Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tetra majčke ter povijalne pleničke 22.3.2005 18:53:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, v zadnjem času jih nisem kupoval, nimam pojm za cene, kupiš jih pa v Baby centru, Arielu, Pikapolonici pa najbrž v vseh malo bolje založenih otroških trgovinah.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2005 19:05:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Tetra majčke ter povijalne pleničke 22.3.2005 19:06:10
|
|
|
|
dix
|
Meni so se pa tera majčke zdele totalna bedarija in jih nisem kupila. Otroka oblečeš in pol ima ene vozle na boku, pol ga pa moraš na bok dat spat. PA mislite da njih to ne žuli? Jaz sem raje kupila majhne bodyje in sem bila več kot zadovoljna z njimi. Pa mali tudi.
|
|
|
|
Tetra majčke ter povijalne pleničke 22.3.2005 19:07:46
|
|
|
|
Jančika_
|
Tetra majčke so res brezveze. Raje kupi bodyje.
|
|
|
|
Tetra majčke ter povijalne pleničke 22.3.2005 19:40:23
|
|
|
|
Blink1
|
Ja:zmeden: Jaz sem ful nakupila teh tetra majčk, potem pa skoraj nobene rabila... Svetovali so mi, da naj raje kupim bodije, ki se zapirajo s pritiskači na strani...Da ni treba čez glavo vlečt. No, ko sem se navadila dojenčka, tudi to ni bil več problem, tako da sem jih tudi zelo malo uporabljala.;) Lp Nina:sloncek:
|
|
|
|
Tetra majčke ter povijalne pleničke 22.3.2005 20:49:39
|
|
|
|
povhek
|
Aja, se potem majčke sploh ne obnesejo!Sem mislila ker na veliko govorijo v materinskih šolah ,da mora biti otrok oblečen v dve majčki pa sem mislila da so fajn.Pol bodo pa tud bodiji čist v redu. Za tiste plenicke za zavezovat bom pa pol kr v dm-u pogledala.
|
|
|
|
Tetra majčke ter povijalne pleničke 23.3.2005 9:15:24
|
|
|
|
lidia
|
Mogoče se splača počakat s povijalnimi, ker če široko ne rabiš povijat in imaš bodyje namesto majčk, jih praktično ne rabiš.
|
|
|
|
Tetra majčke ter povijalne pleničke 23.3.2005 13:50:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa prve tri mesece stalno uporabljala tetra majčke in so se mi zdele res fajn. Ker takega malega lažje oblečeš samo čez roke kot pa bodi čez glavo.
|
|
|
|
Tetra majčke ter povijalne pleničke 23.3.2005 13:58:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Alja, saj bodiji se tudi tako odpnejo, da ga daš samo čez rokice gor. Pa še raztegljivi so in se jih laže obleče.
|
|
|
|
Tetra majčke ter povijalne pleničke 23.3.2005 15:30:29
|
|
|
|
Blink1
|
Ja. Kupijo se bodiji, ki se odpirajo in yapirajo kot tetra majcke:bravo::bravo: Povijalne plenice pa res potrebujes le pri sirokem previjanju. Jaz sem previjala siroko 4 mesece in sem jih imela 30 dovolj. Lp Nina:sloncek:
|
|
|
|
Tetra majčke ter povijalne pleničke 23.3.2005 15:39:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja. Saj zdaj ko pomislim bi rekla, da sem enega ali dva res imela. :ups:
|
|
|
|
Tetra majčke ter povijalne pleničke 23.3.2005 17:16:31
|
|
|
|
SISI25
|
Jaz sem kupila vsakemu dve majčki pa jih nisem niti enkrat porabila. Sem hotela enkrat dati gor pa je vse se mučkal in sem hitro nazaj na body prešaltala
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.