|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hormoni????
9.10.2008 12:22:58   
Anonimen
lp. sem v zadnjem mesecu nosečnosti pa me zanima, če katero tudi tako dajejo hormoni kot meneuser posted image veliko sem nestrpna, slabe volje, komaj čakam, da kaj bo... zelo sem občutljiva na besede drugih, za vsako malenkost se zjočem... res je, da sem veliko sama doma, ker ima mož takšno službo da dela tudi ob vikendih pa se nimama veliko časa pogovarjat. pravzaprav ne najdem odgovora za moje počutjeuser posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hormoni????
9.10.2008 12:30:51   
mlinar
Tudi mene so dajali hormoni pa je minilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2008 12:34:22   
Katjusa
bo minlo po porodu če se pojavi pa poporodna bo ta to stanje še kak mesec po porodu pr men je blo do 3 mesecev pol je blo pa superuser posted image user posted image user posted image user posted image jst sem tud bla takrat tak da je bil moj nonstop v službi in se mi je skoraj zmešalo.... samo ne obremenjuj se to je normalno in prej k slej mine.... pa čim manj takih težkih trenutkov

(odgovor članu mlinar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2008 12:55:21   
abi
Jap, hormončki se kar lepi čas igrajo z nami.user posted image
Po porodu bo kmalu minilo. 

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2008 13:06:56   
Anonimen
sam najbolj me razjezi to, da s slabo voljo vplivam tud na druge, pol so pa še drugi slabe voljeuser posted image .

(odgovor članu abi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2008 14:10:21   
Naja30
Je normalno, ja. Poskusi svoj čas in energijo usmeriti v kaj, kar te zanima. Mogoče preveč razmišljaš, kako si sama, ker on dela in potem si delaš probleme, kjer jih sploh ni. Preberi kakšno dobro knjigo, poglej film, pojdi na kofe in dober čvek s prijateljico... Po porodu vsega tega nekaj časa ne bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2008 14:12:10   
neisha80
Oh,ja,hormoni.user posted image Moj mož že komaj čaka,da grem rodituser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2008 19:30:29   
byanca
ja, enako. jst tudi.same sebe ne prenašam več

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.10.2008 14:17:08   
Pacota
Je pa dobra stran v to, da nas koncno morajo vsi razumeti, da smo taksne!user posted image

Ce vidis slabo voljo pri drugih, jim kar povej, da naj te razumejo, da so krivi hormoncki!

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.10.2008 14:21:51   
Dali*
Počni stvari, ki jih rada počneš, da se nekako zamotiš. Ne dovoli, da ti hormoni obvladujejo življenje. Sploh pa ne sei privoščiti poporodne depresije, ki že tako rada pride. Maksimalno se pripravi na porod, beri knjige, izkoristi lepe dni za sprehode in kavice, kupi si kaj zase, ne glej samo stvari za dojenčka, pojdita v kino, na koncert. Kmalu bo vajinega "samskega" življenja konec.

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?