|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skoz bi jedla
8.10.2008 21:15:44   
Anonimen
sem v 16 tednu nosečnosti...zajtrk recimo ne morem jesti.spijem si le kakav pa kakšne krekere pojem ali pa polovico milka čokoladeuser posted image  ....in potem si 1 skadim..no fora je v tem da dopoldne ne morem jesti,a popoldan in zvečer bi pojedla celega pujsauser posted image ...in obvezno 1 milka na dan ali pa vsak drug dan....a je še katera taka med vami?pa cigareti mi neverjetno dišijo...user posted image ...user posted image pri prvem user posted image so mi tud do 4 mesca ampak potem sem prenehala.a je tu katera taka???posebej s apetitom?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: skoz bi jedla
8.10.2008 21:32:09   
veseli trebušček
Mislim,da kar vse po malem.
Odvisno od tega kakšno nosečnost ima katera.
Morem rečt,da sem jaz pri hčeri nevrjetno veliko jedla,tako,da mi je na koncu ginekologinja rekla,da še lahko jem samo korenček,zredila sem se za 33kg, vendar so potem hitro šle dol,no, nekaj je seveda še ostalo--za hude čase!!!user posted image user posted image

Sedaj,ko sem ponovno noseča morem rečt,da imam tudi tu in tam napade lakote in mi paše jest in tudi jem kadar se mi zalušta,saj bo že potem šlo nekako dol,sedaj smo pač v takšnem času razvajanja samih sebe in mislim,da je lepo če si kaj privoščimo....
Se mi pa zdi,da je vse odvisno od dobrega zajterka.Jaz prej nikoli nisem zahterkovala,sedaj pa že komaj čakam,da se spravim jest. In morem rečt,da po zaslugi zajterkov se cel dan zelo dobro počutim in sploh ne vem kaj je slabost med nosečnostjo.

Tako da ti kar pridno papcaj,glede cigaretov pa....stran z njimi. Preden ko sem prvič zanosla sem dejala da bom nehala kadit ko zanosim čeprav še sama sebi nisem vrjela kaj govorim,a tako je tudi bilo.Potrebna je le volja. In še sedaj ne kadim,pa bo mala čez nekaj dni stara 4 leta....user posted image user posted image user posted image

veseli trebušček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2008 22:45:18   
Marogica
Pri meni je bilo v obeh nosečnostih tako, da bi lahko SKOZ jedla. In tudi semuser posted image . Kot sem že pisala, sem ljudem, če smo prišli na obisk, dobesedno spraznila hladilnike, za "medobroke" sem si delala kosmiče, da sem lahko zdržala od enega do drugega obroka...user posted image   Kaj naj ti rečem? Nič....vendar ni šlo drugače.

Kar se pa čikov tiče, pa je bilo podobno, kot pri tebi, v nosečnosti so mi "dišali" nenormalno, tako, da sem drugič vedela, da sem noseča, tudi zaradi tega. Sama sem se kontrolirala tako, da sem sicer kadila, vendar samo 3 dime, nato pa ugasnila. Striktno. Želja je bila potešena, kadila pa sem občutno manj.

Nisem pa v glavi toliko razčistila, da bo lahko nehala.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu veseli trebušček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2008 9:26:27   
Anonimen
ja 3 dime.jaz sicer pol skadim ampak si potegnem zelo malo in ne zadržujem dima v sebi...toliko da mi malo zadiši....ne vem opisat...user posted image pred nosečnostjo sem si redno potegnila in držala dim v sebi...sedaj bi bruhala in kašljala kot user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2008 12:01:16   
Maj_taj
Kje pa so vitamini?!? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2008 12:40:16   
anchika
Pozdravljene,
To je moja druga nosečnost, zdaj sem v 12 tednu.
Pred prvo nosečnostjo sem bila kadilka in vedno sem govorila da bom nekala kaditi le če bom zanosila saj to je zame zelo velik razlog. In to sem tudi storila. Med nosečnostjo nisem naredila niti enega dima. Sem pa tudi vedno govorila, da ko bom lahko ( se pravi po porodu in po dojenju) si bom skuhala kavo in prižgala cigaret. To sem tudi storila vendar mi ni odgovarjalo in sem pustila cigarete-vmes sem še provala ampak mi je smrdelo. Od takrat ne kadim več, bo kmalu že tri leta saj je moj sinko star že 19 mesecev.
Zelo sem ponosna nase. Tudi zdaj ko sem v drugo noseča mi cigareti ne dišijo in ne smrdijo.
Glede požrešnosti
to pa to, čeprav vem da če se bom preveč najedla se ne bom dobro počutila  se vseeno vedno nabašem ker mi je vse tako dobro.
Bojim se da bo v tej nosečnosti prava bajsika. Čeprav sem prvič prav tako jedla vse sem se zelo malo zredila.

Veste kaj dajmo jest kar nam paše v primerni količini in uživajmo.

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2008 14:13:08   
Naja30
Cigaret ne bom komentirala, ker je naslov teme, da bi ves čas jedla. Jaz sem tudi v 16t in me že kakšna dva tedna drži, da bi ves čas jedla. Po začetnih slabostih in ko mi je vse smrdelo, imam zdaj prav volčji apetit. Res pa je, da zjturaj tudi ne morem nevem kaj jest, začne se po kosilu. Kar ni mi dovolj in ves čas razmišljam, kaj bo naslednje na jedilniku. user posted image  Na srečo mi ful paše sadje tako da se s tem filam. Tudi sladko jem, ampak ne preveč. Sem prejšnjič fasala sladkorno in zdaj malo pazim.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2008 14:52:51   
zoyaR
Živjo!
Vas vse popolnoma razumem. Jaz sem v 17 tednu in se mi dogaja isto. Lakota je tako neznosna da mislim samo na hrano. Začelo pa se je vse skupaj v začetku 16. tedna. Najhuje je to da mi ful pašejo mastne stvari kot so pomfri in razno pohanjeuser posted image , brez katerega bi lahko prej preživela tudi če nebi nikoli več poskusila...zdej se mi pa meša. Upam da me bo kej minilouser posted image !
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?