|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za nasvet
22.10.2008 18:53:21   
sara2
Pozdravljene!
Še nedolgo nazaj sem pisala v forumu zanostev o moji srečni user posted image , po 7 letih truda. Prejšnji teden sem bila na Uz in ginekologinja mi je rekla, da je do zanositve prišlo nekje 3 tedne kasneje in da sem noseča 5 tednov in ne 8, kot bi naj bilo po zadnji user posted image . Na ponovni Uz me je naročila 11.11. V torek ponoči sem opazila rahel rjav izcedek in zato odšla na ginekologijo. Tam so mi rekli, da se vidi GV, a ploda še ni. Hoteli so mi napraviti abrazijo že naslednje jutrouser posted image . Ker nisem privolila se mo zjutraj vzeli kri za bHSG, ki je bil 3200, na Uz pa se ploda še vedno ni videlo. In spet ista zgodba, da naj privolim, da škodim sama sebi,,,Vendar nisem in sem odšla domov. Sedaj imam zjutraj ali zvečer malo izcedka, ni pa vsak dan. Počutim se ok, bHSG pa je ob odpustu znašal 3900 ( po 4 dneh), ploda pa še ni bilo videti,. Sedaj sem naročena pri svoji ginekologinji v ponedideljek, a me zanima, če je katera imela podobno izkušnjo. Kdaj bi se naj videl plod? Že v 5 tednu? Ta nosečnost je res zaželjena, a sem trenutno trda od strahu, ker ne vem kaj bo.

Hvala in lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za nasvet
22.10.2008 19:09:41   
Anonimen
bHSG lepo narašča- torej nosečnost napreduje. Jaz ne bi takoj obupala. Ponavadi je prvi pregled v nosečnosti okrog sedmega do osmega tedna, če se vidi pa že kaj prej, pa nevem.

(odgovor članu sara2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2008 19:29:12   
Zara82
Pozdravljena,

Jaz sem imela dvakrat pregled v 6. tednu. V prvi nosečnosti je bil v 6. tednu odkrit en plod. Vendar se je v 10. tednu izkazalo, da sta dva.

V drugi nosečnosti je bilo prav tako v 6. tednu viden en plod.

Lahko ti vlijem le upanje, da se v tako zgodnji nosečnosti lahko marsikaj tudi spregleda...

Držim pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2008 21:09:07   
Katjusa
držim pesti da bo vse OKuser posted image sem pa že večkrat brala da se do 6 tedna sploh nič ne vidi celo v 7 tednu se še pr nekaterih ni videlo tak da sej veš upanje umre zadnje.... in dobra si da nisi privolila in a oni ne vidijo da ti hormon narašča?????
Drži se pa javi nam kako bo.... izcedek je pa pri mnogih prisoten pa zato še ni nič narobe

(odgovor članu Zara82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2008 21:38:54   
*alina*
Pri meni je bilo tako, da je ravno po velikosti ploda G določila, da sem noseča 5. tednov - to je bilo po dopolnjenem 7. tednu od zadnje M. Vendar pa to ne pomeni, da mora biti viden tudi pri tebi, prav je da še malo počakaš!
Držim pesti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2008 22:06:15   
lotty4
Tudi pri meni se je šele lasneje videlo, in še kasnje da ta dva oz, da sta bila dva eden pa se je obdržal.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2008 8:04:52   
Lalica1
Jaz sem imela UZ proti koncu 6 tedna in se je že videlo. Je pa to zelo različno in že kakšen dan po moje naredi razliko.
Od srca ti želim vso srečo in majhno pikico!

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2008 8:51:25   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: sara2

Ker nisem privolila se mo zjutraj vzeli kri za bHSG, ki je bil 3200, na Uz pa se ploda še vedno ni videlo. In spet ista zgodba, da naj privolim, da škodim sama sebi,,,Vendar nisem in sem odšla domov. Sedaj imam zjutraj ali zvečer malo izcedka, ni pa vsak dan. Počutim se ok, bHSG pa je ob odpustu znašal 3900 ( po 4 dneh), ploda pa še ni bilo videti,. Sedaj sem naročena pri svoji ginekologinji v ponedideljek, a me zanima, če je katera imela podobno izkušnjo. Kdaj bi se naj videl plod? Že v 5 tednu? Ta nosečnost je res zaželjena, a sem trenutno trda od strahu, ker ne vem kaj bo.

Samo v vednost - bHCG mora naraščati za enkratno vrednost v razmiku 48 ur. Tako bi ti tudi morali kontrolirati kri. torej prim. če je bil 3200, bi moral biti čez 48 ur 6400 in potem čez 48 ur spet 12800 itd...

Držim pesti, da bo vse OK.

(odgovor članu sara2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2008 9:35:35   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: sara2

Ker nisem privolila se mo zjutraj vzeli kri za bHSG, ki je bil 3200, na Uz pa se ploda še vedno ni videlo. In spet ista zgodba, da naj privolim, da škodim sama sebi,,,Vendar nisem in sem odšla domov. Sedaj imam zjutraj ali zvečer malo izcedka, ni pa vsak dan. Počutim se ok, bHSG pa je ob odpustu znašal 3900 ( po 4 dneh), ploda pa še ni bilo videti,. Sedaj sem naročena pri svoji ginekologinji v ponedideljek, a me zanima, če je katera imela podobno izkušnjo. Kdaj bi se naj videl plod? Že v 5 tednu? Ta nosečnost je res zaželjena, a sem trenutno trda od strahu, ker ne vem kaj bo.

Samo v vednost - bHCG mora naraščati za enkratno vrednost v razmiku 48 ur. Tako bi ti tudi morali kontrolirati kri. torej prim. če je bil 3200, bi moral biti čez 48 ur 6400 in potem čez 48 ur spet 12800 itd...

Držim pesti, da bo vse OK.

Sara2, Dali* ima prav. jest ne vem kdo od G ti je pregledov ta izvid ampak glede na prvega bi mogu kej rečt. Lahko da je izvenmaternična nosečnost ali pa bo vse v redu pa samo malo bolj počasi raste. upajmo najbolše! Držim pesti!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2008 9:41:24   
petrap
oj

jaz sem imela pregled v 5 tednu nosečnosti, pa se ni nč vidl...no sedaj sem noseča 25. tednou....ne obupaj....user posted image ...upam, da bo vse okej

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.10.2008 9:59:16   
annya
Nimam neki izkušenj s tem, kdaj se vidi in kdaj ne, ampak jaz bi na tvojem mestu še počakala. Kaj veš, mogoče bo pa čez čas videna pikica user posted image  ...

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.10.2008 10:23:01   
nina04
Pri meni se tudi ni videl plod do 8 tedna. Ker sem imela težave z zanositvijo in neredne cikluse, sem imela do 8 tedna že dva UZ-ja. Sem bila tudi zaskrbljena. Danes sem noseča 36 tednov, nosečnost pa je potekala povsem brez težav.

Razumem tvoje skrbi, jaz bi na tvojem mestu še malo počakala, da bo bolj sigurno. Držim pesti, da bo vse OK.

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.10.2008 11:10:07   
girly
Meni se plodek tudi ni videl v 7.tednu, v 10. pa se je že videl in tudi utrip srčka...Sem pa imela tudi sama neredne menstruacije, saj imam PCO, zato mi je G rekla, da je ok, ko se ni videl plodek v 7.tednu, ker sem definitivno vsaj kakšen teden manj user posted image

Držim pesti!!!!

Ne obupaj in srečno!

< Sporočilo je popravil girly -- 23.10.2008 11:14:19 >

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu nina04)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.10.2008 11:11:38   
a.jrad
Nina04 glede na to, da si napisala da si imela neredne m a mi lahko napišeš kdaj ti je test pokazal +?
Tudi ostale napište kdaj ste delale testke oz. kdaj ste zagledale +.
Hvala

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.10.2008 11:13:16   
girly
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Nina04 glede na to, da si napisala da si imela neredne m a mi lahko napišeš kdaj ti je test pokazal +?
Tudi ostale napište kdaj ste delale testke oz. kdaj ste zagledale +.
Hvala

6 tednov po zadnji M...

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.10.2008 22:59:52   
Pacota
Meni je pokazal test + 5 tednov po ivf, kar pomeni, da bi to bilo 7t po zadnjem menzesu, ce bi ga imela.

Jaz sem imela v 5t hujse krvavitve in so mi svetovali, da si kupim Mg tablete (Magnesol), Dabroston pa sem jedla ze od zacetka pa do 20t.

Ob minimalnem rjavem izcedku v prvi nosecnosti (v prvih 3m) mi je gin napisala Dabroston ali Utrogestan tabletke.

Zelim ti, da se ti iztece ok, predvsem pa zaupaj!

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.10.2008 9:30:56   
majaS80
Pozdrav,

Mene moja ginekologinje sploh ni hotela prej naročiti pred 8 tednom,
čeprav sem jo prosila, ker sem bila tako nestrpna.
Šele takrat se lepo vidi če je res nosečnost, če je v maternici
in če se pravilno razvija za 8 teden .... torej če je vse ok.

Kar počakaj do takrat in pozitivno razmišljaj,
ne pusti se...
LP

MajaK

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.10.2008 15:04:19   
Hator
Nina04, kdaj pa ti je test nosečnosti pokazal user posted image , tudi tako pozno????????? Se je videla prej vsaj gestacijska vrečka?

(odgovor članu nina04)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.10.2008 16:34:19   
Liiya
Sem v podobni situaciji pred kakima 2 tednoma sem tut odprla temo na tej strani. Pr men se tut na zadnjem pregledu še ni videl plod vrečka pa je bila velika 11mm. Zdej čakam na naslednji pregled ki ga imam v četrtek. Na urgenci kamor sem odšla zaradi rjavega izcedka mi je tuki ginekologinja rekla, da naj bi šla na pucanje, kar sem zavrnila. Moj ginekolog pa je rekel da nosečnost po velikosti vrečke traja prb. 4 ali pa pa 5 tednov in da ni nujno da se plod vidi zato me je naročil čez 2 tedna. Tko da se ne preveč sekirat pa še mal počaki k lahko da je samo prezgodi... Tudi sama sem mislila da sm noseča že 7 oz. 8 tednov in me je potem una ginekologinja na urgenci zelo prestrašila. 

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.10.2008 9:15:23   
Cesarica13
Vsaka ti čast, da nisi privolila v čiščenje. jaz bi tdi čakala, če me ne bi do skrajnosti prestrašili.
Upanje umre zadnje in mislila bom nate in upam, da bo kmalu viden plodek.

(odgovor članu sara2)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?