|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brezkasetni koš za plenice - ceneje
4.10.2008 14:25:49   
Lunanai*
Če katero slučajno zanima - ta teden imajo v Tuševih Supermarketih v akciji brezkasetni koš za plenice (točno tak kot v Pikapolonici). S kartico stane 50 evrov. Jaz sem ga kupila - pri mojih prijateljicah se super obnese, pa še kaset ni treba kupovati.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brezkasetni koš za plenice - ceneje
4.10.2008 17:06:59   
Anonimen
Mi mamo pa kar vrečke iz trgovine za 4€ in jih mam za cel mesec al pa še več. Škoda denarja za take stvari.

(odgovor članu Lunanai*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2008 13:44:33   
ema111
A je treba biti včlanjen v TušBabyClub. Recimo da pridem na blagajno s košem, me lahko šele takrat včlanijo in kupim ceneje koš?

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2008 14:56:33   
Lunanai*
ne, ni treba bit clan baby Kluba, je pa treba bit član navadnega Tus kluba. Mislim, da se lahko včlaniš tudi kar tam. 

(odgovor članu ema111)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2008 17:31:46   
Zofy
Naša že kaka smrdeče pa imamo navadne male vrečke in jih nesemo vsak dan ali vsak 2. dan v smeti. Smdi pa ne nič, ker itak plenico fejst zaviješ. Če bi pa smrdelo, bi pa vsak večer dol v smeti nosila. Sem si tudi jaz mislila kupiti koš pa vidim, da je res škoda denarja, ke ni potreben.

(odgovor članu Lunanai*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2008 20:45:06   
Paštetka
Uf... toliko denarja za eno sr... "kakanje" (plenice, robčke, ta koš in še kasete...) NI šnas. user posted image

Vrečke iz trgovin: ta male od sadja in zelenjave, ko jih vsak dan skoraj prineseš iz štacune, večje... dajemo vstran. Na dan se pokaka 1-2 x in takrat to plenico zavijem v to vrečko ali plenico odnesem direkt v koš. OStale plenice (polulane), pa grejo direkt v koš v kopalnici. Nič ne smrdi in še ta ogromen koš placa ne zaseda.

Si ne predstavljam, da ko na začetku porabiš cca. 8 plenic na dan vsako plenico zavijam v ta palček in trošim kasete in mečem denar za eno pokakno rito, cca. 30. čukov na mesec. user posted image (sem šla 1x računat, da sem v povprečju porabila 8 papmpersk iz Mullerja/dan + robčke za rito, kar je zneslo 24. starih jurjev. In da tu še prištejem zraven, koš in kasete za koš...)

SIcer pa, če imate denar... zakaj pa ne.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Kdaj imeti drugega otroka?
jagodka7

Idealna razlika med sorojenci

1 leto (16%)

2 leti (31%)

3 leta (35%)

4 leta (8%)

5 let (5%)

6 ali več (6%)

Število vseh glasov: 324

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!