Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: boli malo ko se plod giblje 18.10.2008 20:01:06
|
|
|
|
piamaria
|
pri meni se je to dogajalo pri obeh nos.. Imam maternico spredaj, ko se otroček obrne z ritko navzven ti buši otrdi in te napenja. Brez skrbi, dokler nimaš kakšne hujše bolečine ali izcedka krvi. Tako vse to in še več spada zraven, LP
|
|
RE: boli malo ko se plod giblje 18.10.2008 20:02:05
|
|
|
|
piamaria
|
p.s. maternico obrnjeno navzven, spredaj no, to je to, če jo imaš zadaj, pa nosiš v križu
|
|
RE: boli malo ko se plod giblje 18.10.2008 20:06:19
|
|
|
|
Anonimen
|
a ni to povezano s ali ??sem slišala če nosiš naprej maš punčko če pa v križo dečka?sem 2 anonimna
|
|
|
|
RE: boli malo ko se plod giblje 18.10.2008 20:18:07
|
|
|
|
Lorencia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen a ni to povezano s ali ??sem slišala če nosiš naprej maš punčko če pa v križo dečka?sem 2 anonimna ni pravilo, ki bi nujno držalo pri vseh nosečkah.
|
|
|
|
RE: boli malo ko se plod giblje 18.10.2008 20:19:44
|
|
|
|
Anonimen
|
A speti vraže na delu Joj,kaj vse verjamete
|
|
|
|
RE: boli malo ko se plod giblje 19.10.2008 6:07:44
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen a ni to povezano s ali ??sem slišala če nosiš naprej maš punčko če pa v križo dečka?sem 2 anonimna pri meni je bilo ravno obratno, ko sem nosila zadaj je bila punčka, ko pa spredaj je bil pa fantek.
|
|
|
|
RE: boli malo ko se plod giblje 19.10.2008 9:14:51
|
|
|
|
piamaria
|
Jaz imam dva fanta, sedaj pa pričakujemo tretjo pikico, vsakič sem bila drugače okrogla, čeprav imam mat. navzven. Torej, ne veljajo vraže za vse in živimo v 21. stoletju, babice pa res znajo šlogat po tem.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?