|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slepa nosečnost
20.3.2005 17:42:23   
nogometas
Moj ginekolog ( )mi je po blagi rjavkasti krvavitvi v sredo, v četrtek zjutraj nekaj odstranil iz nožnice. Kasneje sem izvedela, da bi moral to "nekaj", sploh, če ni vedel, kaj bi lahko bilo, poslati na histološki pregled. Napovedal je, da bom v par dneh dobila krče in krvavitev, ki naj bi pomenila dokončen splav, če pa krvavitve ne bi bilo do ponedeljka, naj bi dobila napotnico za abrazijo.

Ker nisem dobila krčev, sem šla vseeno na urgenco, ker sem hotela 2. mnenje. UZ na urgenci je pokazal 11mm veliko gestacijsko vrečko in rumenjakov mehurček, ne pa tudi ploda. UZ mi je delala zelo prijazna G dr. Zajc, ki je rekla, da ona ne bi delala abrazije, ker je še prehitro, saj je njej vse skupaj izgledalo kot zelo zgodnja nosečnost, kakšne 2-3 tedne, ko ploda še ni moč videti. (Zadnjo M sem imela 30.1.) :zmeden:
Rekla je, naj počakam še kakšen teden ali dva, kajti videti je, da imam O kak teden pred menstruacijo, tako da je možno, da sem zanosila komaj konec februarja. Lahko pa, da gre tudi za t.im. slepo nosečnost, ko se vrečka razvija, ploda pa ni. A je katera že imela podoben problem??
LP in čim več sonca
Juli

Neposredna povezava do sporočila: 1
   slepa nosečnost
21.3.2005 7:59:54   
pupika
Jaz upam, da se bo v enem tednu ali dveh videl tudi plod. Tudi jaz sem mislila da imam slepo nosečnost, vendar mi je G rekla, da je plod odmrl. Sicer pa je pri slepi nosečnosti tako, da raste samo vrečka ploda pa ni, ker imaš ti še tako majhno velikost GV je po vsej verjetnosti prišlo do kasnejše zanositve. Malo še počakaj in ne hodi na abrazijo, dokler je še možnost, da se plod razvije. Na naslednjem pregledu pa vstrajaj pri UZ, kajti če imaš napotnico za abrazijo, ti ne delajo UZ, ampak te samo sčistijo.

Držim :miska::miska::miska: zate

(odgovor članu nogometas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   slepa nosečnost
21.3.2005 8:46:14   
nogometas
dobro jutro, ste pa zgodnje punce... jaz sem tako utrujena in noge me bolijo, da bi poležavala cele dneve. danes zjutraj mi je bilo pa še slabo...... veš pupika, ne bom vztrajala samo na UZ, ampak bom G strogo zabičala, naj mi da nujno pregledat beta HCG, kajti, ko sem bila nazadnje pri njemu, je bil zeloooo pesimističen, kot bi vzel iz mene odmrl plod, in mi ni mogel povedati....eni deci so pa res leseni, nimajo pojma, da je ja boljše, da takoj izveš BAD NEWS, kot pa da tedne čakaš v neizvesnosti..... KAKORKOLI, jaz sem OPTIMISTIČNA ZA mojo :duda:!
LP

Neposredna povezava do sporočila: 3
   slepa nosečnost
21.3.2005 10:11:58   
TANTRA
Ojla, no moja gest.vrečka je bila v petek velika skoraj 12 mm in plodek je bil viden (9 mm) tako, da bi se tudi pri tebi že moralo videti. Je pa res, da imajo nekje ful slabe ultrazvoke!!!!!
Beta Hcg je res najbolj zanesljiv in vztrajaj da te dobro preiščejo. Namreč jaz imam zelo slabe izkušnje z ginekologi, saj je moja celo trdila (ko je bil betahcg šele 29) da nisem noseča...Moja vrednost je bila v četrtek skoraj 16.000. Mogoče ti bo za primerjavo kaj pomagalo.
Držim :miska: in ne pusti, da te kar tako odpravijo....

Neposredna povezava do sporočila: 4
   slepa nosečnost
21.3.2005 11:19:11   
nogometas
Ob dveh imam pregled, držite pesti, čeprav me skrbi, saj bi se po vsej logiki moral moj plodek videti, imam prav,TANTRA?

Neposredna povezava do sporočila: 5
   slepa nosečnost
21.3.2005 11:19:34   
pupika
Je pa to zelo dobro, da ti je slabo, kajti to naj bi pomenilo, ta se tvoja pikica razvija. Meni v celih 14 tednih nosečnosti ni bilo nič slabo, pa se je slabo končalo. Čeprav vem, da nekatere punce nimajo nobenih slabosti, pa je vse v redu.
Je pa res da bi se moralo videti na betahcg. Če naraščajo se sigurno tvoja mala pikica zelo lepo razvija, no še to, da so pri meni padali, res pa je da sem imela kar tri dni razmik med prvim in drugim betahcg.

Držim :miska::miska::miska:

Naj vaju varujejo :angel::angel::angel:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   slepa nosečnost
21.3.2005 11:26:36   
tinkamiška
Tudi jaz držim pesti, da se pikica lepo razvija:miska::miska::miska::miska::miska:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 7
   slepa nosečnost
21.3.2005 11:41:03   
nogometas
Hvala vsem, ki mi stojite ob strani. Še malo, pa bom izvedela bodisi dobro :), bodisi slabo :( novičko... sicer pa, zaupam tudi svojemu teleščku (joški bolijo, da je za znort..)
LP

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?