Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mi pa gremo jutri na Bled in v Planico.. 17.3.2005 14:06:17
|
|
|
|
tomca
|
Svetujem vam da avto pustite nekje v Ratečah ali v Kranjski gori.Midva z možem sva bila par let nazaj v Planici na skokih, pa so naju zaparkiral (parkirat je treba namreč tako kot na trajektu) in sva čakala 3 ure v avtu, preden sva končno lahko odšla. Pa še ful je pihal. Resno premisli o tem. LP
|
|
|
|
mi pa gremo jutri na Bled in v Planico.. 17.3.2005 14:11:01
|
|
|
|
Aljakop
|
Haloo jap, saj pripližno se mi dozdeva da kaj daleč ne bomo prišli..Še ko sva bila samoa, brez tamale, sva se bolj težko skozi prebila..Sicer bi rada videla kako benko skače, ma mislim da se bomo kar lepo sankali kje, pa upam da ga ne bomo preveč nasankali:)- havla pa pozdrav alja
|
|
|
|
mi pa gremo jutri na Bled in v Planico.. 17.3.2005 14:37:13
|
|
|
|
urši77
|
V Planici je precej hladno-dobro se oblecite:)
|
|
|
|
mi pa gremo jutri na Bled in v Planico.. 17.3.2005 14:58:42
|
|
|
|
Aljakop
|
itak...brrrr,me že zebe:)-
|
|
|
|
mi pa gremo jutri na Bled in v Planico.. 17.3.2005 15:07:57
|
|
|
|
tomca
|
Ja najbolš če se greste sankat, benkota pa na video posnamte, pa bo volk sit koza pa skoraj cela.:)-
|
|
|
|
mi pa gremo jutri na Bled in v Planico.. 17.3.2005 15:37:21
|
|
|
|
Aljakop
|
ja, se bomo sankali kje v okolici, pa bomo benkota najbrž v miru pustili, ker če ne smo še lahko kej razočarani;) se mi zdi da bomo res na tv gledali, ma ni važno, važno da mi uživamo!!!!:) papa
|
|
|
|
mi pa gremo jutri na Bled in v Planico.. 17.3.2005 17:55:37
|
|
|
|
buča
|
Ni šans,z otročkom nikoli nebi šla v Planico.Ma ni dnarja.Tam še ven ne prideš z avtom...:zmeden2:
|
|
|
|
mi pa gremo jutri na Bled in v Planico.. 18.3.2005 8:02:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst tud pod razno ne bi rinla v tisto gužvo :ups:...ga ni dnarja
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?