|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OKTOBRČICE (in ostale) 7ič - nadaljevanje od ...
21.3.2005 9:48:33   
NINA78
Pozdravljene vse nosečke!
Rada bi vas le pozdravila in vprašala kako se počutite. Obenem pa tudi hvala vama EJA in MURIEL, ki ste mi odgovorile 18. 3.
Eja - ti praviš, da nič ne počivaš po SS. Tudi jaz sem mislila, da bom lepo delala skozi vso nosečnost, pa me je poslala na bolniško. Ma morda je tako boljše in sem se že malo vdala v to, da sem ostala tudi brez službe.
Muriel - upam, da imaš prav, da je bilo 1x dovolj slabega. Hvala.
No pa dovolj o meni. Kako ste ve punce? Kaj lepega počnete (še posebej, če ste na bolniški me zanima)?
Jaz čitam, gledam TV in nestrpno pričakujem nuhalno ipd.
No se še slišimo. Lep dan, :):):). NINA
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.3.2005 10:24:00   
bambi
JAz pa sem že v službi in pridno delam, čeprav se mi absolutno ne ljubi..... Slabosti se še kar nadaljujejo, jem tudi kot nora, 2 dni že nisem bruhala :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, sem ugotovila, da moram zvečer jesti prepečenec in hrano, ki nima močnega okusa, tako da se mi ne spahuje.....

UZ imam 31.03. potem pa me bo G poslala v MB porodnišnico na merjenje nuhalne svetline.... Žal spadam zaradi smrti prvega otroka med rizične nosečnice in bom podvržena vsem preiskavam, kar se mi zdi po eni strani vredu, po drugi pa zopet ne. Kar se tiče normalnih neinvazivnih preiskav OK, ampak če bo vse vredu bom odklonila amniocentezo, ker sem se preveč borila za tega otroka, da bi ga izpostavila nevarnosti.... Kaj menite ve????

LP Bambi

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2005 10:30:56   
NINA78
Bambi, pozdravljena.
Tudi jaz sedaj čakam nuhalno svetlino. Glede amniocinteze ne vem - srčno upam, da mi jo ne bo treba delat, ker bo na NH vse v redu.
Vem, da obstaja možnost splava in ker sem tudi jaz prvič šla skozi to (odmrla nosečnost konec 10. TN) res ne vem kako bi se odločila. Težko vprašanje! Ma bolj se nagibam k NE kot k JA.
Kaj (oz. kdaj) je bilo pa prvič pri tebi prvič narobe, če lahko vprašam? Ma drugič mora bit v redu. :rozica::rozica::rozica:
LP, Nina.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2005 11:34:07   
bambi
Nina, moja prva nosečnost je potekala brez kakšnih težav, vse do 26. tedna, torej 6 mesecev, ko G na UZ ni več videla utripa..... Šok je bil neopisljiv. Takoj me je poslala v bolnico, kjer so me nafilali z umetnimi popadki in sem morala rodit, mrtvo deklico. Izvidi niso pokazali popolnoma nič. Zdravniki so mi rekli samo, da je šlo za naklučje, da gre za nekakšno smrt v posteljici in da se to zgodi na 1000 primerov 1. Lahko si predstavljaš, kakšno trpljenje sem prestala in potem, ko sem se odločila, da znova poskusiva zanosit, mi pa 1 leto ni uspelo..... zato, si želim, da bi ta nosečnost potekala brez zapletov s čimmanj nevarnostmi..... ŠE dopustu se bova verjetno odpovedala, samo da ne bi bilo kaj narobe.

Seveda pa je naša naloga,da mislimo pozitivno in verjamemo v naše :duda:....

:rozica::rozica::rozica:

LP BAmbi

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2005 11:40:37   
NINA78
Bambi, to me je res pretreslo.
Rečem ti samo - MOČNO STISKAM PESTI ZATE, DA BO TOKRAT VSE V REDU. IN BO ... SIGURNO ... TO JE BILA LE PREIZKUŠNJA, KI TI JE OMOGOČILA RAST NA OSEBNI POTI. Tudi jaz sebi tako dopovedujem in verjamem, da bo tokrat vse v redu.
Vso srečo! :rozica::rozica::rozica: Nina.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2005 12:07:03   
muriel
ej, punci bravo za korajzo in kar tako naprej!sigurno bo vse v redu; kot sem ze rekla, slabega je bilo dovolj!!!! :rozica:

da speljem v bolj banalne teme; slabost in utrujenost!
meni ze 3T (od 6T) dela slabo brez bruhanja. si celo zelim bruhati, ker obcutek je res beden. spala pa bi non stop; prejsnji teden sem sla vsak popoldan spat in zaspala kot ubita! ce mi je ta pika ze sedaj pobrala toliko energije, se prav bojim kaj sele to bo!? ;)

m.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2005 15:58:14   
Julijana
ojla punce!
muriel vidim da si kar vešča s preganjanjem tvoje slabosti, mene daje že cel teden :zmeden:sem v 7t in nevem kako naj se jo otresem, poskušam več piti ampak pomaga za kakšne pol urce pol pa spet.
A so kateri od vas bolečine v prsih odnehale v začetku potem pa zopet pojavile, meni so se začele od predvidene M pa do včeraj sedaj pa so prenehale, na otip še mal bolijo, prej pa so me tolk bolele da nisem mogla več na trebuho spat sedaj pa zopet lahko.
Kakšne so pa vaše izkušnje, čeprav vem da ni pri vseh isto:zajcek:.

LPj!:kuza:

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2005 8:09:19   
muriel
ne, vem, ce sem ravno uspešna pri preganjanju slabosti, ker se mi zdi, da ce bi enkrat bruhala, bi mogoce bilo bolje; ceprav vceraj, juhu :bravo::bravo:, mi je delalo nenavadno malo slabo (samo kaksne pol ure zvecer; kdo za hudiča jo je poimenoval jutranja slabost?!).

in isto je bilo s prsi; niso bolele in obcutek napetosti je malo ponehal, ampak danes zjutraj, presenecenje!! vrnila se je slabost in napetost v prsih!

tako, da ja, po moje je vsaka svoja zgodba, ampak, ce je to najuhujse, sploh ni panike, a ne! ;)

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2005 8:11:05   
muriel
aja, še to; meni proti slabosti še najbolj pomaga klasičen nasvet; krekerji, preprečenec, kos kruha. za pit pa mi gre presenetljivo manj kot drugace, tako, da se malo silim.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2005 8:43:26   
pi
Dobro jutro,
kako ste kaj danes ? Meni je danes spet tako slabo da ne vem kako bom zdržala v službi do 16h.
Včeraj sem se po dolgem času počutila čisto normalno in sem se že veselila da so slabosti mimo, danes pa spet isto sra...
Pa tako imam slabo vest ker nimam energije za mojo 3 letnico.
Eh, upam da bo jutri spet boljše.
Ste tudi ve kaj depresivne ?

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?