|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Biserček na zobku
24.10.2008 9:51:39   
orhideja75

ali ga katera ima?
koliko je to obstojno?
a se s tem kaj poškoduje zob?
koliko to stane?

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Biserček na zobku
24.10.2008 9:57:39   
Katey
Ima ga moja sestra, je pa zelo obstojen. Zoba pa s tem ne poškoduješ. Za ceno bi morala pa vprašati.
Je pa tko da zame osebno moraš imeti zobe lepe in v ravni vrsti, če želiš da pride biserček do izraza.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2008 10:08:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katey

Je pa tko da zame osebno moraš imeti zobe lepe in v ravni vrsti, če želiš da pride biserček do izraza.

Se strinjam! Meni je to zelo lepo, ampak samo 1; ne pa, da človek pretirava.

(odgovor članu Katey)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2008 10:12:58   
jakaracman
Meni je to bv. sem pa videla,zadnič pri zobarju, da tudi to naštimajo.Cene ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2008 10:15:20   
aiwich
Poznam eno k si ga je dala leta 2003. ji je zobar reku da drži pol leta... pa ga ima zdaj že 5 let.
me pa res zanima kaj potem ko stran pade se pozna? user posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2008 12:23:06   
Anonimen
Pri mojem zobarju je cena 25€, drži baje 6 mesecev, vidi pa se potem nič.

(odgovor članu aiwich)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2008 18:31:24   
Anonimen
jst sm to mela 2x prvič mi je držalo približno 2 leti, drugič pa eno leto. Naredila mi ga je kozmetičarka, zoba mi ni uničilo. Cena pa približno 25e. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 0:24:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.10.2008 21:13:39   
darja72
Mogoče katera ve, kje na Gorenjskem bi se to dalo narediti. Ker je tudi meni zelo všeč. 

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.10.2008 22:03:06   
Nikita***
Lani poleti sem slučajno pri zobozdravnici videla plakat, ki je reklamiral biserček. Ker mi je bilo to vedno všeč, sem si ga dala nalepit tudi jaz. Imam ga na trojki, je malce bolj diskretno in se opazi, ko se smejim. Najprej je spolirala zob in biserček potem z neko lučko prilepila.
Ne zgleda kot luknja ali pač nekaj gor, ker se biserček sveti user posted image . Zobarka mi je rekla, da drži od 6 mesecev pa tudi do 5 let, čisto odvisno. Plačala sem okrog 20 €, se ne spomnim točno. Imam pa ravne zobe, jauser posted image

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.11.2008 12:34:58   
lilka
Jaz ga tudi imam, mi ga je zobozdravnica naredila za 30 evrov na trojko in mi je zelo lepo....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.