|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krčne žile
23.10.2008 9:01:14   
Anonimen
Pozdravljene!
Sem v 34 tednu in so se mi pojavile krčne žil, po nogah kljub temu, da sem si pridno mazala in nosila nogavice.... Najhujše pa je to, da se je ena žila pojavila tudi na sramni ustnici.  Sicer me ne boli, vendar  je malo moteče pa še čudno zgleda. user posted image Zanima me če je imela katera podoben problem in če to po porodu izgine ali pa se vsaj zmanjša?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krčne žile
23.10.2008 9:14:28   
bskrle
Ne vem, če izgine, dajo pa porodu neke injekcije in menda lahko dobiš tiste nogavice vsaj  v porodnišnici. Mene po  porodih žile bolj bolijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2008 9:25:14   
mafi
meni so ostale, s tem da so me v porodnišnici nafilal z unimi inekcijami so se mal povlekle-mirovanje. sam pol ko prideš domov
in sam letaš sem in tja, pa so se pojavile nazaj.žžabe nogavice... to mi ni nič pomagalo, ker so pri meni orek žile mi
vsi priporočajo, da grem na operacijo, ker pri meni zgleda prav grozno.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2008 9:44:12   
petrap
tudi jaz imam probleme z žilami...to imam po mami...že pred nosečnostjo sem imela zelo vidne žile, kar res ni bilo lepo na progled, sedaj bo pa še slabše...žal po porodu to ne izgine...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2008 10:34:00   
Anonimen
hja.. enako. sama sem se srečala s tem problemom pri 19 letih - na stegnjenici od dimelj do kolena in pod klenom na mečih... žila je zelo vidna in zdaj v času nosečnosti, opažam, da se je povečala.
o operaciji (še) ne razmišljam.

(odgovor članu petrap)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......