|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boli malo ko se plod giblje
18.10.2008 19:11:07   
Anonimen
sem v 18tednu in ko se user posted image  giblje me mal boli in imam napet trebuh,ne zelo...a je normalno??user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boli malo ko se plod giblje
18.10.2008 20:01:06   
piamaria
user posted image user posted image pri meni se je to dogajalo pri obeh nos.. Imam maternico spredaj, ko se otroček obrne z ritko navzven ti buši otrdi in te napenja.user posted image
Brez skrbi, dokler nimaš kakšne hujše bolečine ali izcedka krvi.user posted image
Tako vse to in še več spada zraven,
LP

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2008 20:02:05   
piamaria
p.s. maternico obrnjeno navzven, spredaj no, to je to, če jo imaš zadaj, pa nosiš v križuuser posted image

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2008 20:06:19   
Anonimen
a ni to povezano s user posted image  ali user posted image ??sem slišala če nosiš naprej maš punčko če pa v križo dečka?sem 2 anonimna

(odgovor članu piamaria)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2008 20:18:07   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

a ni to povezano s user posted image  ali user posted image ??sem slišala če nosiš naprej maš punčko če pa v križo dečka?sem 2 anonimna

ni pravilo, ki bi nujno držalo pri vseh nosečkah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2008 20:19:44   
Anonimen
A speti vraže na deluuser posted image
Joj,kaj vse verjameteuser posted image

(odgovor članu Lorencia)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2008 6:07:44   
Lunca1

pri meni je bilo ravno obratno, ko sem nosila zadaj je bila punčka, ko pa spredaj je bil pa fantek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2008 9:14:51   
piamaria
Jaz imam dva fanta, sedaj pa pričakujemo tretjo pikico, vsakič sem bila drugače okrogla, čeprav imam mat. navzven.
Torej, ne veljajo vraže za vse in živimo v 21. stoletju, babice pa res znajo šlogat po tem.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2008 15:48:41   
Čebel@

jaz nosim v križu in bom zgleda rodila user posted image ......to ne mora biti pravilo saj mi je g rekla da se otrok lahko prestavi bolj ven(da ne nosič več zadaj)-tko mi je bilo rečenouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?