|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šampinjoni
21.3.2005 14:22:22   
Čiračara
LP vsem:sloncek:

Neverjetno se mi je zluštalo šampinjonov:zmeden:. Pa mi povejte kakšen dober recept s šampinjon. Nikakor nimam ideje, pripravit znam le takšne ocvrte:)


Lep dan in hvala:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Šampinjoni
21.3.2005 14:25:01   
muriel
meni so najbolj vseč sami na žaru; malo masla in je. lahko pa dodaš malo petršilja in česna, pa tudi ni slabo!

kaj bolj zakompliciranega pa ne vem!

m.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Šampinjoni
21.3.2005 14:26:10   
Erdbeere
Popražiš jih na čebuli, dodaš malo vegete....jest dam se pol kocke (če jih delam 1/2 kg) pa vse skupaj fino "potenstaš" potem pa dodaš še strok česna, pa malo peteršilja ter strešeš notri še lonček kisle smetane, njamiiiiiiiii

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Šampinjoni
21.3.2005 14:27:52   
bambi
Na žaru..... moja mama jih je pekla tudi kar na plošči..... mljask, mljask..... ali pa s čebulo popražene in dve jajčki gor.....

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Šampinjoni
21.3.2005 14:28:05   
tinkamiška
Lahko nardiš kakšno fajn omakco iz njih. Prepražiš mal česna, pa jih narezane mal podušiš, pol pa lahko daš zraven mal sladke smetane in posoliš. Pazi, da ijh dobr skuhaš. Zraven pa lahko kak krompirček al pa kakšne testenine;)
Tinka

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Šampinjoni
21.3.2005 14:29:23   
Anonimen
Evo enega:
Izbereš malo večje šampinjone.
Odrežeš peclje-bete...pa še malo izdolbeš
peclje daš v multipratik dodaš malo pancete ali pršuta
poper sol petršiljček
pa sir lahko tudi parmezan
nafilaš šampinjone poliješ z malo olivnega olja
da ne pozabim,če bo presuha masa ji kar olivnega olja dodaj
pokrij z lističi sirčka in daj v pečico za 10-15 minut na 180 stopinj
pa vseen vsake tolk pošpegaj,da se ne bo zažgalo.
ko bo sirček lepo hrustljavo zapečen-pa dobrtek.

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Šampinjoni
21.3.2005 14:39:18   
Tiamo
Še enega, k moj "možek" ubija zanjega.

Potrebuješ:
:rozica: na rezine narezane šampinjone
:rozica: gorgonzolo
:rozica: malo soli in peteršilja

Priprava 15min ali manj.

Na žlički olja prepražiš šampinjone, pokriješ in ko voda izpari dodaš gorgonzolo, malo soli in peteršila. Ko se gorgonzola lepo stopi, ti zaželim dober tek.





(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Šampinjoni
21.3.2005 14:40:16   
wawa
Prepražiš jih na čebulici ter maslu, dodaš česen v prahu pa veliko pretršilčka......pražiš dokler se ne trisnejo, potem pa jih na koncu še posuješ z narimanim sirčkom.....dober tek!

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Šampinjoni
21.3.2005 14:49:18   
Skye
neva tako pripravljeni šampijoni so tud men najboljši;)

:bravo::bravo::bravo::bravo:

toplo priporočam:)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Šampinjoni
21.3.2005 14:53:27   
špelin@
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Na, pa sem spet lačna :ups:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Šampinjoni
21.3.2005 15:36:04   
KMALU
A niso samšinjoni na zaru "malo" grenki?

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Šampinjoni
21.3.2005 15:38:33   
ninocka
moj recept:

rabiš 1 paketek šampinjonov, čebulo, česen, sladko smetano
riž
piščančja prsa
parmezan

riž skuhaš (samo v vodi), piščančja prsa narežeš na mal večje koščke, jih posoliš, popopraš, posuješ s čebulo in češnom v prahu in sladko rdečo papriko in popečeš na zeliščnem maslu.
Iz šampinjonov narediš omako (šampinjone prepražiš na čebuli in česnu, dodaš še sol, čebulo in češen v prahu, ko so fajn prepraženi dodaš sladko smetano in mal gobove juhe (koncentrat), da se omaka zgosti, ampak ne preveč).
Ko je riž skuhan, zmešaš s parmezanom, potem zmešaš še z gobovo omako in naložiš riž v eno posodo (primerno za pečico) vmes naložiš še piščanca, fajn vse prekriješ z rižem, posuješ s parmezanom in daš v pečico, da se parmezan zapeče.

DOBER TEK! :)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Šampinjoni
22.3.2005 8:26:55   
TANTRA
Punce, ginekologi odsvetujejo prehrano gob med nosečnostjo!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Šampinjoni
22.3.2005 8:35:52   
Janika
Odsvetujejo gobe ki jih sam nabiras v naravi, ne pa gojene sveze sampinjone.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?