|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Senčnik (dežniček) za Quinny
22.3.2005 9:29:07   
Annny
A ga mogoče katera ima, kje ga je kupila in koliko stane?

Počasi ga bomo morali nabaviti, ker se sedež našega vozička ne obrača v obe smeri in Najo sonček zelo moti.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.3.2005 9:50:40   
polona2
Dežnika, senčnika za Quinny sploh ni, saj je streha narejena tako, da odpneš zadrgo in reguliraš zgornji del strehice, vsaj tako so meni razložili, ko sem ga kupovala in potem sem kupila en no-name senčnik v Kiki zgoraj, za 20 Eurov, imajo pa jih v vseh barvah, lp!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2005 9:50:54   
malika
Mi smo kupili kar enega navadnega , ker original stane nekaj čez 5.000 sit in se mi to zdi malo preveč. Učinek je pa čisto isti.
No pa še med barvami lahko izbiraš, ker je vsaj takrat Quinny(lansko poletje) imel samo temno modre.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2005 10:04:07   
polona2
A mi lahko poveš, kje si ga videla, ker sem jaz takrat ravno modrega iskala kar nekaj časa, pa sem povsod dobila odgovor,da za Quinny-a dežnika sploh ni, mogoče je bil ta dežnik izdelan za njihove marele ali kaj takega :zmeden:...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2005 10:07:26   
malika
V Kranju v Infantinu, lani poleti.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2005 10:25:33   
Mina1
Pri Schmidu v Celovcu imajo takšne "univerzalne", ki pašejo na Quinnye. In sploh niso dragi;), pa še lepi so:)

pa-pa Mina1

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2005 10:29:14   
polona2
Zanima me, potemtakem vse uporabljate senčnike, dežničke, namesto strehice :zmeden:, meni ja ta varianta s strehico kar malo mimo, vsaj naš voziček ima tanjše blago na strehici in vse skupaj izpade za :((, če je material Canvas, najbrž še gre :zmeden:...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2005 10:32:13   
malika
Jaz skoz uporabljam dežnik/senčnik

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2005 11:00:07   
*pika*
Ste me kar mal prestrašle, rok imam 13.06.,
imamo Quinnyja in za poletje sam lupinco, tak
da tud jaz rabim obvezno dežnik, ker lupinina
strehca je pa bolj mala in ne bo velik sence.
To si moram nabavit..
Čao, Pika

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2005 13:15:18   
Annny
Polona2, lahko ti povem samo to, da pri nas 'regulacija' strehice ne pomaga nič..tudi, če strehico pritrdim nižje na ogrodje, ji sonček še vedno sveti v oči.
Zadnjič sva nekaj eksperimentirali z NinoŠ, pa nisva ugotovili nič pametnega, razen tega, da je najbolje, če na strehico obesim tetra pleničko, da naredi senco..no, potem pa malo popiha vetrček, odmakne pleničko in smo spet na istem:grrr:
Tako da moram res nabaviti ta senčnik..grem vprašat v Infantino:)

Hvala, lp

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.3.2005 14:44:35   
viv_
Jaz sem poleti odpela dol zadnji del strehe, da je bilo v vozičku lepo zračno, potem se pa tisti drugi del lepo regulia...

Nikol nisem mela senčnika.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.3.2005 20:04:51   
Anonimen
Mi imamo tudi poleti marelco. Čist navadno. Tisto za 2.000 al kolk že:zmeden: Prvo sem kupila v Arielu v sivi barvi, pa se je čez en mesec zlomila ravno na morju. :grrr: Potem smo pa na Rijeki kupili isto, samo v oranžni barvi. Je zlo fajn,naredi večjo senčko, kot strehica sama.

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
22.3.2005 20:14:55   
Anonimen
Sem dala nekaj sličic v album :) z marelo :)-

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.3.2005 9:15:34   
pravljica
joj kristina, kakšne lušte delaš :hudicek:...saj vem da si zanalašč to pokazala, ziher maš tud kakšne od doma...hecam se!

mi bomo tudi poiskali eno navadno marelo za našega quinnija...ampak v črni barvi, da ne bo preveč kičasto na rdečem vozičku...a sploh obstajajo črne :zmeden:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.3.2005 9:37:51   
Anonimen
Pravljica, temno modre sem videla. Pa rumene, oranžne, zelene, rdeče, sive. Črno verjetno tud dobiš. Jaz je takrat žal nism vidla :) Temno modra bi lepo šla na rdečo barvo, kaj praviš?:)-

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
23.3.2005 9:40:38   
pravljica
seveda bi šla...ampak vse obrobe in mrežice na vozičku so črne 8)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.3.2005 9:46:24   
Anonimen
Ma obrobe so črne tud pri nas:)-:)-:)- Pa oranžna lepo paša zraven :)-:)-:)-

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
23.3.2005 10:16:00   
malika
Joj pravljica, da ti ne bo črna preveč zbledela.meni je(imela sem jo od Lemy) ampak sem jo potem reklamirala in dobila novo-šparat račune!!:bravo:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.3.2005 10:25:33   
Annny
O, Kristina, najlepša hvala za te slikice..točno to sem imela v mislih:)

LP

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.3.2005 10:42:10   
pravljica
aha malika, to me je ža voziček strah, glede na to da bomo poleti res veliko zunaj :zmeden:
pri sončniku se še pa nisem na to spomnila, ampak glede na to da je "sončnik", barva res ne bi smela bit problem a ne

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.3.2005 10:48:34   
malika
ja ampak :hudicek: vseeno zbledi. hrani račun za vsak slučaj in potem kar reklamirat. jaz reklamiram čisto vse, ker ničesar ne dobiš v dar, pa še poceni ni nič.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.3.2005 11:47:29   
Anonimen
Malika, prav imaš. samo men je včasih kar nerodno it nazaj :)

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.