|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gosta hrana
19.3.2005 23:15:24   
niki5
Ko ste začele z dodajanjem, koliko so na začetku, prve dni pojedli vaši dojenčki, žličko kašice ali so imeli večji apetit? In kako se je stopnjevalo? Kako so sprejemali nove okuse?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Gosta hrana
20.3.2005 7:27:38   
ZARA
oj niki...zacela sem pri 4 mesecih,z babano,korenjem,jabolkom...po par zlick,vsak dan vec...Zara ima rada vse...Se je pa na zacetku precej pacila,nikol pa mi ni hrane pljuvala ven...
Uglavnem problemov skor ni blo...

lp

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Gosta hrana
20.3.2005 7:49:10   
buči
Mi smo začeli pri 4. mesecih z zelo redko riževo kašo. Je ostalo v ustih bolj malo, mogoče 2 žlički. Potem pa jabolko, banana, itd. (kakšno hrano uvajaš v katerem mesecu si poglej na enem od prejšnih forumov, sem nekaj skupaj zbrala). Se mi je zdelo, da ni bil najprej navdušen nad gosto hrano, zdaj je pa najbolj priden, ko je. Po steklenički pije le še zjutraj mleko, pa še to se mi zdi, da se tako zelo utrudi, da vmes kar počiva. Se mi zdi, da bomo tudi ta obrok zamenjali s takim na žlico.

Veliko užitkov in popackanih slinčkov ti želim!! Pa ne pozabit poslikat vseh podvigov!!

:kuza:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Gosta hrana
20.3.2005 9:09:05   
niki5
Dva dni nazaj sem mu dala zvečer riževo kašico in jo je pojedel 1 žličko, včeraj skoraj dve, v bistvu gre pa več ven kot notri :) Sem upala, da bi šlo to kaj hitreje kot po žličko na dan :zmeden2:
Sem mu pa dala da je imel tudi svojo žličko pa si jo tako močno v usta potisne, da se skoraj zadavi, najbolj všeč mu je bilo pa da je skodelico, v kateri je rižek, lizal :)-

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Gosta hrana
20.3.2005 9:40:05   
Bejba
Mi smo tudi začeli pri 4.mesecih. Ker sem videla kako naš rad je, se nisem ravno dosti ukvarjala s tem, da gremo počasi vsako hrano po eno žličko. Potem bi lahko uvajala do enega leta :)-. Tako sedaj pri 5 mesecih in 1 tednu jemo že skoraj vse, kar lahko - riževe kašice, raznovrstno zelenjavo, sadje, Fruckhcwerge,....In vse lepo poje. Na začetku se je davil z zelenjavo, sedaj mu gre pa tudi ta že lepo v rito :)-, samo mami jo mora malo posolit, da dobi vsaj nekaj okusa ;).

Pa srečno!

LP, Bejba

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Gosta hrana
20.3.2005 10:33:59   
Willson
O tem je bilo že dosti govora! Pa ti napišem link, če se ti da brati!

http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/knjiga_alergije/uvajanje_goste_hrane.php
lp

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Gosta hrana
20.3.2005 10:39:01   
Willson
JOOJ, to je pravi link, ne vem kaj se je tisto zgoraj prikazalo, se opravičujem! Lp

http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/knjiga_alergije/uvajanje_goste_hrane.php

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Gosta hrana
20.3.2005 21:22:03   
puncica
Najprej žlička dve, čez dva dni pa že pol tamalega fruteka, no hitro je napredovala. Zdaj pri 9 mescih pa poje tričetr tavelikega fruteka.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?