|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj boste vrgle v lonec
27.10.2008 11:04:31   
Hope2
Mi bomo danes špagete s tunino omako. Se mi pa ne sanja, kaj naj jutri skuhamuser posted image Ideje prosimuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj boste vrgle v lonec
27.10.2008 11:08:01   
Volga
O, mi  bomo danes pa pomfrit pa piščanjčje fingerse. Pa zelje fižol solata. Imam nečake na mini počitnicah in je to čist prava hrana za otroke user posted image  sinoči smo večerjali pico, če bi bila pa še jutri na kosilu bi pa makarone s tuno. To je glavni repertoar, no, potem bi pa spet lahko od začetka, pica, fingersi, makaroni....

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2008 11:11:52   
tanikaa
Mi bomo danes papali rakove repke na raztopljeni mocareli, prelito z olivnim oljem s česnom. Zraven pa kuhan krompir, polit z raztopljeno margarino in post s petršiljem. In seveda solata, samo ne vem še katera.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2008 11:14:15   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Mi bomo danes papali rakove repke na raztopljeni mocareli, prelito z olivnim oljem s česnom. Zraven pa kuhan krompir, polit z raztopljeno margarino in post s petršiljem. In seveda solata, samo ne vem še katera.

A ti to resno, fensi šmensiuser posted image . Daj malo bolj podrobno napiši, kak to mozzarelo stopiš, pa katere rakce......

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2008 11:14:59   
Mišni
Goveje zrezke v omaki (V Sparu imajo take fine tanjke, da so fajn mehki), vodne žličnike (po domače vaseršpaceljni) in solato.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2008 11:19:52   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

A ti to resno, fensi šmensiuser posted image . Daj malo bolj podrobno napiši, kak to mozzarelo stopiš, pa katere rakce......

To delam takrat, kadar nimam glih veliko časa za kuhanje. Kupim tiste majhne repeke (veliki ne zgledajo fajn na mocareli). Jih zdenstam na olivnem olju,da se omehčajo. Na drobno nasekljam česen, ga segrejem v olivnem olju, samo toliko, da zadiši. Večje mocarele dam na krožnike in krožnike dam v pečico, da se mocarela raztopi. V olje s česnom vržem repke in še enkrat hitro segrejem, dodam petršilj, poper in sol.  To prelijem čez mocarele. Krompir olupim, ga narežem na košče in skuham. Odcedim vodo, v teflonski posodi raztopim margarino, gor vržem krompir in narahlo premešam. Posujem s petršiljem.

Aja, mocarelo kupim tisto veliko in jo prerežem na pol.

< Sporočilo je popravil tanikaa -- 27.10.2008 11:20:30 >

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2008 11:19:55   
Marogica
Mi imamo danes goveje zrezke v omaki iz zelenjave( paradižnik, brokoli, korenček) in kuhan krompir, ter zelono solato.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.10.2008 11:22:12   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Mi imamo danes goveje zrezke v omaki iz zelenjave( paradižnik, brokoli, korenček) in kuhan krompir, ter zelono solato.

Daj pliz malo razloži, kako to narediš.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.10.2008 11:34:46   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Daj pliz malo razloži, kako to narediš.

Najprej zrezke premažem z gorčico in ketchupom, ter začimbo za meso, potem pečem zrezke na praženi čebuli.Dodatm tudi sveži paradižnik, kateri se kar fajn razkuha-namenoma. Omaka se kar fajn zgosti, tako, da ni potebno nič drugega dodati...ali pa kakšno smetano, če želiš dosti omake.

KOrenček razrežem na kolobarje, brokoli tudi na manjše kose in ju skupaj skuham v slani vodi, vendar bolj "al dente". PRoti koncu, ko so zrezki že dovolj mehki, ju dodam k zrezkom in še kuham kakšnih 5 min.

Enostavno, pa kar raznoliko.....sploh pa moram izkoristiti dobrih 5 min mojega ta starejšega....trenutno obožuje brokoliuser posted image . Ta mali pa tako ali tako je v vrtcu.

R. Tagore

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.10.2008 11:43:07   
Eca
Mi bomo danes jedli pečenice z "angleškim pudingom" z omako iz rdeče čebule, zeleno solato in kus kus.

Jutri bodo spetuser posted image testenine (imam doma dva "fana iz kluba špagetarjev"), tokrat s tunino in sladko smetano ter zeleno solato.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.10.2008 11:44:18   
Doll
Zrezki s sirom ,zame priloga krompir za ostale pa riž ter zelena solata

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.10.2008 11:47:46   
Anonimen
Deca user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.10.2008 11:50:42   
Mišni
Najprej zrezke premažem z gorčico in ketchupom, ter začimbo za meso, potem pečem zrezke na praženi čebuli.Dodatm tudi sveži paradižnik, kateri se kar fajn razkuha-namenoma. Omaka se kar fajn zgosti, tako, da ni potebno nič drugega dodati...ali pa kakšno smetano, če želiš dosti omake.

KOrenček razrežem na kolobarje, brokoli tudi na manjše kose in ju skupaj skuham v slani vodi, vendar bolj "al dente". PRoti koncu, ko so zrezki že dovolj mehki, ju dodam k zrezkom in še kuham kakšnih 5 min.

Enostavno, pa kar raznoliko.....sploh pa moram izkoristiti dobrih 5 min mojega ta starejšega....trenutno obožuje brokoliuser posted image . Ta mali pa tako ali tako je v vrtcu.

Aja, aja, to je pa fajn, pri nas bi moralo biti vse skupaj veliiiiko bolj zakamuflirano, da bi šlo skozi.

Saj če bi brokoli in korenje skuhala, pa potem v že pripravljeno naravno omako dala in speštala recimo kar s paličinim, bi mogoče pa šlo. Bom res enkrat probala.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.10.2008 11:56:10   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Aja, aja, to je pa fajn, pri nas bi moralo biti vse skupaj veliiiiko bolj zakamuflirano, da bi šlo skozi.

Saj če bi brokoli in korenje skuhala, pa potem v že pripravljeno naravno omako dala in speštala recimo kar s paličinim, bi mogoče pa šlo. Bom res enkrat probala.

Jaz pustim kar v celih kosih zelenjavo, ker jo oba marata...Trenutno je na "črni listi" samo grah in peteršiljuser posted image  Za grah nimam šanse, za peteršilj pa se lahko izgovorim, da so "začimbe"user posted image  Bor namreč ve, da je kar dosti začimb zelenih, jih pa drugače mara...

R. Tagore

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.10.2008 12:38:58   
nuala
Danes špinačo, pire in jajčka
jutri piščančji Cordon blue z grahovo omako in kolač ( ne vem še kakšnega )
v sredo ohrovt s klobaso
v četrtek golaž, testenine in mešano solato
v petek pa golaževo juho s korenjem in krompirjem

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.10.2008 12:44:24   
tanikaa
Nuala, a ti si sestaviš jedilnik za ves teden ali pa nosiš kosilo domov? user posted image

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.10.2008 14:13:55   
siskamiska
Danes je bil blitva s krompirjem in pečen file vitkega soma, za jutri se pa nagibam k goveji župi in lazanjo ali musako.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.10.2008 14:50:01   
Katey
Danes špageti carbonara + solata, jutri tortiljeuser posted image .

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.10.2008 14:54:19   
Balonchy
Danes sem jedla govejo juho, rumeno polento, svinjsko prato v omaki in zelje s fižolom.

Jutri se pa nadejam, da bo kaj testeninskega (npr. lazanja) + okisana cvetača.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.10.2008 15:15:32   
sonček33
danes: pire + čežana
jutri: gobova-zelenjavna rižota + motovilec
sreda: makaroni s pestom
četrtek: srnin golaž
petek: tašča praznuje 60 let

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.10.2008 15:29:02   
mafi
mi bomo pa filane paprikeuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.10.2008 16:37:53   
pupca
mi danes pa golaž,polenta,cvetača v solati.jutri pa mineštra,frtalja,solata.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.10.2008 19:29:53   
uršika***
Danes smo piščančje dunajce z  rižekom in koruzo
Jutri pa sem si zaželela pečenice in kislo zelje pa krompiruser posted image

(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.10.2008 12:43:26   
muška
kislo zelje in fižol, moj pa zraven še eno pečenico.

če bo od danes ostalo kaj bo jutri na vrsti jota user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?