Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
našminkane v porodni sobi? 21.3.2005 18:19:02
|
|
|
|
total
|
Ja če te pač preseneti,nič zato če imaš mekup,boš pač lepa med porodom:).Jaz sem si bila ful čudna v bolnici brez šminke,ker sem navajena biti vedno urejena. Lp:rozica:
|
|
|
|
našminkane v porodni sobi? 21.3.2005 18:31:46
|
|
|
|
urši*
|
js sem šla "sam " na pregled v 38 tednu in sem bla valda vsa lepa in urejena:)-:)-:)-:)-, pol sem pa mogla it rodit in sem pač bla našminkana, sam ni ni kaj dost pomagalo pri rojevanju!!!:)-:)-
|
|
|
|
našminkane v porodni sobi? 21.3.2005 19:04:20
|
|
|
|
dory
|
Jah mene je presenetlo..sem mislila,da bom sla lepo domov in sem se temu primerno uredila...bla sem namrec na opazovanju v bolnici...pa so me na hitro vrgli na mizo in mela sem CR...so rekli,da tko urejene pacitntke ze dolg niso mel :)-:)-
|
|
|
|
našminkane v porodni sobi? 21.3.2005 19:10:59
|
|
|
|
valči
|
Jaz sem vedela,da bom tisti dan rodila in sem imela malo pudra in maskare gor,ker sem šla od ginekologa v porodnišnico:). No,ko sem se v kopalnici preoblačila v pižamo,me je mož čudno gledal,da se umivam:zmeden:.Sem rekla,da si morem šminko dol dat,bi mi bilo čudno,če bi šla naličena v porodno:ups:. sicer so babice vsega vajene, če te ne moti,zakaj pa ne:love:!?
|
|
|
|
našminkane v porodni sobi? 21.3.2005 19:21:56
|
|
|
|
KMALU
|
Ce noces zgledati rdeca in zabuhla, ko pritiskas, se napudraj... :ups::)-:)-:)-
|
|
|
|
našminkane v porodni sobi? 21.3.2005 20:03:04
|
|
|
|
dunja1
|
Jaz sem imela maskaro in svincnik za oci gor,pa mi je bilo zelo zal. Rodila sem dopoldne in ker sem imela zelo tezek porod,nisem vse do naslednjega jutra mogla do umivalnika.Seveda je bila vsa maskara razpacana, malo od solzic,malo od napora,najvec pa zaradi tega,ker je bila dolgo gor.Drugic bom sla verjetno brez.
|
|
|
|
našminkane v porodni sobi? 21.3.2005 20:44:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela na rok CTG in sem sumila, da bom kar ostala in rodila (popadke sem mela že 2 dni), zato se nism nč namazala.:)- In Dobro, da se nisem.:)- Res sem isti dan rodila. In po vsej tisti proceduri sem do umivalnika prišla šele ob 11h zvečer... Res dobro, da nisem bila namazana.:bravo:
|
|
|
|
našminkane v porodni sobi? 22.3.2005 7:16:18
|
|
|
|
CIPRESA
|
Jaz pa mislim da ni takrat nobena nič bolj, vse bomo ali pa ste zgledale tdeče in zabuhle. Pa tud pomislile ne bomo takrat kako zgledamo, še manj pa bodo opazili to drugi, ki nas itak takrat gledajo samo med noge.
|
|
|
|
našminkane v porodni sobi? 22.3.2005 9:48:48
|
|
|
|
malika
|
ti samo glej, da ne boš imela laka na nohtih, ostalo ne moti
|
|
|
|
našminkane v porodni sobi? 22.3.2005 10:26:54
|
|
|
|
Rozalija
|
Mi smo šli zjutraj, tako da ni bilo šminke gor.... Je pa tako, če dobiš doma popadke in tisti čas ko čakaš si lahko komot odstraniš puder in šminko... maš še polno časa do poroda. Če pa te snamejo s pregleda imaš pa običajno tudi čas za spravt šminko dol. Se mi zdi, da jo lažje pred ko po porodu... Če gre pa tako na hitro ko pri moji cimri, ki je rodila v 10min od prihoda v porodnišnico.... si pa pač našminkana... po moje te ne bo noben kregu....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?