Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero "specialiteto" skuhate7n... 1.10.2008 16:49:10
|
|
|
|
Šaki
|
dobro solato je res včasih težko nardit.jz recmo ravno solate najbolj znam.mami zmerj reče da jo moram jz nardit. drugače pa res dobro naredim domačo pico.pražen krompir.puding. sicer vse zgleda enostavno ampak jz naredim dobro,vsaj tako pravijo aja pa po novem njoke z sirovo omako
|
|
|
|
RE: Katero "specialiteto" skuhate7n... 2.10.2008 8:07:19
|
|
|
|
sakuL
|
njokov jest ne znam nardit, so pa dobri
|
|
RE: Katero "specialiteto" skuhate7n... 9.10.2008 12:28:38
|
|
|
|
CUKRČEK
|
lazanjo goveje zrezke v omaki musako ajdovo kašo z lisičkami ali pa zelenjavo...
|
|
RE: Katero "specialiteto" skuhate7n... 9.10.2008 16:19:18
|
|
|
|
pokica_
|
mene vedno fajn hvalijo, ko nardim: - goveje zrezke v gobovi omaki+pire (moj pravi, da boljšega nikjer še ni jedel) - svinjsko pečenko+ajdovo kašo z jurčki - čufte - gulaž - tatarski biftek in še marsikaj, ampak nevem, če se temu vsemu lahko reče specialitete... Lahko rečem, da mi je kuhnja na 1. mestu v življenju. Uživam, ko kuham!
|
|
RE: Katero "specialiteto" skuhate7n... 9.10.2008 17:14:58
|
|
|
|
Sulfinija
|
Musako,mlečne kumarice,špagete+preliv,prebranec,palačinke z sladoledom,palačinke z jabolki ajdove,ocvrt sladoled,zrezki v gobovi omaki in še in še bi se kaj našlo. LP Mojca
< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 9.10.2008 17:15:12 >
|
|
RE: Katero "specialiteto" skuhate7n... 9.10.2008 17:30:34
|
|
|
|
Felicita
|
joto, makaronov narastek, piščančji paprikaš, puranje zrezke v kumarični omaki, zrezki v smetanovi omaki & pire, golaž, zrezke v novembrski omaki (kulslo in to ), francosko solato, 'svašta' solato, pražen krompir, nutela torto, pecivo na suho,... največja mojstrica sem pa menda pri tatarskem biftku in čoko muffinih (tko drugi pravjo) Kuham pa fuuuul rada
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Katero "specialiteto" skuhate7n... 9.10.2008 18:52:41
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita zrezke v novembrski omaki (kulslo in to ) Prosim za recept sem neki brskala po kulslo pa nič ne najdem hvala
|
|
RE: Katero "specialiteto" skuhate7n... 9.10.2008 19:40:11
|
|
|
|
katjes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL katero "specialiteto" najraje skuhate same oz. naredite? jest recimo: *paprike s krompirjem *piščančji file v smetanovi omaki z arašidi *mlečne kumare *flikce (tko mi pravmo) *krompirjev burek *mešana solata (to glih ni prava rec, pa vseeno) in te stvari tudi obožujem kaj pa vi/ve? Iz česa pa so tele "flikce" ? Mlečne kumare ! Daj povej malo več, prosim!
|
|
RE: Katero "specialiteto" skuhate7n... 9.10.2008 20:35:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
Flikce mi delamo iz zelja.Omesimo testo,narežemo oziroma nasekamo zelje popražimo.Testo skuhamo in zmešamo skupaj z flikacami.Moj recept. Kumare mlečne,naribaš kumarice pa gor začimbo sol poper,ter kislo smetano in mleko,ter malo sladke rdeče paprike.Mjami. LP Mojca
|
|
RE: Katero "specialiteto" skuhate7n... 9.10.2008 20:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
zrezke v novembrski omaki IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK IZVIRNO SPOROČILO: Felicita zrezke v novembrski omaki (kulslo in to ) Prosim za recept sem neki brskala po kulslo pa nič ne najdem hvala Mogoce so tole pravi http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Novembrski_puranji_zrezki-2975.html Mojih 7 pa bi bilo: lazanja,tortilje,pasulj,zrezki v smetanovi omaki s grahom in ananasom,repa tak i onak,kuhane murke,polnjene paprike
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Je bil tvoj porod naporen?Karmen28Da (
48%)
Ne (
52%)
Število vseh glasov: 419Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!