|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   elevit in druge
9.10.2008 10:40:01   
Anonimen
user posted image pozdrav..zanima me če pijete kakšne vitaminske tablete v nosečnosti?jaz sem prve 3 mesece pila elevit in zdaj premišljujem da bi jih še dalje...ker nimam zajtrka in pojem premalo sadja bi lahko le koristile.kaj menite?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: elevit in druge
9.10.2008 10:46:49   
simonakr
Oj jest sm prve 3 mesece jedla samo folno kislino, potem sem pa začela z elevitom. Po moje ti kar nadaljuj, škodilo ti ne bo še posebej če se neredno prehranjuješ.

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2008 10:51:11   
borabara
mene so eleviot totalno zapirala pa slabo mi je bilo po njih , tako ada je rekla ginek. naj jih takoj neham jest, sam sem p azdržala 3 mesece. Zdej imam pavzo in začnem čez kak teden centrum-mami

lp
nin@

če ti pašejo jih jej, sam nobenih drugih dodatnih vitaminov ne jemlji poleg , ker se lahk predoziraš!!!

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2008 10:58:19   
Miška2006
Jaz nameravam celo nosečnost jest CENTRUM MATERNA. Zaenkrat mi ni blo nič slabo po njih.

Pazi na predoziranje!

(odgovor članu borabara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2008 11:12:42   
julika
jaz že celo nosečnost jem neovin+DHA, se zelo dobro počutim.ti jih priporočam.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2008 11:58:13   
Maj_taj
Že od vsega začetka jem Elevit in nimam nobenih slabosti. Mislim da mi ustrezajo. Kakšnih drugih sicer še nisem poskusla.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2008 12:18:28   
annya
Jaz sem kak teden jedla Elevit in mi je bilo non-stop slabo imela sem prebavne motnje, zato sem jih nehala jest. Se mi zdi brezveze jest to kemijo če se dobro počutim, jem vse normalno, tako da ni panike!

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2008 12:33:11   
snikolina

IZVIRNO SPOROČILO: Maj_taj

Že od vsega začetka jem Elevit in nimam nobenih slabosti. Mislim da mi ustrezajo. Kakšnih drugih sicer še nisem poskusla.

Enako, in do konca nosečnosti jih bom jemala, saj mi je G rekla, da mi vitamini škoditi ne morejo.

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2008 14:15:16   
Naja30
Jaz pijem centramed mami, ker sem se po elevitu prevč zredila (ko sem dojila prvo hčerko). Po njem sem imela ful apetit. V bistvu je pa vseeno, kaj jemlješ. Vse je isti šmoren. Meni se ne da komplicirat s tem in gledat tisti 0,001%, ko je pa kje nečesa več... Če ješ uravnoteženo, niti ne rabiš dodatkov. Važno je le, da ti ni slabo po njih.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.10.2008 15:07:22   
Anonimen
Jaz sem pojedla samo en zavitek centrum materna, torej 1. mesec, potem pa samo folno do 14ega tedna. Ginekolog mi je priporočal, naj jem naravne vitamine, ker (tudi od ene babce sem to slišala) je baje zelo pogosto, da imajo tisti otroci, katerih matere celo nosečnost vnašajo v telo še umetne vitamine, velike glave in visoko težo. Zdaj če je to res ali ne, ne vem, sem pa bolj pristaš naravnih kot umetnih vitaminov. Med nosečnostjo sem si kupila le šumeče tablete, v katerih je bil Ca, c-vitam in Mg in sem popila eno 1x tedensko oz. ko so bli vsi okoli mene prehlajeni, vsak dan.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.10.2008 15:16:16   
julika
če bi pa rada bolj naravno stvarco, pa si kupi od hippa sok za nosečnice (kot dopolnilo k prehrani), ki vsebuje vitamine in folno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.10.2008 16:11:47   
Anonimen
jaz sem tudi celo nosečnost jedla elevit in še potem ko sem dojila ene par mesecev. sem pa proti koncu prešaltala na te centrum-mami, ker elevita ni bilo en čas za dobit.

(odgovor članu julika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
9.10.2008 16:21:00   
Prvosonce
Hoj!

Tudi jaz jamljem neovin+DHA in so mi super, lahko jih jamlješ tudi potem v času dojenja. Nimajo pa nobenih stranskih učinkov, vsaj pri meni ne.

Vzameš pa eno kapsulo in eno tableto/dan.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.10.2008 16:49:47   
Dali*
Jaz sem že pred nosečnostjo jemala Elevit, sedaj sem konec 4. meseca in jih še vedno jemljem. Sicer pa zadnje tri mesece priporočajo omega 3 maščobne kisline (zaradi razvoja možganov...). Tako, da si bom zadnje 3 mesece kupila Neovin + DHA. Pijem oz. jem s solato tudi bio laneno olje, ki pravtako vsebuje omega 3 in vitamin E, ki je dober predvsem za kožo. 

(odgovor članu Prvosonce)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.10.2008 17:50:04   
katra55
Jaz sem na začetku jedla Elevit, ker ima več folne, potem pa Centramed mami. Po nobenih mi ni bilo slabo. Če poješ premalo zelenjave je fajn da jih jemlješ.
Lp

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.10.2008 19:24:45   
byanca
jaz sem prve tri mesce jedla elevit, kljub temu, da so mi povzročale težave pa slabosti. od treh mesecev pa do sedaj ne jem nobenih tablet.se dobro počutim,pojem ogromno zelenjave in sadja.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.10.2008 20:18:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SanMat

Tudi jaz jamljem neovin+DHA in so mi super, lahko jih jamlješ tudi potem v času dojenja. Nimajo pa nobenih stranskih učinkov, vsaj pri meni ne.

Jaz jemljem iste in so mi super, pa tudi sama po njih nimam nobenih težav. user posted image

(odgovor članu Prvosonce)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
10.10.2008 12:39:14   
sye
Jaz sem v 17. tednu in jem Elevit. Pa jih bom verjetno kar do konca nosečnosti.

Sem ga pa zelo pozno začela jesti, v 11 tem tednu. Vem da je folna pomembna v prvem trimesečju, malce sem zamudila s tem jemanjem, pa upam da bo vseeno vse vredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.10.2008 16:55:46   
usica
Jaz moram jes pa tablete za ščitnico, katere moram ful pazit kaj jem zrave, zato mi je gin. priporočala Elevit vzamem ga zvečer ko grem spat pa ni nč narobe, lačna nisem- ker zaspim, prebavo mam pa tut normalno

LPuser posted image

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.10.2008 19:05:22   
ajam27
Tam nekje do 6 tedna  sploh nisem imela jemala vitaminov (nisem vedela, da sem noseča). Nato mi je G svetoval folno, Tifol- tam nekje do 16 tedna. Sedaj v 20. pa jemljem 1x na teden 1 tab.Elevita in dnevno 1 tab. Magnezola (šumeča tableta). In to je vse. Tudi meni je bilo iz strani G naročeno naj z vitamini ne pretiravam.

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.10.2008 8:12:47   
Blueeyes
jedla sem Elevit samo 1 teden, stalno mi je bilo slabo, bruhala sem (prej preden sem jih jemala pa nikoli), zaprta sem bila... sem povedala svoji G pa mi je svetovala naj zamenjam.. tko da sem prešaltala najprej na Tifol, pol pa na Centrum Materna, ker ma zraven dodanih še veliko vitaminov.. So pa zdej to še izboljšali in razmišljam, da ko jih zmanjka, prešaltam na Centrum Mami.

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.10.2008 12:19:05   
Akil
Pred zanositvijo sem jedla FOLIC PLUS 6mesecev. So mi kar odgovarjale. Po zanositvi sem si kupila ELEVIT, pa mi nekako niso sedleuser posted image . Po njih sem se počutila zaspano in slabo mi je bilo.  Pa še prevelike so!!!!user posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......