Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: umetna oploditev in izcedek 5 dan po tran... 7.10.2008 11:04:06
|
|
|
|
veseli trebušček
|
Živjo Fridaa!! Žal ti ničesar ne morem pomagat,niti svetovat,ker nimam izkušenj s tem,vendar srčno upam,da ti bo uspelo.Kdaj pa imaš test beta HCG? Vrjetno drug teden,ali? Kakšno pa je tvoje počutje? Držim pesti in upam da bo ,nato pa . Piši mi kaj!!!
|
|
RE: umetna oploditev in izcedek 5 dan po tran... 7.10.2008 14:14:04
|
|
|
|
fridaa
|
Živjo! Hvala za napisane vrstice. Počutim se kar dobro, malo me občasno špika v trebuhu. Clear Blue test moram narediti 15.10. Bo kar bo. Sem pa res srečna da imem še enega 4 leta starega otroka. Kaj pa ti? Si noseča, v postopku,... Lp.
|
|
|
|
RE: umetna oploditev in izcedek 5 dan po tran... 7.10.2008 17:10:14
|
|
|
|
lara light
|
Ne vem sicer kateri dan po punkciji si imela transfer, lahko pa bi te dni bila vgnezditev. Dokler ni krvi, je to super znak. Sicer pa vse o postopkih IVF dobiš na Upamo skupaj, tema trenutno Oktober IVF ICSI. Držim pesti za 15., da bo plus!
|
|
RE: umetna oploditev in izcedek 5 dan po tran... 11.10.2008 10:04:44
|
|
|
|
bbpikica
|
Fridaa tudi jaz sem bila 01.10. na ET pri Rešu. Upam da se tvoj izcedek ni spremenil v tečko in da bo 15.10. CB pokazal . Samo ne obupaj.
|
|
|
|
RE: umetna oploditev in izcedek 5 dan po tran... 13.10.2008 13:07:13
|
|
|
|
veseli trebušček
|
FRIDAA!!! Danes sem komaj zasledila tvoj odgovor meni. Upam,da bo test čez dva dni pozitiven in da se je stanje izboljšalo. Jaz sem imela transfer 2.09.2008 ter kasneje test nosečnosti 15.9.08, bil je pozitiven. Imela sem tudi hiperstimulacijo. Zanimivo,tudi jaz imam doma 4 leta staro navihanko. Piši mi kaj,da vidim,kako je s teboj.
|
|
RE: umetna oploditev in izcedek 5 dan po tran... 15.10.2008 10:55:46
|
|
|
|
miklarom
|
fridda - kako je kaj s teboj? kaj ti je test pokazal. držim močne pestke, da je in da si srečka , javi nam takoj ko izveš.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?