|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   danes me je nepričakovano obiskala teta M :(
22.3.2005 16:45:34   
Pinja
Taja bo v petek stara 3 mesece, jst sem pa danes dobila to :hudicek: teto na obisk :(. Sem misla, da bo vsaj še dva meseca počakala :zmeden:.

Zdej me pa zanima, a lahko uporabljam tampone :zmeden2:? Nikoli nisem marala vložkov in bi tud zdej to packarijo rada preskočila in se zmazala z tamponi 8). A zadeva kej vpliva na mleko, ker se mi zdi, da imam zdej dva dni neki primankljaj?

Kdaj ste pa ve dobile M?

lp :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.3.2005 17:06:17   
pegy
Včeraj sem jo dobila a nevem če je to to ,ker sem pričakovala močnejšo in bolj bolečo. Rodila pa sem 17.12 pa polno se dojimo .
Po prvem porodu sem jo dobila pa takoj po čišči ,pa smo se tudi dolgo dojili.:((

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2005 17:12:51   
Anonimen
Seveda lahko uporabiš tampone, mleko pa pravijo, poudarjam pravijo, ne vem če je na tem res kaj, da ima ob M nekoliko spremenjen vonj in okus in da takrat morda malčki malo manj intenzivno vlečejo.

No, moj je vedno isto, če je bila M ali pa ne ;)

(odgovor članu Pinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2005 21:03:33   
Pinja
O super, da lahko tampone uporabljam, to mi je ušeč :)-! Sej jst tud nimam močne, mam samo ta mali vložek, ampak je pa svetla kri in po moje je to, to :zmeden:, na žalost :((.

Je blo preveč luštn, da bi trajal, ko je 1 leto ni blo 8)!

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2005 21:39:42   
filipinka
Mene je tudi ful hitro obiskala, že 2 meseca po porodu! Nisem še opazila, da bi bilo mleko takrat kaj drugačno, F. ravno tako z užitkom cica!:duda:

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2005 22:28:32   
žiža
Oh tud jaz danes dobila ta nič kaj vesel obisk. PO natanko enem letu. Pa prav :hudicek: me zvija

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2005 7:39:24   
buča
Jest sem jo dobla po 5 mesecih,dojila pa sem še potem 2 meseca.;)Zdaj imam tako močno,da ob odpade,moram met always super plus,pa so premalo:(

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?