|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tetra majčke ter povijalne pleničke
22.3.2005 18:49:24   
povhek
Lep pozdravček,

zdaj sem trenutno čisto v :bravo: nakupovalni mrzlici in me zanima ,če je katera od vas v zadnjem času kupovala povijalne pleničke ter tetra majčke?

Zanima me kje se jih, da dobiti in po kateri ceni so?
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.3.2005 18:53:56   
Anonimen
Ne, v zadnjem času jih nisem kupoval, nimam pojm za cene, kupiš jih pa v Baby centru, Arielu, Pikapolonici pa najbrž v vseh malo bolje založenih otroških trgovinah.

(odgovor članu povhek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
22.3.2005 19:05:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu povhek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2005 19:06:10   
dix
Meni so se pa tera majčke zdele totalna bedarija in jih nisem kupila. Otroka oblečeš in pol ima ene vozle na boku, pol ga pa moraš na bok dat spat. PA mislite da njih to ne žuli? Jaz sem raje kupila majhne bodyje in sem bila več kot zadovoljna z njimi. Pa mali tudi.

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2005 19:07:46   
Jančika_
Tetra majčke so res brezveze. Raje kupi bodyje.

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2005 19:40:23   
Blink1
Ja:zmeden: Jaz sem ful nakupila teh tetra majčk, potem pa skoraj nobene rabila...

Svetovali so mi, da naj raje kupim bodije, ki se zapirajo s pritiskači na strani...Da ni treba čez glavo vlečt. No, ko sem se navadila dojenčka, tudi to ni bil več problem, tako da sem jih tudi zelo malo uporabljala.;)

Lp
Nina:sloncek:

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2005 20:49:39   
povhek
Aja, se potem majčke sploh ne obnesejo!Sem mislila ker na veliko govorijo v materinskih šolah ,da mora biti otrok oblečen v dve majčki pa sem mislila da so fajn.Pol bodo pa tud bodiji čist v redu.

Za tiste plenicke za zavezovat bom pa pol kr v dm-u pogledala.

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2005 9:15:24   
lidia
Mogoče se splača počakat s povijalnimi, ker če široko ne rabiš povijat in imaš bodyje namesto majčk, jih praktično ne rabiš.

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2005 13:50:02   
Anonimen
Jaz sem pa prve tri mesece stalno uporabljala tetra majčke in so se mi zdele res fajn. Ker takega malega lažje oblečeš samo čez roke kot pa bodi čez glavo.

(odgovor članu povhek)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.3.2005 13:58:52   
Anonimen
Alja, saj bodiji se tudi tako odpnejo, da ga daš samo čez rokice gor. Pa še raztegljivi so in se jih laže obleče.

(odgovor članu povhek)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.3.2005 15:30:29   
Blink1
Ja. Kupijo se bodiji, ki se odpirajo in yapirajo kot tetra majcke:bravo::bravo:

Povijalne plenice pa res potrebujes le pri sirokem previjanju. Jaz sem previjala siroko 4 mesece in sem jih imela 30 dovolj.

Lp
Nina:sloncek:

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.3.2005 15:39:21   
Anonimen
Aja. Saj zdaj ko pomislim bi rekla, da sem enega ali dva res imela. :ups:

(odgovor članu povhek)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.3.2005 17:16:31   
SISI25
Jaz sem kupila vsakemu dve majčki pa jih nisem niti enkrat porabila. Sem hotela enkrat dati gor pa je vse se mučkal in sem hitro nazaj na body prešaltala

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.3.2005 17:16:08   
tinatona
Jaz pa imam tetra majčke še svoje, pa dvomim da jih bom kaj uporabljala. Se mi zdijo bodiji veliko bolj praktični, sploh pa imajo že kar lep čas tudi take s pritiskači in jih ne rabiš čez glavo oblačit. Pa še všeč mi je ker so tako ledvičke skoz na toplem.
Tetra plenice in povijalne plenice pa sem jaz kupila kar v Tosami.

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.