.-.?,...), ki jih potrebuješ, sedaj ga pa ne najdem, če katera ve kje je, ali me lahko usmeri-prosim.user posted image user posted image

Vem, da je to že ižeta tema, samo kar najdem, ko prebiram, sem še bolj zmedena, zato vas prosim za pomoč- sploh v datumih-HVALA!!! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomagajte prosim-nimam pojma o porodniške...
29.10.2008 23:03:14   
lex
obrazce si lahko sprintaš Tukaj

obrazce lahko sprinatšoz. greš ponje NAJHITREJE 60 dni pred PDP. porodniško nastopiš 28 dni pred PDP in takrat moraš že imeti urejeno. Tako da ko dobiš pri G papirje (na naslednjempregledu najverjetneje) greš in neseš na CSD. glede na to, da imaš PDP 13.1, boš porodniški dopust nastopila 15.12 do takrat moraš nest papirje na csd. jaz živim vmanjšem kraju pasemjim tokrat kar po pošti poslala vse skupaj.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2008 23:21:15   
ZmajTolovaj
Jaz sem šla lepo na csd in sem rekla, naj mi dajo vse obrazce, kar moram izpolnit, in pol sva skup s tisto prijazno gospo not vpisovali, kar je treba. Sem imela nekaj že sprintano s csd šiška (link, ki ga je že lex prilepila), pa en obrazec ni bil taprav. Ne vem, lahk da sem jaz zabluzila. user posted image Ja, tistih 60 dni pa pomeni, da ne moreš it prej, ni pa treba točno takrat. Pač taprav čas. Za očetovski dopust pa se spomnim da sem nosila obrazce pol enkrat, ko se je mala že rodila. Najboljše, da vprašaš svoj csd.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2008 12:03:04   
bučibači
hvala!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?