|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avgustovke
21.3.2005 12:02:46   
miševi
Se mi zdi, da spimo, pa sem nas spet malo na plano pribezala:).
Kako ste??? Jaz sem imela danes pregled + UZ (morfologija) k sreči je bilo vse ok, le nad UZ sem bila razočarana - vse pišejo, da ta pregled traja dolgo časa, pa kaj vse izvejo, pa spol jim povejo, če se vidi... Jaz sem izvedela le to, da je zaenkrat vse v redu, pa še to sem morala vprašat:grrr:. Ostalo sem prebrala iz izvida - sicer mi je glavno, da piše plod morfološko bp, ampak vseeno človek rad sliši in vidi svojo:duda:.
Še vedno sem na bolniški. Sicer se doma v redu počutim in tudi pritisk je normalen:bravo: (celo nizek). Pa ne počivam prav preveč - s tem mislim, da ne ležim cel dan in da si privoščim tudi kakšen sprehod.

Kako ste pa kaj ve, kaj počnete?

Lep pozdrav.:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   avgustovke
21.3.2005 12:07:17   
nanka
Pozdravcek tudi od mene.:metulj:
Na morfologijo grem šele 01.04.-komaj čakam. Drugače pa že preštevam tedne do dopusta, ko se bo za letos umaknila iz službe. Beba že dobro brca, treba se bo navaditi.
Lp:bravo:

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   avgustovke
21.3.2005 12:08:46   
august
Jaz pa čakam na moj G. pregled, ki ga imam v četrtek. Noseča sem 17t 2/7 in upam da mi bo že tokrat naredila morfologijo. Kaj ve mislite. Drugače pa sem si ta vikend kupila prve nosečniške hlače.
Počutim se dobro in veselim se velikonočnih praznikov, ko smo en dan dlje doma.
Lep dan želim vsem nosečkam!!!!!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   avgustovke
21.3.2005 12:49:02   
Tiamo
tudi jaz sem Ok, čeprav me danes malo peče grlo..sem se prehladila. Nič čudnega k je pa tak vreme, zjutraj in zvečer mrzlo, čez dan pa vroče. :)-

Na morfologiji sem že bila, s pikico je vse Ok, ni pa pokazal kaj je :ups:. Tudi vprašala nisem, glavno je da je vse ok, v ordinaciji pa sem bila cca 30 min ali več.

Drugače pa me že čez cel dan brca :sloncek::sloncek:

Zredila sem se za 4 kg :((, prejšni teden mi je bilo skoz slabo in bruhala sem, pa so mi punce svetovale proč s cintonsko kislino in res pomagalo je. :bravo:

Kar me pa najbolj moti so pa mravljinci v dlaneh zjutraj ko se zbudim, prav na živce mi grejo. Ampak tudi to bo minilo..

Pišite

LP Tia74

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   avgustovke
21.3.2005 14:09:42   
Tiamo
Jaz sem prve premike začutila na začetku 19t, čeprav prvo nisem vedela ali me napenja ali so brce. No pa so brce, ker so se pojavile tudi naslednji dan in dan potem vse do 20 t in upam, da se bodo nadaljevale.

Tudi men govorijo, da tele brce niso nič v primerjavi, kaj me še čaka. Pravijo, da lahko tudi boli.

kaj moramo vse pretrpet:)-

Jim bomo lahko vsaj pol govorile, mulc ali mula, jaz sem te nosila 9 mesecev in si me pošteno prebrcala, zdaj mi nisi pa nič hvaležna....haaaha:sloncek::sloncek:

Lp

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   avgustovke
21.3.2005 14:59:54   
Žani
Lep pozdrav še z Dolenjske!
Počutje je kar uredu, mal mi nagaja pritisk (previsok) pa trtica me zelo boli. Jutri imam ultrazvok (morfologijo) in upam, da bo vse ok. Za spol ne bova vprašala- se bova pustila presenetit. Mogoče bom morala jutri ostati v bolnici (za en dan),da mi bodo 24 ur merili pritisk.
Še vedno sem na bolniški, dete vsak dan pridno brca, pridelala sem 1.5kg.

Pazite nase in na male :angel:!

Žani 20t1/7

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   avgustovke
21.3.2005 15:19:53   
Jessy
Mi smo tudi vredu! Naslednji torek imam morfologijo in bova šla kar oba z možem. Že težko čakava in upava, da bo vse ok.
Gibe sem začutila že prejšnjo soboto, ampak je naš :duda: bolj len in ga zelo poredko čutim. Lahko mine tudi dva dni ali pa tri, predno ga spet začutim.
Apetit je tudi večji, kar se pozna tudi na tehtnici. Na moji se pozna kar + 5kg in se že bojim torka, ki bo ravno po praznikih, kaj bo pokazala vaga v ZD, ki že itak preveč kaže. :)-:)-:)-

Zdaj prihaja najlepši čas, čas, ko bo na vrsti oprema sobice. Se že pripravljamo na ta korak!

Lep dan še naprej!

Jessy (20t 6dni)

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   avgustovke
21.3.2005 16:29:22   
mojčy
Ojla punce!!
Jaz sem pa misla da nas ni toliko.Tudi midva sva vredu,mali pridno brca,mene pa malo pritisk matra(prenizek)... zanima me kaj je to morfologija? vem da je smesno,ampak ko vas berem vse govorite o tem,meni pa G se ni nikoli omenla te besede. Ce mi bo ktera povedla se zahvaljujem.
uzivajte se naprej...

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   avgustovke
21.3.2005 16:44:46   
mišika
pozdrav od še ene avgustovke, PDP imam 3.8., na morfologiji sem bila prejšnji petek in sem izvedela da bova z dragim dobila punčko:roza:, ki se je strašno veseliva, že imava izbrano ime zanjo, sedaj veselo kupujemo in izbiramo voziček.Počutje je v redu čeprav sem pridelala že +6kg, sem na bolniški, hodim na sprehode in spremljam mojo prvošolko v šolo in iz šole.
Za mojčy: morfologija je UZ na katerem G pregleda vse plodove organe, jih premeri prek in počez, določi težo ploda, izmeri dolžino materničnega vratu če imaš srečo da je dete v takem položaju ti lahko pove tudi otrokov spol in še mogoče kaj.
Vsem avgustovkam in ostalim :nosecka:lep sončni pozdrav

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   avgustovke
21.3.2005 16:57:12   
miševi
Sem vesela, da smo spet malo poklepetale:bravo:.

Glede na to, kaj naj bi morfologija bila, ne vem, kako je g. uspel v 10. min vse počez in podolgem pomeriti:(. Edina stvar, ki me ni zanimala, je spol. Je tako lepše, ko pričakuješ čisto do konca, kaj bo.

Jaz sem v 19/20 tednu in že od 12.3. čutim :duda:gibe. Zredila sem se za 4 kg. Zdravnica me zaenkrat še ni okregala, čeprav sem to pričakovala, ker sem že od prej bolj:pujs:.

Pojdite na sončka in uživajte!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   avgustovke
21.3.2005 17:15:15   
monja
Pa še jaz. PDP je 2.8.

Se mi zdi, da čas zelo hitro beži in kot bi mignil, bo avgust že tu. Pa še vroče poletje napovedujejo. Se mi zdi, da bodo klime šle dobro v promet... :)-:)-

Brcike oziroma nekaj kaže na to, čutim že dober teden. Se mi zdi, da je bolj podobno trzljaju mišice. A vem, da je otročiček, ker me včasih "boža" v mehur in imam občutek, da moram nonstop hodit lulat.

Za datum morfologije moram še poklicati v ambulanto, bova pa pobarala po spolu, če se bo le kaj videlo.

Apetit je tudi prisoten, teža je poskočila za kakšne 4 kg. Trbušček se pa tudi lepo že vidi.

Lep pozdrav vsem 9nebesa9nebesa
monja

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   avgustovke
21.3.2005 17:24:17   
hugolina
No, da se še jaz javim. V petek smo prvič nekaj čutli tam notri v buhiju :bravo: in potem naslednji dan, potem pa en dan nič in danes se mi zdi da se spet nekaj dogaja. Občutek je nepopisen :love: Se mi pa zdi, da ko ležim pred TV, da je enkrat bolj na eni strani in drugič bolj na drugi. In tam ko je, je bolj napet trebuh, a ma katera podobne izkušnje?
Drugače pa počutje kar uredu, trebušček se že pošteno vidi, tko da komej čakam, kdaj bomo skočili v mikice in se otresli teh puloverjev.
S kg se sploh ne ubadam, zdi se mi, da smo pridobili ene 3-4kg;).
Lepo se imejte in uživajte v prelepi pomladi. Upam da se ne bo vreme skisalo.:rozica:

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   avgustovke
21.3.2005 18:44:11   
urši77
Evo pa sem se potolažila! Sem mislila da je kaj narobe-je ene par dni blo čutiti malo mehurčkov in žgečkanja, zdaj pa že par dni nič... V četrtek mamo G, morfologijo pa čez dva tedna(ne vem sicer zakaj dela moja G morfo. striktno v 20t, ampak...že komej čakam)Zdej mam pa test za OGTT pa me malo skrbi kako bom počakala tešč do pol desetih dopoldan, ker sem kar naprej LAAČNA(no, ja ampak zredila se nisem pa še nič:bravo:mami)

LP,Urška in :duda:18t3d

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   avgustovke
21.3.2005 20:10:32   
Kety
En lep pozdravcek se od mene! Rok imamo 24.8., morfologija pa cez dobre tri tedne. Tudi midva komaj cakava, da izveva za spol, ker to pomeni zeleno luc za nakupe. Komaj cakam!!:sloncek:

Pocutje je uredu, le da sem velikokrat precej utrujena. Mogoce me matra spomladanska utrujenost.

Brcik se ne cutimo, vsaj ne kakih konkretnih,...se mi pa dozdeva da bo kmalu, ker tudi jaz cutim nekaksno trzanje v trebuscku. Prav smesno! Zredila sem se pa kake 3 kg do sedaj, al pa mogoce kaj vec. Se sploh ne tehtam, ker itak pri g. drugace pokaze :)-

Uzivajte in bozajte svoje :duda:

LP Kety 17t, 2/7

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   avgustovke
22.3.2005 7:44:41   
mojčy
mišika: res ti hvala za pojasnilo..
zdej vsej vem za kaj se gre.
uzivajte se naprej....
lp:kuza:

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   avgustovke
22.3.2005 14:05:17   
lucy32
še jaz, nekaj časa me že ni bilo, tako da se danes javljam. Čutim samo mehurčke naročena na M sem šele 1.4. takrat bom že v 22t, upam da se bo dobro vse videlo, PDP 10.08., nisem se še nič zredila imam pa že lepega bušija

Uživam v pomladi naslednji mesec bom pa prosila zdravnico če lahko grem v službo, imam še stari dopust in novi tako da sem lahko doma 24 dni, kdaj mislite da naj to izkoristim?!

lp L:sloncek::):):)

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   avgustovke
23.3.2005 7:26:31   
nanka
Lucy32,
tudi jaz sem na M naročena 1.4. in bom v 22T. PDP imam 6.8. Star in nov dopust bom začela koristiti 25.5. tako, da že veselo odštevam.
Od kod pa si? A nabavljaš že kaj?
Lp

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?