|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hmmm...celulit !!!!
21.3.2005 14:49:44   
Tricia
Spet se oglašam! Zdaj pa imam še eno bolj delikat vprašanje, ki mene skoraj v jok spravlja in bom zelo vesela, če mi bo katera vlila mal dobre volje.
Kot že verjetno veste sem v 33 tednu in za sabo imam pridelanih + 14 kg, vendar me bolj kot ti kg-ji v slabo voljo spravlja to, da se mi je v tem času pojavil celulit.:((:(( Pred nosečnostjo ga skoraj nisem imela, zdaj pa katastrofa - imam ga celo po riti. Vsaki dan me moj ljubi masira s kremo (a ne tisto proti celulitu, ampak kar z eno precej mastno) pa ni nič bolje. Saj vem da samo z masažo ne bom dosegla nič, a vsaj malo bolje bi pa lahko bilo, pa ni. To me tako obremenjuje in se bojim, da se ga ne bom več znebila ali pa da se bom mogla res namatrat.
A je tukaj katera, ki je imela tak problem oz. bi me znala vsaj malo potolažit. Pa še to, ali lahko uporabljam kremo proti celulitu?
Ej hvala vsem, ki mi boste odgovorile.

Pozdravček by Tricia
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hmmm...celulit !!!!
21.3.2005 15:00:55   
saba
Tricia a te celulit toliko moti????

jaz sem ga imela še preden sem zanosila, pa sem suhe narave....zdaj pa verjetno se mi kar lepo nalaga en na drugega...pa me to sploh ne spravi iz tira ali pa v slabo voljo.

ko te berem, se mi zdi da poslušam mojo sestro, ki se tudi noro ubada s celulitom :zmeden:

mene ne moti, pa naj bo na riti če mora bit:zaspan:

žal, ne vem kako te potolažit ali pa spravit v dobro voljo

lp
saba

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hmmm...celulit !!!!
21.3.2005 15:02:05   
Janika
ne sekiraj se, tekocine se nabirajo v telesu. bo slo nazaj

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Hmmm...celulit !!!!
21.3.2005 15:05:12   
Čiračara
Joooj Tricia nisi edina,kateri se "nalaga" celulit.
Jaz sem ga tudi imela že pred nosečnostjo, ker sem itak bolj buckaste postave. Ampak veš kaj? :hudicek:ga gleda:)-:)-..Ni to najbolj pomembna stvar.Važneje je, da bom imela :duda: in da imam zlatega možeka:love:...

LP:sloncek:

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hmmm...celulit !!!!
21.3.2005 15:12:11   
ribica.
Ja, to se je zgodilo tud meni.Pred nosečnostjo sem bila kr ponosna, ker sem ga imela dokaj malo. Zdaj pa se je kr malo nabralo. In vem kaj misliš, težko se je sprijazniti z realnostjo, ko pa imaš o sebi boljšo sliko. A kaj češ, morš sama sebe prepričat, da ni življenskega pomena. Pomagat se ne da. Je kar je.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Hmmm...celulit !!!!
21.3.2005 15:18:39   
bambi
Drage punce, celulit je žal velik problem večine žensk, v nosečnosti pa se še bolj pojavi, predvsem zaradi nabiranja vode in maščob, kot rezerva za hranjenje otroka (dojenje), tako nekako sem enkrat prebrala..... Seveda pa ob pravilni prehrani po nosečnosti tudi izgine, oz. se povrne koža v prvotno stanje.

Žal so to velikokrat besede, ki se jih vse zavedamo, ampak ko se tako pogledaš v ogledalo, postaneš slabe volje. Jaz sem se pred :nosecka: veliko gibala in imela kar vredu postavo (trebušnjaki, mišice....) no, sedaj ko sem :nosecka: in je moje edino gibanje hoja od kavča do hladilnika in tu in tam kakšen sprehod, če mi ni slabo, se pa je špehec kar hitro začel nabirati, predvsem okoli pasu, pa znaki celulita so tudi že tukaj, pa sem komaj v 9. tednu :zmeden::zmeden::zmeden:...... kako šele bo :ups::ups:

JAz vem, da vse te kreme proti celulitu en drek pomagajo, a kupujem jih vseeno in se mažem z njimi. Sem se pa tudi odločila, da po porodu odmaširam k moji fizioterapevtki in kozmetičarki na tiste masaže proti celulitu in v grelne blazine...... Seveda pa to kar nekaj stane, a če se bom potem bolje počutila, bom to tudi naredila.....

Sem pa vesela, ker moj dragi možek celulita sploh ne opazi in mi govori, da imam privide.....

Punce, v določenih afriških plemenih ženska mora imeti celulit in povešene prsi, to je znak lepote. Zakaj ni tega pri nas?????

LP Bambi

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Hmmm...celulit !!!!
21.3.2005 15:47:29   
Tiamo
men se tudi nabira :((:((:((:((:(( Sama rit me je in še to celulitna :((:(:((:(

Kakšna rezerva hrane okoli riti????? K bi vsaj v tistem afriškem plemu živela....

Jaz sem bila na tistih masažah proti celulitu , priklopljena na čudne stvari, zmetala ogromno denarja...pomagalo je za par mesecev, a se po tem dobila še STRIJE!!!!:grrr:

Moj možek pravi, da naj bo srečna ,da sem zdrava, in imam obe nogi in obe roki, za tisti gram (k ga on vidi, drugač je tona) celulita se mi ni treba sekirat.

LP Tia74

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Hmmm...celulit !!!!
21.3.2005 15:49:22   
pravljica
hmm, tole o lepoti s celulitom...tudi če bi bilo pri nas to "moderno" (tako kot bi naj bila recimo čim bolj bela polt, ki meni še zdaleč ni všeč...moderno gor ali dol), ne vem, katera bi bila rada tako moderna :zmeden:...bi bil pa dober izgovor ja 8)

tudi jaz si delam s tem probleme...mi gre na jok ko se pogledam v ogledalo...pa nisem bila nikoli "ravna", ampak kar je preveč je pa preveč...ne morem in se tudi nočem s tem sprijazniti

po porodu bom naredila vse, da bo vsaj tako kot je bilo pred to 2. nosečnostjo, ker tako kot je bilo pred prvo res ne bo nikoli več

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Hmmm...celulit !!!!
21.3.2005 15:51:35   
Tricia
Ja sej tudi meni je najbolj važno, da rodim zdravega in veselega otročička in vem da nimam kaj sedaj gledat na linijo, ampak.... Tako hudo je, ko se pogledaš v ogledalo in vidiš čisto drugačno postavo kot je bila prej, ker, kot je rekla Ribica, se nisi vajen. Noge so enako tenke kot so bile prej, sam tist :hudicek: se je razcvetel po njih. :(:(:(
Priznam pa vam, da se že od nekdaj obremenjujem s svojim videzom.
Lahko bi bila vesela, ker me ima moj fant rad tako kot sem in mi pravi da njega celulit ne moti, ampak nisem ker se sama slabo počutim v svoji koži. Ne me narobe razumet - nikakor ne krivim tega malega :angel: da sem zaradi njega postala takšna, sem prav vesela, da je tu - ampak sem si taka enostavno grda.
Se opravičujem, če težim s to temo, a mi je že malček bolje ker sem se izpovedala tuki na forumu kjer me nobeden ne pozna.
Sej se bom potolažila, ko bom imela malega bebeta v naročju in ne bom imela časa se toliko ubadat s svojo postavo ampak se bom mogla posvetit nekomu drugemu. Je tako?

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Hmmm...celulit !!!!
21.3.2005 15:54:11   
bambi
Hja :):):):):):):) a mislite, da je za ves celulit kriva nosečnost????? Kaj pa EMŠO???? Mislite, da nima vpliva, pa dednost???? Jaz se tolažim kar z vsem tem, upam da bojo drugo leto moderna dolga krila, ne pa tako kot letos, še ritnice moraš pokazat, če hočeš biti moderen ;););)
Sicer pa glede na moja leta si bom lahko privoščila že kakšen resen kostim :zmeden::zmeden:

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Hmmm...celulit !!!!
21.3.2005 16:23:29   
Made
Meni je gospa v lekarni, ko sem jo spraševala po anticelulitnih kremah za nosečnice, rekla, da celulit v nosečnosti nastane zaradi hormonov in da se mu je praktično nemogoče izogniti,pa tudi kreme v tem primeru nič ne pomagajo...:(
Je še rekla, da se po porodu stanje znormalizira oz. da potem pa se splača s kremami mazat... Kakorkoli, tudi jaz resno razmišljam o obisku pri kozmeticarki takoj, ko bo mogoce...
Res je hudo videti, kako se ti telo spreminja, ampak treba se je tolaziti, da je vse to pikici v korist in da bomo že po porodu te tegobe nekako odpravile... Bolje se je ne obremenjevat in bit dobre volje- pikica v trebuščku namrec že od 10. tedna dalje občuti naše razpoloženje...
Vem pa, da ni enostavno...iz lastnih izkušenj ;)

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Hmmm...celulit !!!!
21.3.2005 17:22:17   
pravljica
no, s tem, da je to vse pikicam v prid, se ne bi strinjala...verjamem, da se da tudi brez nepotrebnih kg in celulita lepo poskrbet za bejbeke v trebuščkih, od tega, kar se nam nabira na ritah in po bedrih, naši malčki nimajo nič...ampak saj pravim, vsak izgovor je dober :) potem bomo pa jokale...vsaj jaz vem da bom :((

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Hmmm...celulit !!!!
21.3.2005 17:45:14   
Tricia
Se strinjam Pravljica, da se da tudi brez nepotrebnih kg in celulita poskrbeti za male biške. Sam za informacijo. Moja mami se je zame zredila za samo 7 kg!!!! Resnica. Pa sem bila ob rojstvu velika 52 cm in sem tehtala neki čez 3500g.
Ej ne me narobe razumet! Nočem zdaj reklamirat suhih nosečnic in pa vas ki se ne sekirate obsojat ok! Vsaka zase ve.

Joj, upam da se ne bomo še skregale zarad tega.;););)

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Hmmm...celulit !!!!
21.3.2005 18:44:23   
sky
Pa se malo tolazbe!

Celulit sem imela v srednji soli in na faksu:((! In to takega, da se je videlo na metre, ko sem stala na miru :ups:, kako je sele delalo, ko sem se premikala :grrr:.

Pa sem ga zelo uspesno "zreducirala" na dosti sprejemljivo obliko:bravo:...

Sedaj pa se raje ne gledam :zmeden:, ker vem, da bom morala pac se enkrat v boj. Pa sploh ne bo problema, ker bomo imeli naso :duda:.

Pozdravcek!
Sasa

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Hmmm...celulit !!!!
21.3.2005 20:24:20   
b.j.n.
Imam en sam recept proti celulitu. to je rolanje. iz lastnih izkusenj vam povem, da res pomaga. Nobena telovadva, masazice in kreme. Samo rolanje, vsak dan vsaj pol urce tok da se presvicas.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Hmmm...celulit !!!!
21.3.2005 22:01:36   
Barbara L
Drage :nosecka:

Ne morem vam povedati kako sem hvaležna tej načeti temi. Tudi sama se obremenujem s pridobljenimi kg in s celotnim vizualnim izgledom - seveda od zadaj. Še najbolj me pa boli ko kdo pripomni, da sem se "lepo" zredila :grrr::grrr::grrr:

Ob prebiranju vaših sporočilc sem se kar lepo nasmehnila - hvala bogu, nisem edina!!! Pomagale ste mi dvigniti samozavest!:bravo::love::bravo:

Ni moja prehrana kriva za celulit!!!!!

Ni moja premajhna telovadna aktivnost kriva za 10+ kg!!!

Za moje povečane bedre ni kriva občasna tortica!!!

Punce, hvala vam:rozica:

Barbara L:metulj:, 32 tednov

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Hmmm...celulit !!!!
22.3.2005 10:06:19   
Made
No Pravljica, nisem govorila, da so dodatni kilogrami in celulit pikicam v prid, ampak sem imela v mislih to, da se telo v nosečnosti na splošno zelo spreminja in pipravlja na porod- to pa je pikicam v prid. Celulit (med nosečnostjo) nastane tudi zaradi hormonskih spremeb v telesu, ki se prav tako dogajajo z določenim namenom.

Seveda pa se strinjam, da se za to, da rodiš zdravega otroka sploh ne rabiš bistveno zredit. Je pa za marsikatero to težje, ker na ene ta hormonska nihanja bolj vplivajo kot na druge in ene se ravno zaradi teh nihanj hrani tudi težje odpovejo...

Vsekakor občudujem (in ne obsojam) vsako žensko, ki ji uspe, da se v nosečnosti minimalno zredi. Nikakor nosečnost ne sme biti izgovor za brezmejno nažiranje... Vseeno pa mislim, da sekiranje okoli tega nikamor ne pripelje in ničemur ne koristi.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Hmmm...celulit !!!!
22.3.2005 10:31:00   
Matej@
No, mi smo v 12t 5/7, pa se je tut nabralo neki špehca okrog trebuha (ja, pa še pikca je ta špehec porinla malo bol ven, tako da bi ga ja vsi videli :):)in tut celulit ma svoje svetle trenutke... Včasih (še prejšnjo pomlad) sm bla v glavnem ena solidna mišica, zdaj pa vmes zima in lenarjenje, odkar mamo pikco, pa le občasni sprehodi, medtem ko so trebušnjaki, smučanje, najbrž tut rolanje (?) pa do poroda adijo.... No, malo se da potelovadit, za ritko in noge pikcam nč ne škodi, en armaflex pred TV pa malo brcat na vse strani, si pravim - kdaj bom res začela :zmeden:. To res pomaga dosti bolj kot kremce (ne jih kupovat, nč ne pomaga, samo služijo na nas!!!). Raje čimveč pijmo vodo in malo pobrcajmo z nogami. Ko se nas pa hormoni lotijo, pa žal ni rešitve, zgleda, da nabiranje vode in celulit redkokateri uide. Ampak vseeno bodmo zadovoljne s sabo, notranja lepota tolče iz nas dosti bolj, kot tistih nekaj gramov celulita :bravo::bravo:.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Hmmm...celulit !!!!
22.3.2005 11:29:32   
muriel
vprasanje;

zakaj mislis, da trebusnjaki niso ok, ce vsi G govorijo, da zivi normalno kot do sedaj!?

a je kdo rekel, da bi te anticelulit kreme skodovale? ker, kolikor vem so predvsem zeliscne, nekaj kofeina?
meni se zdi, da predsvem te z grelnim ucinkom (ki ti pordecijo zadnjico ;)) vsaj malo delujejo.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Hmmm...celulit !!!!
22.3.2005 11:51:22   
SILVA
Mogoče bom zdele malo nesramna ampak vseeno.Punce to je cena materinstva.Nekaterim se telo povrne v prejšne stanje večini pa ne.Ampak imamo pa zato lepe sonče ob sebi,pa celulit in kakšno kilo preveč.Ne sekirajte se zaradi tega in raje uživajte v nosečnosti.
Jaz sem pridelala 22kg in nekaj celulita in se sploh nisem nič sekirala.Eno leto po porodu imam enako kg kot prej,malo celulita je pa ostalo.
lp

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?