|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klomifen in izcedek
16.10.2008 12:31:57   
Anonimen
Drage moje!

Prosim za nasvet, že 4 leta se trudimo user posted image Imela sem že nekaj posegov, nazadnje 18.8. Laporoskopijo, našlo endiometriozo in neprehodne jajcevode in mi delali pripihovanje. Zdaj sem 2 meseca že na klomifenu in se mi že drugič 19 dan ciklusa pojavi rjavkast izcedek. Je imela katera podobne simptone. Sicer me full špika v trebuhu, bi bila to lahko nosečnost?Hvala za vse komentarje in pomoč!!!!

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 16.10.2008 14:50:45 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KLOMIFEN IN ZANOSITEV
16.10.2008 12:40:26   
fragola
nevem če bi lahko to bila nosečnost, vseh dvomov se boš rešila če narediš test!

Pa srečno, da si noseča!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2008 13:18:51   
Anonimen
glede na to, da se to pojavi 19. dan je to ovulacijska krvavitev. Tudi jaz imam ovulacijo pri Klomifenu nekje 18-20 dan, ciklus pa dolg 33-34 dni.

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2008 13:37:07   
jazzz27
mogoče bi šla vprašat na klomifenke...upajmo skupaj. ne vem ti povedati, sicer sem tudi sama vzemala klomifen, pa teh vmesnih krvavitev ni bilo!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2008 13:48:25   
t27
ok, super hvala vam vsem!!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?