Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 14:15:04
|
|
|
|
Mišni
|
Kaj je zdaj?
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 14:25:04
|
|
|
|
Hope2
|
Ne, uporabljam samo naravne začimbe (suhe ali sveže). Vsako posebi oz kombiniram. Ojačevalcev okusa pa ne rabim, ker se mi zdi da z začimbami, česnom, čebulo, gorčico, soljo, kako limonino lupino, vinom,,,,,,dobim okus, ki ga imava zelo rada.
|
|
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 15:16:31
|
|
|
|
uršika***
|
Sem žal privrženec Vegete
|
|
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 15:17:29
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Ojačevalcev okusa pa ne rabim, ker se mi zdi da z začimbami, česnom, čebulo, gorčico, soljo, kako limonino lupino, vinom,,,,,,dobim okus, ki ga imava zelo rada. Ja pa saj ne rabim ojačevalca okusa, ravno tega ne maram. Jaz bi samo vse to, kar si naštela, v eni dozi. No, saj nekaj imam, pa me zanima, če še kaj drugega obstaja. No? Nivess mogoče? Naša kulinarika?
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 16:26:39
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Še tole http://www.tisocinendar.si/nomurub.php Ja, tole sem tudi že videla, ja. Kdo bi si mislil, da imajo to tam.
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 16:50:21
|
|
|
|
Valentina
|
Sama uporabljam to je aromatizirana sol z ekološko pridelanimi zelišči (zelena, bazilika, timijan, koromač, koper, šetraj...) Poglej na oddelek z začimbami v večji štacuni. Moja je kupljena pri Francozu
|
|
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 17:26:25
|
|
|
|
Gina
|
V DM-ju imajo od alnature wurz mischung in to v dveh pakungah, v vrečki ali v posipu. Jaz jih rada uporabljam, ker so brez E-jev, kljub temu, da vseeno zmečem še vse sorte začimbe zraven. Imam pa rada ornk okus. Aja, tole mešanico, o kateri pišem, lahko daš tako na meso ko ga pečeš ali na kaj drugega, kot na omakce ali v juhe, sem vse sprobala in je gud.
|
|
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 20:10:38
|
|
|
|
Netopirčy81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina V DM-ju imajo od alnature wurz mischung in to v dveh pakungah, v vrečki ali v posipu. Jaz jih rada uporabljam, ker so brez E-jev, kljub temu, da vseeno zmečem še vse sorte začimbe zraven. Imam pa rada ornk okus. Aja, tole mešanico, o kateri pišem, lahko daš tako na meso ko ga pečeš ali na kaj drugega, kot na omakce ali v juhe, sem vse sprobala in je gud. Se podpišem. Tudi jaz uporabljam tole od alnature.
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 21:06:18
|
|
|
|
darja72
|
Pa še ena. Torej preverjeno ok.
|
|
RE: Naravna mešanica začimb 28.10.2008 21:10:54
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina V DM-ju imajo od alnature wurz mischung in to v dveh pakungah, v vrečki ali v posipu. Jaz jih rada uporabljam, ker so brez E-jev, kljub temu, da vseeno zmečem še vse sorte začimbe zraven. Imam pa rada ornk okus. Aja, tole mešanico, o kateri pišem, lahko daš tako na meso ko ga pečeš ali na kaj drugega, kot na omakce ali v juhe, sem vse sprobala in je gud. Ja, no to sem imela v mislih. Bom naslednjič tam kupila. Hvala, punce.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiJedi, ki ustavljajo driskoPreverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...
Regratov medZdravilna rastlina regrat je poznana vsakemu. Zdravilni so listi, korenina in tudi cvetovi. Iz cvetov lahko pripravite ...
Zadnje s foruma
Gospodinjska opravila.
пеперутка16
Katera gospodinjska opravila večinoma opravlja vaš mož?