|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj ste vam je poznal trebušček
23.10.2008 18:45:38   
Anonimen
mene zanima kdaj ste začele pridobivati na teži in kdaj ste dobile trebušček?
jaz sem v7tednu pa se mi že hlaše tesno zapirajouser posted image in če imam bolj tesno majčko se mi vidi obroček...prej ga pa ni bilo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj ste vam je poznal trebušček
23.10.2008 18:46:56   
Anonimen
Pri prvemu nihče ni znal da sem noseča,ker nisem imela trebuha.Šele pri 7 mesecih sem ga začela dobivati.
pri drugemu pa že kar lepo viden pri 4 mesecih

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2008 18:48:01   
Skye
pri 5. mesecih, kg. pa sem začela pridobivati takoj po pozitivnem testuuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2008 18:50:02   
Anonimen
zdaj se4m noseča 4 mesece pa se mi čisto malo pozna
user posted image ...saj bo.....

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2008 18:53:59   
Netopirčy81
Jest sm ga sicer že prej malo imela, drgač se mi je pa tut tm okoli 4. mesca že kar dosti poznal - se je vidl, da sem user posted image  user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2008 18:55:31   
Anonimen
Pri prvemu nihče ni znal da sem noseča,ker nisem imela trebuha.Šele pri 7 mesecih sem ga začela dobivati.
pri drugemu pa že kar lepo viden pri 4 mesecih

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2008 19:57:11   
enkratna
v 7T sem si morala že kupiti nosečniške hlače, kile pa so začele rasti šele po 13T.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2008 20:05:55   
vcugmas2
Hlače so mi bile premale takoj na začetku. Lahko rečem 2-3 mesec. Trebušček pa malce kasneje.
Najprej sem se zelo razširila v bokih. Kilogrami pa so se najbolj nabirali v prvih 6 mesecih potem pa ne več tako veliko. To je prav zanimivo, saj nekateri trdijo, da se kilogrami kopičijo v zadnjem tromesečju pri meni pa prav obratno.

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2008 20:09:16   
acitak
men se je v 4 mesecu zacel poznat...v 5 mesecu pa sem mogla nosecniske hlace gor dat...

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu vcugmas2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2008 20:45:19   
*tajda*
V četrtem mesecu se mi je začel poznati trebuh,sem pa dobila 3kg gor,samo da sem izvedela da sem nosečauser posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.10.2008 21:50:36   
Toja22
Men se je v 6. poznal čisto malo,pol me je pa čez noč razpihnalo. Tako da ko gledam slike,ki so posnete v razmaku enega meseca,prav ne morem vrjet.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.10.2008 22:47:47   
Inigo
men se je kr hitro poznal... nekje v 12. tednu je bil kr lep. ampak po 20. tednu... me je pa kr razpihnilo! user posted image

(odgovor članu Toja22)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.10.2008 8:11:15   
Deja
meni se je trebušček začel poznati nekje pri 16. tednih - pred nosečnostjo nisem bila full suha.
Ko sem zvedela da sem noseča sem imela 62kg, potem sem nekje do 7-8 tedna bla na morju - nisem mogla jest ničesar razen bobi palčk in metinega čaja.
Zaradi tega sem padla na 56 kg. Do 12-ega tedna sem se nato zredila na 59kg, šla zopet na morje in se z morja vrnila zopet s 56 kg.
Kar pomeni, da sem najprej zgubila 6kg, jih pridobila 3, pa zopet 3 izgubila. Zdaj sem v 23 tednu in imam 62kg. S tem da se mi trebušček že kar pozna - sicer pa sem ponosna nanj in ga prav rada pokažem - nosim še ista oblačila kot pred nosečnostjo. Kavbojke mam še zmerom iste - le da si gumba  in zadrge ne zaprem do konca. Preko si oblečem pas - kupila v H&M za 12€/2kom, pa majico in jopico preko in je to to....
Joj kak sem se razpisala....

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.10.2008 8:17:46   
Blueeyes
sem v prvi nosečnosti, noseča sem skoraj 14 tednov... trebušček se mi že kar pozna. sicer ko sem oblečena v kakšno širšo majico, ga še ni videti, ko pa se slečem, pa že postajam okrogla... sem bila pa presenečena, ker sem se včeraj dobila s prijateljico, ki je prav tako noseča, je v 4 mesecu, pa se ji še nič ne vidi.. zanimivo kako je pri vsaki nosečnici to drugače... kilograme pa imam enake že odkar sem zvedela da sem noseča...

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.10.2008 8:21:00   
Splet.Ka
Mene je pri 8 tednih v drugi nosečnosti znanka že vprašala, če bomo imeli še enegauser posted image . Poleti so me ljudje že pošiljali rodit in spraševali, koliko dni je še do PDP-ja...rok imam pa decembrauser posted image

Cvetim...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.10.2008 9:22:47   
frutolina
Meni se je začenjal poznat nekje v 13-14. tednu. Pravzaprav sem si takrat mogla it kupit nosečniške hlače - stare sicer še lahko zapnem, je pa problem sedet z njimi ali pa dlje časa hodit user posted image  mi ni všeč če me kaj veže. Drugače pa se mi tak hudo ne pozna - kdor ne ve da sem noseča, sploh ne pomisli na to user posted image  
Deja kaki pas si si to kupila v H&M? Pa kje ga najdem? Prav na oddelku za nosečnice al kje drugje?

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.10.2008 9:42:26   
glen
Prvo kilo sem dobila nekje v 16 ted. zdaj sem v 24 ted. in veliko hlač(nenosečniških) še zaprem, zredila pa sem se do sedaj 4 kg.
Trebušček se mi do 20 ted skoraj da ni poznal, mogoče malo ,ma je zgledalo kot da sem se najedla, ne pa da sem noseča.
lp

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.10.2008 9:48:22   
glen
Pomoje ma tak pas.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.10.2008 9:49:13   
glen
Nahajate se: > Moda zanjo > Oblačila za nosečnice  function funcSubmitProdDetail(ctype, bildindex) { $('produktdetail_form').ajax_changed.value = ctype; $('produktdetail_form').ajax_bild_blaettern.value = bildindex; if ( ctype != 'bild' ) { Effect.Fade('in_den_warenkorb_legen',{duration:0.4}); Effect.Appear('text_in_den_warenkorb_legen'); } new Ajax.Request('/si/q4r/ajax/q4r::AJAX::Produkt::Detail/ajax-normal/', { method: 'post', parameters: $('produktdetail_form').serialize(true), onSuccess: function(transport) { var json = transport.responseText.evalJSON(); if ( $('pd-zoom') != null && json.zoom ) { $('pd-zoom').update(json.zoom); } if ( $('pd-bild') != null && json.bild ) { $('pd-bild').update(json.bild); } if ( $('produktdetail_service_recommend') != null && json.service_recommend ) { $('produktdetail_service_recommend').update(json.service_recommend); } if ( $('produktdetail_service_print') != null && json.service_print ) { $('produktdetail_service_print').update(json.service_print); } if ( $('produktdetail_detail') != null && json.detail ) { $('produktdetail_detail').update(json.detail); } }, onFailure: function() { $('produktdetail_form').submit(); } }); } user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.10.2008 9:54:18   
Anonimen
v prvi user posted image : nekje v 6. mesecu
v drugi user posted image : tudi nekje v 6. mesecu
v tretji user posted image : pa že v 5. mesecu

(odgovor članu glen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
24.10.2008 10:29:00   
Deja
frutolina - Ja pas je podoben temu na sliki, je zelo elastičen, imajo pa v kompletu belega in črnega.
V celju so jih imeli v h&m nekaj časa na oddelku za nosečnice, pol pa so jih prestavili na oddelek s spodnjim perilom. Najboljše je vprašat prodajalko, ga malo opisat, zakaj naj bi se rabil... jaz sem naredila tako... in mi je takoj najdla.
Te pasove sem si kupila predvsem zato, ker imam full raztegljivih kavbojk z relativno nizkim pasom in v kombinaciji s pasovi super zgleda.
Pa še 50€ ali več za ene nosečniške kavbojke, ki jih bo lahko nosila le kak mesec ali dva, se mi zdi brez veze dati.
Ne rečem da si jih za božič ne bom privoščlauser posted image , samo sedaj dokler se spravim še v vse stare cote - šoping odpade...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.10.2008 10:30:52   
Deja
Aja pozabila sem povedat da ga jaz ne nosim preko majice - kot je zgoraj na fotki, ampak najprej hlače, pol si naštimam pas, pol pa kako malo daljšo majčko preko, pa jopico in je to to. Mi je všeč če se spodaj malo tega pasu ven vidi....

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.10.2008 10:34:19   
ella.
uu tale pas zgleda mega dobro! Grem prec v šoping user posted image
Jaz sem se napihnila že v 7. tednu, potem je nekako v 11. napihnjenost izginila, zdaj pa se počasi že boči spodnji del trebuška, tako da uporabljam nosečniške hlače že zadnjih 14 dni. Da ne govorim o treh pridobljenih kg.

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.10.2008 13:03:52   
anchika
1. pri 4-5 mesecu
zdaj pa se mi trebušček pozna že v 13 t
Deja tudi jaz sem 21.6.2008 postala gospa.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.10.2008 13:26:45   
dana
1. nosečnost - v začetku 4. meseca so me začel mal spraševati, če sem noseča
2. nosečnost - se mi je pa že v 2. mesecu poznalo, pa sem do zdaj samo 4 kile pridobila. Samo trebuh je toliko večji.
Mi pa že vsak reče, kako velik trebuh imam. Kot da lahko kaj vplivam na touser posted image .

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?