Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kožni, krvni testi,...kako naprej? 6.10.2008 22:17:22
|
|
|
|
julči
|
oj, moji so pri 6 tednih odkrili alergijo na KM. Kožni testi so pokazali zelo rahlo reakcijo na mleko, krvni pa celokupni IgE:9,52, mleko: 0,71 Zdaj pri 5 mesecih, sva imeli ponovno testiranja na PK, kožni niso pokazali nič, krvne pa čakava. Približno koliko časa se čaka izvide?? Kaj sledi če so še ti testi negativni- a pol lahko začnem kar vse jest (ker je samo dojena, jaz sem na dieti brez mleka, jajc in vsega kar to vsebuje)?? Če so krvni testi npr negativni, a ima otrok pol še kakšne kontrole pri alergologu- ker nekateri baje imajo alergije pa testi ne pokažejo? Hvala in lp
|
|
|
|
RE: Kožni, krvni testi,...kako naprej? 7.10.2008 12:42:39
|
|
|
|
mamica 1
|
Nam so bili isto kožni testi negativni, zato čakamo sedaj izvide od krvnih testov (prejšnjič sem na njih čakala 2 meseca in 3 tedne), potem gremo pa na provokacijo.
|
|
|
|
RE: Kožni, krvni testi,...kako naprej? 7.10.2008 21:14:13
|
|
|
|
julči
|
O groza, toook časa. to je pa res obup!
|
|
|
|
RE: Kožni, krvni testi,...kako naprej? 8.10.2008 13:44:46
|
|
|
|
mamica 1
|
saj izvid imajo narejen v 14 dneh ampak potem pisarniška posla tolk časa trajajo
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.