Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj lahko pomeni krvavitev 26.10.2008 11:40:45
|
|
|
|
Naja30
|
Ni nujno, da je to konec. Veliko žensk je krvavelo na začetku. Lahko da krvaviš, ker ti je počila kakšna žilica, zdaj je tam dol vse bolj občutljivo. Pa ti ni G rekla, da se pridi pokazat? Kako lahko kar tako reče, da je to verjetno začetek konca?
|
|
|
|
RE: kaj lahko pomeni krvavitev 26.10.2008 11:47:46
|
|
|
|
FORZA
|
Ne ni rečeno, da je konec. Nevem zakaj ti G ni rekla da prideš na pregled, da vidi če je vse uredu. Jas bi kar šla k dežurnemu na pregled.
|
|
|
|
RE: kaj lahko pomeni krvavitev 26.10.2008 11:57:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Bila sem na pregledu prejšnji torek in se ni videl utrip, že takrat je rekla moja g, da je ali mrtev plod ali sem pa kasneje zanosila, kot po izračunu (zadnja M je bila 20.8.). Že na pregledu mi je rekla, da če začnem krvaveti, bo najbrž abrazija, je pa ona tudi dežurna danes. V bistvu jaz upam, da je vse ok in sem kasneje zanosila in me je po pravici strah se it pokazat, glede na to, da je rekla danes, ko sem jo vprašala glede krvavitve, da naj ne jem, ker bo po vsej verjetnosti abrazija. Mogoče je ona realna jaz pa preveč optimistična. Sem pa v prvi nosečnosti tudi malo krvavela, ampak res ne toliko kot danes. Takrat sem po kapljicah, zdaj pa bolj kot menstruacija, ampak ne ful močna, pa ne gosta.
|
|
|
|
RE: kaj lahko pomeni krvavitev 26.10.2008 12:08:43
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: FORZA Ne ni rečeno, da je konec. Nevem zakaj ti G ni rekla da prideš na pregled, da vidi če je vse uredu. Jas bi kar šla k dežurnemu na pregled. Točno tako, jaz bi šla na tvojem mestu takoj na urgenco, če te G noče sprejet. Včasih pomeni krvavitev konec, včasih pa ne in samo pomeni, da primanjkuje progesterona ter se da še rešit nosečnost z dobrostonom, včasih se naredi kak hematom in krvaviš iz njega, lahk tudi žilica kaka poči . Aha sem šele zdaj videla da si ista anonimna. Kokr koli, jaz bi še vedno šla po drugo mnenje.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 26.10.2008 12:10:18 >
|
|
|
|
RE: kaj lahko pomeni krvavitev 26.10.2008 12:11:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Hope 2, saj problem je to, ker je moja g danes dežurna, Domazet Fink.
|
|
|
|
RE: kaj lahko pomeni krvavitev 26.10.2008 12:12:02
|
|
|
|
FORZA
|
Glej lahko, da se bo končalo z abrazijo, ni pa rečeno. Po mojih izkušnjah bi te morala G glede na to, da ni vedela ali je plod odmrl ali si kasneje zanosila v vsakem primeru narediti še enkrat čez par dni UZ. Se pravi v torek si imela UZ, danes bi že moral se videti utrip. Ne pa kar tak odgovor ne jesti verjetno bo abrazija . Tako G sem jas takoj zamenjala. Imela sem kar nekaj ss-jev in vedno sem imela upanje do konca, nisem kar takoj obupala oz. poslušala G. Sem pa imela dve nosečnosti pri katerih sem krvavela in se je srečno končalo. Želim ti veliko sreče. Zahtevaj UZ.
|
|
|
|
RE: kaj lahko pomeni krvavitev 26.10.2008 12:34:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vam, se bom šla pokazat ji, pa bom videla, kaj bo. Kar na hitro pa ne bom pustila abrazije.
|
|
|
|
RE: kaj lahko pomeni krvavitev 26.10.2008 13:00:29
|
|
|
|
loveforever
|
če bi bila prava ginekologinja, bi rekla takoj se pridi pokazati!! lahko bi poizkusila z dabroston tabletami!! samam sem imela isti problem, ko sem močno krvavela in je nadomestna ginekologinja rekla ah to ni nič predtavljajte si kot lažno menstruacijo in prid čez en teden na pregled!! in po svoji pameti sem odšla na dežurno in mi povedali da je plod mrtev!! pojdi se ji pokazat!!!!! nikoli ni en pregled preveč!!!! pa veliko sreče. aja glede hrane, če boš imel abrazijo sam 4 ure nesmeš nič jesti ša dve ure nič jesti, in ne zastopim kak ti je lahk rekla da ne jej, sej pa anestezisti nimajo vedno takoj časa, tud če greš takoj na pregled. ponavad čakaš al pa te za drug dan naročijo!! mislim bedna zdravnica, mi je zelo hudo da je vedno več takšnih.....
|
|
|
|
RE: kaj lahko pomeni krvavitev 26.10.2008 19:20:20
|
|
|
|
klavdiy4
|
Anonimen upam, da si se šla pokazati...pa da je vse O.K........
|
|
|
|
RE: kaj lahko pomeni krvavitev 26.10.2008 19:22:30
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever če bi bila prava ginekologinja, Ja, ta je gotovo ponarejena.
|
|
|
|
RE: kaj lahko pomeni krvavitev 27.10.2008 10:46:58
|
|
|
|
ajam27
|
Resnično upam, da si bila tako prisebna in si šla do G. Nespametno je tiščati glavo v pesek in zgolj čakati kaj bo. Meni je G rekel, da je v začetku še vse rešljivo. Če krvaviš, imaš močnejši rjav izcedek, bolečine...takoj na pregled! Upam, da se vse izteče dobro. Tvoja G je pa očitno bolj .
|
|
|
|
RE: kaj lahko pomeni krvavitev 27.10.2008 11:04:32
|
|
|
|
borabara
|
jz sem tud imela krvavitve od 6-9 tedna, grozno mi je bilo. Sem bolj ko ne kr počivala. Kak dan je bila krvavitev bolj močna in sveža , kak dan pa sam izcedek. SEm kr naprej težila ginekologinji in bila 3 x na pregledu do 10t. Pol se jke pa vse skup umirilo in mi je rekla na vsaki kontroli da ni nič videt da je maternični vrat popolnoma zaprt...od kot sem pa krvavela pa nevem Zdaj je vse o.k. lp nin@
|
|
|
|
RE: kaj lahko pomeni krvavitev 27.10.2008 11:10:34
|
|
|
|
Čebel@
|
upam da se vse dobro izteče poročaj nam kaj boš uredila
|
|
|
|
RE: kaj lahko pomeni krvavitev 27.10.2008 16:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, hvala vam za lepe želje, sem bila na urgenci in mi je rekla g skoraj isto, kot moja, da je najbrž za ven, ker se ne vidi utripa, ampak lahko je pa tudi kasnejša zanositev. Spet ne vem pri čem sem, ampak upanja pa nimam več dosti. Zakaj krvavitev pa ni nič povedala. Tako, da grem jutri na pregled k moji, ki bo videla, če je kakšna sprememba vsaj v velikosti te GV, potem je še upanje, drgač pa abrazija. LP
|
|
|
|
RE: kaj lahko pomeni krvavitev 30.10.2008 13:39:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni se dobro končalo, jutri imam abrazijo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?