|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znova štartamo
26.10.2008 23:28:59   
Anonimen
Živjo!

Midva sva se odločila, da znova začneva delat na tem, da bi jaz zanosila. O tem se pogovarjava že od kar sem prvič rodila, a ta vikend je odločitev padla.
Zanima me tole: vzela sem 3 kontracepcijske tablete, ki sem jih jemala zdaj 4 mesece in potem sva se zmenila, da s tem preneham in da probava decembra zanosit (če bo Bog/narava/sreča/usoda.... dal/dala).
A bom zdaj dobila spet menstruacijo, čeprav sem jo imela prejšnji teden?

No, verjetno je odgovor DA. Hotela sem nekomu še to povedat, ker sva se zmenila, da nobenmu ne poveva dokler se kar zares ne zgodi. Upam, da nama uspe čimprej.user posted image

Lahko noč
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znova štartamo
26.10.2008 23:34:07   
babylove
Hotela sem nekomu še to povedat, ker sva se zmenila, da nobenmu ne poveva

Dobro sta se to zmenila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2008 5:12:39   
Lunca1
user posted image  za odločitev. Menstruacijo boš pa dobila, ja. user posted image

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2008 8:33:19   
Gwendolen
Pušenjak pravi, da je dobro pojesti celo tablico, ko enkrat začneš, ker se ti drugače lahko kaj zmeša in nekaj časa zaradi vmesnih krvavitev sploh ne boš vedela, pri čem si. Ni pa to nujno pri vseh. Vprašaj še njega ali pa pobrskaj po njegovem forumu. Odločitev je pa konec koncev seveda tvoja.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?