Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Zakaj je test po 10 min neveljaven? 6.10.2008 13:14:18
|
|
|
|
Tejchy25
|
Hojla! A ima mogoče kera odgovor na to vprašanje? Namreč, včer sem delala test z Mülerja, pa piše, da je po 20 min neveljaven...ampak, po 15 min ni blo še nič, potem sem pa šla od doma in nato ko sem se vrnila, sta bili 2 črtici... Zdej pa ne vem, a je blo to po 20 min, po 1 uri al po 5 urah... A ima kera izkušnje, kako je blo s testom, ki je po več kot 10 min (ali 2o) pokazal pozivino in kaj je to pomenilo? Je bil lažno pozitiven ali je bila kera kljub temu nosečka? Hvala za odgovore!!!
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 6.10.2008 13:15:56
|
|
|
|
janapan
|
naredi še en test.
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 6.10.2008 13:21:58
|
|
|
|
skrivnost
|
naredi še en test. se strinjam!!!! naredi se enga
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 6.10.2008 13:29:44
|
|
|
|
talika81
|
se jaz tudi strinjam. naredi še ne test in po možnossti z jutranjim urinom in bodo tako vsi dvomi odpravljeni ...
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 6.10.2008 14:02:25
|
|
|
|
ursa30
|
kot so ti že punce povedale, hitro še po en testek pa lulat nanj
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 6.10.2008 14:23:32
|
|
|
|
nuala
|
Jaz sem pri drugi nosečnosti naredila test in je bil negativen. Tester sem potem vrgla v smeti in ko sem zvečer pospravljala kopalnico in odnesla smeti, je bil test pozitiven. Bila sem noseča. Sem pa čez nekaj dni naredila test še enkrat in je bil takoj pozitiven.
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 6.10.2008 14:43:40
|
|
|
|
Tejchy25
|
Wiiii!!! Upam, da je pri meni enako:) Držite pesti in vam povem jutri, ko bom še 1x probala, kaj je blo. Nuala: A te lahko samo vprašam, kateri test si delala? Hvala!!!
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 6.10.2008 16:33:24
|
|
|
|
Dr. House
|
Najbolj zanesljivi testi so CLear blu, in sicer tisti, ki vam izpišejo: Noseči ali Niste noseči. So dragi, ampak povejo z besedo in ni več nobenega dodatnega vprašanja.
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 6.10.2008 16:47:14
|
|
|
|
cofk
|
jst sm tud na istem! test je biw najprej -, čez kšno uro pa rahel +... čudno pa se mi zdi, ker je bil to cb... a se je kateri zgodilo, da ji je cb po več kot 10 min pokazal + in je bla ?
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 6.10.2008 20:45:15
|
|
|
|
*alina*
|
Tejchy: Pri meni je bilo tako, da se je na BC pokazala rahla črtica po približno dveh urah. No takrat sem slučajno pogledala še enkrat, ne vem pa kdaj se je prikazala. Zagotovo ne v 20 min. Čez dva dni sem test ponovila s CB in je bil plusek. DRŽIM PESTI!!!
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 6.10.2008 21:37:59
|
|
|
|
witto
|
Jast sem tudi delala firstsign, in je bil negativen. Ko sem ga pogledala naslednji dan, se je bila vidna senca druge črtice, danes sem pa v 23t, in me mala veselo brca
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 9.12.2008 11:15:33
|
|
|
|
N.N
|
Lep pozdrav,moram se odzvati glede testov,ker imam podoben primer in sicer perilo mi zamuja oz.ko mi je nekaj dni zamujalo kupim test Clear blue ga naredim,kot je treba in je bil pač negativen ga dam na stran in pol čez nekaj časa ne vem pol ure mogoče manj grem spet pogledat,pa sta črtici le sestavili plusek dokaj viden.In potem sem mislila to verjetno ni to.pa sem potem čez nekaj dni zopet kupila te testne trakove baby check mini in je bila le ena črtica pod lućjo pa se je videla komaj komaj še ena.Sama ne vem kaj naj.Bom še počakala pa kupla novega Clear b.na tega prisegam. Ali ste ponovile teste?
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 9.12.2008 12:03:52
|
|
|
|
Taddy78
|
Večina jih po 10minutah lahko pokaže + ali pa II, zato pa piše, da so neveljavni. Meni je po 10min pokazalo ful močne pa ni bila nosečnost. Pri tistih, katerim se je nakoncu le izkazalo da so noseče... hormoni se vsakodnevno povečujejo in je seveda možno, da je test recimo v pon. -, v torek pa +...
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 13.12.2008 17:08:39
|
|
|
|
Barbara_L
|
Meni pa je danes firs sign najprej pokazal in to zelo hitro in jasno, ko pa sem kasneje naredila še enega (tako, da sem urin zbrala v lonček), pa negativno. Kr neki...
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 13.12.2008 19:14:11
|
|
|
|
Ploha
|
meni sta CB in FS takoj v kateremkoli času dneva pokazala , BC tudi pa sem naredila enega za drugim
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 13.12.2008 19:14:52
|
|
|
|
Ploha
|
BarbaraL: kolk časa ti zdaj zamuja
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 13.12.2008 19:19:37
|
|
|
|
Barbara_L
|
2 dni Možno da je še premalo hormona beta HCG?
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 13.12.2008 19:56:43
|
|
|
|
Hator
|
Če je hormona zelo malo, se lahko zgodi, da se test obarva šele kasneje. načeloma če je pozitiven, tak tudi ostane in se ne spremeni tudi po daljšem času. Razen, če je bilo hormona zelo malo in se je črtica komaj videla, bo potem po nekaj dneh izginila. Mam precej izkušenj s testi, ker sem bila vskič, ko sem bila noseča, delala samo za CB. Sem se mogla dobr prepričat, da ne sanjam
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 13.12.2008 20:23:15
|
|
|
|
Barbara_L
|
Ja, tudi jaz sem do sedaj mislila, da je tako. Danes sem najprej "lulala" na palčko, pa je bilo pozitivno. Čez par ur pa sem urin zbrala v lonček in poskus ponovila ( z novim testom, da ne bo pomote) in evo-negativno. Če je meni kaj jasno.... Bom ponovila še jutri zjutraj z jutranjim urinom.
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 14.12.2008 8:49:40
|
|
|
|
Ploha
|
jest mislim, da je še premalo hormona,...če ga boš danes delala pa sporoči (jaz bi ga na tvojem mestu raje kakšen dan kasneje)
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 14.12.2008 10:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da boste zagledale , taprave... Meni se je dogajalo nekaj čudnega.....Naredila sem z enim istim urinom teste BC mini, FS (tisti cenejši) in Romed kasetni test......vse pred M....Romed je bil jasno pozitiven, druga dva pa negativna.....In potem je BCmini čez nekaj dni pokazal ......vse skupaj nakoncu ni bilo nič, ker se je zgodil ss.... Srečno!!!
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 14.12.2008 10:51:47
|
|
|
|
Barbara_L
|
Joj, anonimna, jaz imam vse bolj občutek da so testi en velik lari fari.....danes zjutraj je FS pokazal le eno črtico, tako da bo v naslednjih dneh gotovo prišla Juhej....pa sem spet na začetku, vsak mesec znova. Pa se vedno znova bodrim, da že mora biti tako, da je tudi tako prav... Leta pa bežijo....
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 14.12.2008 19:39:06
|
|
|
|
Anonimen
|
punce pomagajte!!
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 14.12.2008 19:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Prejšnja anonimna, prehitro pritisnila V petek sem naredila FS in je po nekaj časa (več kot 10 minut) pokazal zelo rahlo drugo črtico. V soboto sem ponovila z BC mini in se je zopet pokazala rahla druga črtica, prej kot v 10 minutah. Danes zjutraj pa sem naredila še CB in se je najprej pokazala samo vodoravna črtica, čez nekaj časa pa čisto rahla, komaj vidna navpična črtica. Mislite, da bi 3 testi kazali lažno?? Vse lepo in prav, ampak najhuje pri vsem je, da se mi je zjutraj vlila sveža kri . Moram povedat, da mi je M zamujala in prsa sem imela ful napeta, kar mi ni podobno. Ali se je kateri zgodilo podobno, da je krvavela, pa je bila noseča in je bilo vse OK?? Res bi bla presrečna, da sem res , ker se trudimo že 2 leti Pomagajte!!!
|
|
|
|
RE: Zakaj je test po 10 min neveljaven? 14.12.2008 19:48:02
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! jaz sem naredila CB pa mi je v manj kot petih sekundah pokazal +, potem hočem še enkrat preverit z fantom -, potem sem šla po nov CB pa sem preveč polula -, potem pa en cenen +, pa sem zdaj v 28 tednu.Pomembno je da je prvi jutranji, pa ne preveč pit, ker se hormon v urinu razredči.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?