|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje je Volga
16.10.2008 21:11:20   
bumerang
Zbidala sem ji furbyja, nje pa nikjer... potem ko je ves teden samo o svojem furbiju razmišljala. user posted image

Aja, pišem pa na glavni forum, ker sem prebrala, da ima težave s svojimi ZS, ki jih včasih ne dobiva (poleg tega, da jih nekatere bedne ženske v predal vdirajo in berejo).

Ustavi se in prišel boš!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje je Volga
16.10.2008 21:12:06   
rija
volga je anderkaveruser posted image

...vox populi...

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2008 21:13:38   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

da ima težave s svojimi ZS, ki jih včasih ne dobiva (poleg tega, da jih nekatere bedne ženske v predal vdirajo in berejo).

O svašta user posted image ! Pol je pa tko vseeno če na forum piše.

Kje pa je, pa nimam pojma user posted image

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2008 21:26:53   
bumerang
No, Volga pol se pa odkavraj in se veseli.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2008 21:34:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Volgica čaka sredi gozda, da zrastejo jurčki. Dež in polna luna so popolna kombinacija za uspešen lov.

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2008 21:36:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

user posted image user posted image user posted image  Volgica čaka sredi gozda, da zrastejo jurčki. Dež in polna luna so popolna kombinacija za uspešen lov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.10.2008 22:28:52   
HuAnita

Samo kaj, ko luno vsako jutro prežene kraljevsko SONCE!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2008 22:41:05   
smrka
Volga gobe nabira

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.10.2008 22:45:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Samo kaj, ko luno vsako jutro prežene kraljevsko SONCE!user posted image

user posted image  Nima veze, do takrat so jurčki že pobrani, Volga pa se kar trese od navdušenja.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.10.2008 22:46:53   
Anonimen
Adrenalina polna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.10.2008 23:31:08   
Kerensa*
Volga je na "dopustu"... pri meni v Ljubljani. user posted image

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.10.2008 23:45:34   
lelaval
Volga je gobe že nabrala, zdaj pa spi. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.10.2008 7:14:29   
Volga

Zbidala sem ji furbyja, nje pa nikjer... potem ko je ves teden samo o svojem furbiju razmišljala. user posted image

Aja, pišem pa na glavni forum, ker sem prebrala, da ima težave s svojimi ZS, ki jih včasih ne dobiva (poleg tega, da jih nekatere bedne ženske v predal vdirajo in berejo).

Bumerang, milijonkrat ti hvala, nikoli te ne pozabim. Resno, zelo sem ti hvaležna, uf, komaj čakam učke od malega, ko bo pogruntal, kaj je dobil.

Sem pa včeraj do pol osmih zvečer sedela na predavanjih, tako da....ja, ko bi vsaj čas imela za jurčke. user posted image  Ampak bo bolje, danes je že petek, juhu, dan za metek. V nedeljo moramo pa enega šestkilskega, kaj pa vem, krapa ali nekaj takega, ki ga je prijatelj ulovil, speči. Bo še lušno ta vikend.

Bumerang, še enkrat hvala.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.10.2008 8:44:27   
bumerang
Ah, malenkost, še drugič. user posted image

Sem pa premišljevala, da bi ga, glede na to, da te ni bilo od nikjer, dala naprej na bidanje. user posted image  user posted image  user posted image

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.10.2008 8:50:46   
Volga

Ah, malenkost, še drugič. user posted image

Sem pa premišljevala, da bi ga, glede na to, da te ni bilo od nikjer, dala naprej na bidanje. user posted image  user posted image  user posted image

zloba user posted image user posted image

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?