ily
|
Moja deklica je zdajle stara 25 mesecev, pa se že kdaj odloči, da ji lahko ˝hlačke˝:) - Huggisove hlačke-pleničke oblečem. Še ne pove, kdaj lula, ko pa hoče kakati, se usede na kahlico, ampak oblečena:bravo:. Ve, za kaj se kahlica in WC uporabljata, ne pusti si pa hlač in pleničke dol dati! Pa je ne silim - ko bo, bo! Se sploh ne obremenjujem s tem. Nehala sem se pa takrat, ko sem jo enkrat cel teden ˝rihtala˝ sedet na pručko, pa nikakor ni šlo. Pa sem potem pustila vse skupaj, ona pa tudi. Potem je pa čez kakšen mesec, sama od sebe, prinesla pručko na sredo kuhinje, se zasukala in se usedla nanjo! In sem si rekla:˝Vse ob svojem času!˝. In tako bom naredila tudi pri pleničkah - ko bo pripravljena, bo že povedala! Poznam mamice, ki so silile otroke biti brez pleničk, pa imajo še pri petih letih ˝nesreče˝:zmeden: in probleme z zaprtjem. Poznam pa tudi eno mamico, ki je silila sinka pri dveh letih na kahlico, ker so ˝tete˝ rekle, da bi bil pa že čas, pa je dobil tako zaprtje, da je potem odnehala. In je zdaj, malo pred četrtim RD sam rekel, da noče več pleničke, in mu jo je dala dol in je Mali ostal suh podnevi in ponoči v enem tednu! Zato, ne se obremenjevati s tem, da mora kmalu biti brez pleničk - vse ob svojem času!;)
|