|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NON STOP LAČNA
22.3.2005 20:04:22   
CIPRESA
Bom šeenkrat odprla to temo ker jaz se ne morem nasitit. Nevem kaj je z mano ampak par tednov nazaj nisem imela nevem kakšnih želja s hrano sedaj po 20t pa nenormalno. Sedajle pišem tole in imam pred sabo celo planico in se bašem s sladoledom. KG pa nevem +6KG sem dopolnila danes na 22t ali je to vredu ali ne tudi nevem.

Pa še to če katera ve kdaj se to konča mislim pretirano "žretje" in porast KG ali se bodo dvigovali vse do 40t ali bo prej prenehalo????????????

Zdaj pa nazaj na sladoled.
LP CIPRESA :pujs:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NON STOP LAČNA
22.3.2005 20:18:45   
vrendu
Čau!
Jaz sem prve 3 mesece sicer bruhala in mi je bilo ful slabo, potem se je pa tudi meni odprl apetit. Najhuje je bilo v 6. mesecu, ko so mi dišali pice, pomfrit, hrenovke, majoneza, ipd. Takrat sem se zredila za 3 kg v enem mes. in me je ginekolog opozoril, da tako ne gre, zato se zdaj malo pazim; količinsko jem sicer enako, vendar pazim, da jem vse polnozrnato, pa več sadja in zelenjave, piščanca, ribe, ipd. In mi je uspelo v tem mesecu obdržati isto težo:bravo:
Sem pa tudi jaz kar naprej lačna in jem veliko pa po malem. Pa vendar... ko zvečer naredim bilanco, ugotovim, da sem pojedla kar veliko.
Mogoče je treba malo pazit pri sladkih in mastnih stvareh, ne vem; meni je sestra pri ginekologu zabičala tudi to, da nikakor ne smemo v nosečnosti jesti grozdja.
Sem se pa zredila vsega skupaj za 14,5 kg in sem zdaj v 8, mesecu, kar je še v mejah normale.
Uživaj in jej kar ti paše, samo malo z glavo, pa bo šlo!
Lep pozdravček!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NON STOP LAČNA
22.3.2005 21:01:50   
SU
Tudi sama sem imela nekje okrog 22. tedna približno 6kg+! In tudi to ti moram povedati, da me je takrat najbolj grabila lakota... Mogoče je pa tam okrog 20. tedna "požrešno obdobje" :)- . Ne skrbi, tooooolk te sigurno ne bo skoz držalo. So pa obdobja, ko bi non-stop jedla in obdobja, ko gre z malo manjšimi porcijami ( potem pa itak tvojemu želodčku zmanjka prostora, da bi skoz jedla in že zato manj poješ )! Ti kar uživaj, malce po pameti pa bo šlo lepo skozi! LP, Saša ( 37,2/7 )

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NON STOP LAČNA
22.3.2005 21:04:27   
NENAJANI
Poznam občutek!!!!! :)-:)-
Jaz sem tudi non stop lačna!!!!!! Ampak pri meni je fora, da če ne jem tako veliko mi kg gredo kar dol!!!:zmeden: Smo 30t in 4d, zredila sem se pa samo 4 kg!!:zmeden:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NON STOP LAČNA
23.3.2005 8:33:17   
zara3
Evo, še ena non stop lačna se javlja.
Jaz tudi zeeelo pridno papam, se mi zdi, da sploh dopoldan non stop nekaj žvečim. Sedaj sem v 20 tednu in sem pridobila + 5 kg.
Vrendu, zanima me zakaj odsvetujejo grozdje. Jaz ga vsak dan pospravim kakšnega 1/2 kg...res mi diši.
Jaz papam pač kar mi srce poželi, z hujšanjem pa se bomo ukvarjali kasneje po porodu.
Uživajte!!!!
lp, Zara + :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NON STOP LAČNA
23.3.2005 9:04:44   
Dari

Men tud paše jest. Se mi zdi da pri kosilu pojem že skoraj toliko kot :love:. Pa večerje - sem se včeraj zvečer najprej najedla riževega narastka, potem sem si pripravila šalčko kakava, pol sem pa za čez še eno banano. In pol me je vse tiščalo in sem bla huda sama nase.:grrr: Kaj bo šele zdele čez praznike :zmeden:
Kg pa pri meni +5,5, tko da mislim panike zaenkrat še ni.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NON STOP LAČNA
23.3.2005 12:41:25   
bambi
Jooooj punce, ko to berem me je kar malo strah, jaz sem komaj 9t noseča, pa bi nonstop jedla. Kakšna pa bom, če ta pravi apetit pride okrog 20. tedna, pol je najboljše, da si hladilnik dam kar h kavču...... :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: pa meni se že sedaj luštajo samo "kalorične" jedi :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Bambi

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?