|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   premestitev da ali ne?
1.10.2008 20:53:38   
Ronči
Naša 14,5 mesečnica je v vrtcu od julija. navadila se je hitro, že drugi teden je bilo vse ok, nil joka, nobenega odpora, prav z veseljem hodi v vrtec. Med poletnimi počitnicami so se vzgojiteljice menjavale in se ni na nobeno posebej navezala.
No problemček ali bolje rečeno dilema se pojavi, ker se je sedaj zelo, zelo navezala na vzgojiteljico, kateri je bikla dodeljena s septembrom. Tako zelo, da joka vsakič ko gre ta domov (14.30)  in jo prevzame druga. Pravzaprav smo ugotovili, da bolj joka za njo kot za nami user posted image

V našem mestu so 3 enote. NAša je v "najslabši enoti" v kontejneru, skoraj brez izhodov, ker nimajo kam it, brez igral (zunanjih) ipd... letos so končno dobili klime, prej so bili poleti na 35 stopinjah in več.
Ta enota je oddaljena od našega doma 1,5 km, najbližja pa 200metrov, in v to bi jo radi preselili. V to bližjo enoto hodijo tudi vsi okolišnji otroki. Enota je zelo lepo urejena, z velikim dvoriščem, igrali...ni kaj ni.

No problem, ...možnost za premestitev je (cena je ista, čeprav v eni nudijo razkošje proti tej enoti kjer je sedaj...no btw...uredili so jo, šele ko je inšpekcija hotela zapret vrtec...a to je druga zgodba). Kako naj jo preselim sedaj, ko je tako navezana na vzgojiteljico?
Ali naj jo pustim tukaj, ali pa naj gre v bližnji vrtec, kjer hodijo vsi okolišnji otroki, 200m od doma....

user posted image
Ne vem...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: premestitev da ali ne?
1.10.2008 21:01:47   
Alfabeta
To pa mislim, da moraš sama pretehtati.
Upam pa, da te ne moti, ker je tako navezana na vzgojiteljico. Vesela bodi, da jo ima rada. Pravzaprav, jaz bi bila vesela, ker bi vedela da dela z mojim otrokom lepo, da se moj otrok dobro počuti tam in sem brez skrbi zaradi tega.

Saj pravijo, da dejansko vrtčevke preživijo večji del dneva z našimi otroci kot pa mi sami.

Glede premestitve ti pa ne znam svetovati. Jaz bi jo iz teh razlogov kot si ti naštela, pustila v tem kjer je. To bi jaz naredila. V službo se moram itak peljati z avtom, pa mi je vseeno ali 200 m ali 2 km

Odloči se pa sama

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2008 21:02:12   
Nika v službi
A prej pa niste vedeli, kakšna je ta enota, v katero hodi? Kako to, da je šele zdaj prišla na plan ta druga opcija?

No, kakor koli že, jaz bi gledala tudi malce na pogoje bivanja, bližino doma. Ali bo v nadaljevanju hodila tudi v OŠ, ki je v bližini, bodo ti otroci, ki so v neposredni bližini doma in hodijo v ta drugi vrtec, tudi njeni bodoči sošolci?

Praviš, da se je na vrtec hitro navadila... jaz bi rekla, da bi bilo smiselno, da se za premestitev odločiš čimprej. V vrtcu je komaj dva meseca, mislim, da ne bi smel biti hud problem s selitvijo. Kasneje bo težje.

Srečno.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2008 21:03:26   
Alfabeta
Edino o tejle urejenosti vrtcev bi pri meni še prevagalo. Torej tudi okolica, igrišča, dostop zunanjih ljudi do vrtčevskega igrišča,....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2008 21:07:33   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

A prej pa niste vedeli, kakšna je ta enota, v katero hodi? Kako to, da je šele zdaj prišla na plan ta druga opcija?
Smo, ampak v vrtec je morala, saj nimamo varstva. V ta boljši pa prideš...vezice in poznanstva  ipd...drugi smo pa naknadno na vrsti, če se kaj sprosti.

No, kakor koli že, jaz bi gledala tudi malce na pogoje bivanja, bližino doma. Ali bo v nadaljevanju hodila tudi v OŠ, ki je v bližini, bodo ti otroci, ki so v neposredni bližini doma in hodijo v ta drugi vrtec, tudi njeni bodoči sošolci? DA oš je tudi 200m od doma (vrtec, Oš in celo SŠ)

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2008 21:08:38   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Upam pa, da te ne moti, ker je tako navezana na vzgojiteljico. Sploh ne, prav navdušena sem. Očitno zelo lepo skrbi zanjo, drugače se ne bi tako navezala. Vzgojiteljica in pomočnica sta super!!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2008 21:09:49   
Ronči

Edino o tejle urejenosti vrtcev bi pri meni še prevagalo. Torej tudi okolica, igrišča, dostop zunanjih ljudi do vrtčevskega igrišča,.... TA "bolj urejen vrtec" je nam 200 m stranm, prav tako kot OŠ kamor bo hodila.
Edini zadržek je navezanost na vzgojiteljico.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2008 21:19:52   
Naja31
Jaz bi rekla, da je velika verjetnost, da se bo tako navezala tudi na novo vzgojiteljico, samo na začetku bo verjetno kriza. Vsaj pri mojem starejšem sinu je tako.  Poleti se je pač navezal na tisto ki je takrat bila, in ko so njo spet zamenjali, je bila kriza. In zdaj so dobili novo pomočnico vzgojiteljice, ki jo ima noro rad. Upam, da bo ta ostala nekaj časa.

No, hočem rečt, da je dolgoročno verjetno bolje, da je premestiš tam kjer so boljši pogoji.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2008 21:33:04   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

Edino o tejle urejenosti vrtcev bi pri meni še prevagalo. Torej tudi okolica, igrišča, dostop zunanjih ljudi do vrtčevskega igrišča,.... TA "bolj urejen vrtec" je nam 200 m stranm, prav tako kot OŠ kamor bo hodila.
Edini zadržek je navezanost na vzgojiteljico.

Potem pa je stvar druga. V takem primeru bi jo JAZ (torej da je moj otrok) premestila. Saj se bo verjetno navadila tudi na katero drugo.  

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?