|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A še katera gleda?
17.3.2005 15:54:48   
mmetel6
Ne, ne bom govorila o slavnih mehiških telenovelah. Zanima pa me, ali še mogoče katera gleda Gozdarsko kočo Falkenau na HRT 1? Spomnim se, da sem jo gledala že, ko sem bila še v osnovni šoli. Ostala mi je v spominu in sem zelo vesela, da imajo Hrvatje nekaj pametnega za gledat.
LP, Marjeta

P.S.: se opravičujem, če tema ne sodi ravno sem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A še katera gleda?
17.3.2005 15:56:52   
dory
Zakaj ne bi slo sem...saj so tle ja vsakdanje stvari..drgac pa smo gledal marsikej,a odkar je mali ni vec casa:zmeden:

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A še katera gleda?
17.3.2005 16:04:39   
india
Kaj imajo Hrvati nove epizode, ali so začeli od začetka? Najprej sem Falkenau gledala na Avstriji,potem pri nas, pa pri Hrvatih, pa zdaj ne bi gledala še enkrat, oz. četrtič??? Drugače pa je to res extra zadeva!:miska:

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   A še katera gleda?
17.3.2005 16:25:58   
frutka_
Jaz sem jo tudi full rada gledala v OŠ na SLO1. Full mi je bil všeč tale g.Martin in mi je bilo res hudo, ko mu je umrla že druga žen. On ami je bila tudi tako fejst. Angelika je bila, ne?!
Da pa jo predvajajo na HRT pa nisem vedela. In kaj se dogaja???

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   A še katera gleda?
17.3.2005 16:34:27   
frutka_
Kaaaaj...zakaj je Andreja umrla??? Kaj ni ona gozdarjeva hči, ki je študirala medicino, taka luštna in prijazna?!

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   A še katera gleda?
17.3.2005 17:06:09   
Meggi
NO to je res bila tako družinska nadaljevanka.

In kaj lahko gledamo zdaj. NIIIIIČ

pOP TV samo streljanje, RTV pa vse neki dolgocajtnga. Sploh ne vem zakoj plačujemo tv???

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A še katera gleda?
17.3.2005 17:42:31   
CUKRČEK
Meni se zdi Falkenau še slabši, kot mehiške telenovele zato.......ta Martin (in ostali, seveda) so tako hudo pocukrani- bognedaj, da bi imela takega moža, bi že zdavnaj "škripnla" zarad sladkorne. :)-

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   A še katera gleda?
17.3.2005 19:15:23   
mmetel6
Na HRT je že kar dolgo časa ta nadaljevanka. Začeli so s prvo sezono, sedaj se pa kar nadaljuje. Trenutno predvajajo epizode, ki so bile posnete leta 2000. Sem pa včeraj našla stran o gozdarski koči, kjer sem zasledila, da še snemajo epizode. Menda že sedemnajst let. V začetnih serijah je bilo res smešno, kakšen način oblačenja so imeli in če se prav spomnim, tudi pri nas se nismo nič drugače oblačili. Sedaj so pa že bolj "napredovali". Tudi Susanna, zdajšnja Martinova žena vozi Golf IV ... Včasih je kakšen del res malo preveč pocukran, drugače pa se mi zdi, da se kar dobro nanašajo na realno življenje, življenje v in z naravo. Meni je všeč, bolj kot telenovele (čeprav včasih tudi kakšno pogledam).
Andrea pa je umrla zaradi zadušitve, ko je v gorečem gozdu iskala svojo hčerkico. Ta pa zaradi šoka sedaj ne govori več ...
LP, Marjeta

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   A še katera gleda?
17.3.2005 19:25:27   
Anonimen
Torej je ob 9:15? Kdaj? Čez teden al tut kdaj ob vikendih? Ena redkih prebavljivih nemško govorčeih nadaljevank..jst bi pa rabla mal nemščino ''poslušat''.

lp,:fis:

(odgovor članu mmetel6)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   A še katera gleda?
17.3.2005 19:54:08   
*HONEY*
Joj,jaz se je tudi spomnim...in sestra jih tudi full gleda zdaj.
Pa dinastija.So jo že 2xponovili na kabel1.
Paše včasih kaj starejšega gledat. KOmaj čakam,da bojo spet prijatle in sex&the city ponavljali.

LP

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......