Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: CELJE - plavanje za dojenčke 5.11.2008 20:49:06
|
|
|
|
valela
|
Če si slučajno kaj izvedela o tem plavanju, bi tudi mene interesiralo. Hvala že v naprej.
|
|
|
|
RE: CELJE - plavanje za dojenčke 6.11.2008 8:41:06
|
|
|
|
Gilo
|
Tudi mene je zanimalo plavanje z malčki v Celju in sem kontaktirala to firmo in so mi rekli, da se lahko priključim ne glede na to, da se je tečaj že začel. Izvolte link, pa se pozanimajte. LP http://www.freewebs.com/plavanje-dojenckov/
|
|
|
|
RE: CELJE - plavanje za dojenčke 7.11.2008 10:03:08
|
|
|
|
inesc
|
Sem se povezala z eno punco, ki dela na tej šoli in mi je odsvetovala namakanje dojenčka v ta bazen. Sem se odločila, da pač ne bova šla plavat. Vsaj zdaj še ne.
|
|
RE: CELJE - plavanje za dojenčke 8.11.2008 20:47:41
|
|
|
|
Gilo
|
Inesc, mene pa zanima, če mi lahko prosim napišeš, zakaj ti je prijateljica odsvetovala kopanje na tem bazenu. Jaz sem si zelo želela it z našo pikico, zdaj sem pa v dilemi. Rada bi pač dober razlog proti. Hvala
|
|
|
|
RE: CELJE - plavanje za dojenčke 12.11.2008 13:55:40
|
|
|
|
valela
|
Tudi mene to strašno zanima... Sem imela namen v petek prvič it, zdej sem pa v dvomih...
|
|
|
|
RE: CELJE - plavanje za dojenčke 12.11.2008 15:01:28
|
|
|
|
Gilo
|
In ni Inesc od nikoder... Kje si ?
|
|
|
|
RE: CELJE - plavanje za dojenčke 12.11.2008 20:51:17
|
|
|
|
inesc
|
Gilo, imaš ZS. Se opravičujem, sem bila brez računalnika. Pa javi mi kako si se odločila glede na napisano.
|
|
RE: CELJE - plavanje za dojenčke 19.11.2008 14:26:39
|
|
|
|
valela
|
Punce, mogoče že veste, mogoče ne... Če se boste odločile za plavanje, potem je na Tuševo baby klub kartico 10 % popust... Se splača LP
|
|
|
|
RE: CELJE - plavanje za dojenčke 22.11.2008 14:58:16
|
|
|
|
the laura
|
MOja kolegica je hodila na Golovec, je ceneje
|
|
|
|
RE: CELJE - plavanje za dojenčke 22.11.2008 21:07:54
|
|
|
|
inesc
|
Kdaj pa je to bilo? Je bila to vadba s strokovnim kadrom? Se mi zdi, da bazen v Golovcu ni ravno prilagojen za dojenčke, mislim voda?? Morda se pa motim.
|
|
RE: CELJE - plavanje za dojenčke 24.11.2008 12:57:33
|
|
|
|
the laura
|
MOja kolegica je resno bila, sicer je bila lani in so imeli strokovnjake seveda in tudi voda in zrak sta čisto vredu za otroke. Moram poklicati oz. njej rečt, da mi da številko, da se pozanimamo malo bolj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?