Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
spremlja me neprijeten vonj 13.10.2008 21:27:26
|
|
|
|
terna
|
hej hej, danes sem prvič ne tem forumu in sem se ravnokar registrirala. Sicer sem prebirala teme, vendar pa nisem nikjer zaznala teme oz. problema, ki me mori. že par dni me močno boli v predelu jajčnikov in danes zjutraj me je močno zabolelo, kot da bi nekaj počilo, nato pa sem šla na wc in imela bledo rdeč izcedek. čez dan pa se mi je zopet pojavil neprijeten vonj, ki me spremlja že nekaj mesecev in sem se že 2x zdravila zaradi tega. Gin mi je rekla, da naj bi se povečale bakterije, nazadnje konec meseca avgusta (2menstri nazaj). Skrbi me, da sem mogoče zanosila in da so se zopet pojavile bakterije. Kako se bom potem zdravila? Moja gin mi je sicer nazadnje predpisala samo antibiotike, ker ve, da bi rada zanosila, vendar pa očitno zdravljenje ni bilo ravno uspešno. Ta neprijeten vonj, ko nastopi menstra, nato izgine. Za znake nosečnosti je še prehitro za govoriti, vendar pa me ta vonj resno vedno bolj spravlja ob živce. Ali je možno tudi, da zaradi povečanja bakterij ne morem zanositi?
|
|
|
|
RE: spremlja me neprijeten vonj 14.10.2008 8:45:45
|
|
|
|
tihoupanje
|
Jaz nisem zdravnica....Mislim, pa da ta vnetja in bakterije nikakor niso dobrodošle pri želji po zanositvi... Kako se rešiti teh okužb.... .... Jaz bi tako naredila: - Redno umivanje pred spolnimi odnosi in po spolnem odnosu. - Spodnje perilo samo iz bombaža. - Pri menstruaciji uporaba samo bombažnih vložkov. (nič tampon, nič always gele vložki...) - Po temeljitem umivanju spodaj bi se vedno namazala s navadno soleo kremo, ki zagotovi zaščito in v sebi nima nobenih nepotrebnih kemičnih dodatkov, torej samo mastna je. - Če izcedek smrdi, bi se namazala s Daktarin kremo ali uporabila globule. - V prehrani ne bi bilo bele moke in nič sladkorja. Ne vem....to bi nekako bilo to.... Antibiotike ti predpišejo, ko je okužba šla že tako daleč, da te celo ogroža. (((Če seksata analno, ne smeš potem brez TEMELJITEGA umivanja nadaljevati vaginalno!!!)))
|
|
|
|
RE: spremlja me neprijeten vonj 14.10.2008 15:03:26
|
|
|
|
Ploha
|
to da vnetje vpliva na zanositev, se skor ne strinjam, ker sem ravno tisti mesec zanosila ko sem imela kar hudo vnetje, pa verjetno sem bakterijo tud imela,...tko da ne vem,...
|
|
|
|
RE: spremlja me neprijeten vonj 14.10.2008 15:04:14
|
|
|
|
Ploha
|
tihoupanje: drugače si pa čisto v redu svetovala,... , glede bombaža in umivanja in tega,...
|
|
|
|
RE: spremlja me neprijeten vonj 14.10.2008 16:23:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Imaš mogoče ciste?
|
|
|
|
RE: spremlja me neprijeten vonj 15.10.2008 20:07:53
|
|
|
|
terna
|
tihoupanje, hvala za nasvete, vendar vse to že upoštevam.:)) zato mi ni jasno, kaj se dogaja z mano. razen bele moke in sladkorja- to ne vem če bo možno- sem namreč velika sladkosnedka:))) sem se že naročila na pregled, da mi gin pove kako in kaj. ampak to se mi vedno dogaja par dni pred menstro. po znakih očitno bo tudi ta mesec prišla:(((
|
|
|
|
RE: spremlja me neprijeten vonj 16.10.2008 11:07:37
|
|
|
|
rijana
|
čao terna! ne skrbi, tudi meni se je dogajala ista zgodba. Odkar sem prenehala s tabletki me je teden dni pred bolelo v trebuhu in zvijalo po jajčnikih, mela sem veliko belega izcedka, katerega je spremljal grozen vonj, pa še med seksom me je ful bolelo. Pa se je kar naenkrat (po osmih mesecih) prenehalo, in z njo tud menstruacija. Zdej sem že 11 tednov . Poskusi pa z navadnim jogurtom. Tampon pomoči v jogurt in si ga vstavi v nožnico, baje ful pomaga. To ponovi večkrat dnevno. Jst sicer s tem nimam izkušenj, vendar pa moja prijateljica to prakticira in ji baje pomaga. Poskusi nimaš kaj zgubit. Pa lep pozdravček vsem!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?