Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zadnji dan porodniške :c( 16.3.2005 12:06:54
|
|
|
|
kepica
|
Punce,jutri grem delat po enem letu :(( Danes še uživam v zadnjem dnevu moje porodniške in čudovitem vremenu,jutri pa bom takle čas zaprta med štirimi stenami buljila v računalnik:(( Groza.Sploh ne morem verjet,kako je leto hitro minilo,sploh pa ne morem verjet,da grem v službo.Ne vem,kako bom ponovno vklopila možgane,saj so bili sedaj eno leto kot odklopljeni.K sreči smo vsaj našega malega že navadili na varstvo,tako da bom vsaj s te strani z lažjim srcem zjutraj odšla od doma. Sem se pa ob temle postu spomnila tudi na vse vas,ki ste po porodu ostale brez službe in po spremljanju foruma vem,da vas ni malo.Tudi meni se je to skoraj zgodilo,zato vem,kako dragoceno je imeti službo.Zato sem zase lahko vesela,da imam jutri sploh kam oditi v službo.Za vse vas pa držim pesti,da kmalu najdete delo.Med tem pa uživajte s svojimi pikicami.Čas tako hitro mineva.Upam,da se še kaj pišemo,čeprav bo časa sedaj zelo malo. Lep sončen pozdrav vam pošiljam:rozica: kepica
|
|
|
|
zadnji dan porodniške :c( 16.3.2005 12:29:48
|
|
|
|
kalimero
|
Želim ti, da bi ti prvi delovni dan lepo minil!!! Mi je pa všeč tvoj stavek, da se zavedaš, da imaš srečo, da greš lahko v službo. Jaz se vedno, kadar se zjutraj s težavo poberem iz postelje spomnim, da sem lahko vesela, da imam kam iti. Včasih pomaga :)
|
|
|
|
zadnji dan porodniške :c( 16.3.2005 12:37:15
|
|
|
|
ZARA
|
DRZ'SE punca!!!
|
|
|
|
zadnji dan porodniške :c( 16.3.2005 12:37:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakuga pa? k bo kam pala, al kuga? :zmeden2:
|
|
|
|
zadnji dan porodniške :c( 16.3.2005 12:39:23
|
|
|
|
ZARA
|
Pala bo v nov ritem, aL bInA !! Kam pa ?? Po stopnicah 8)??
|
|
|
|
zadnji dan porodniške :c( 16.3.2005 12:43:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa vem, k se morta držat. Kaj pa če ne bo pala v nov ritem ampak elegantno zdrsnila? ;)
|
|
|
|
zadnji dan porodniške :c( 16.3.2005 12:46:52
|
|
|
|
kepica
|
he he :)- ve ste face.Joj,danes je prov grozno.Po moje,da Nejc čut,da grem jutri delat in je siten ko driska.Za minuto ga ne morem samga pustit.Groza.Čist sem že brez živcev.Sem pa mislla,kako se bom dons relaksirala,da bom šla jutr dobre volje na šiht.Yeah wright.Kdaj drugič:(
|
|
|
|
zadnji dan porodniške :c( 16.3.2005 12:48:17
|
|
|
|
kepica
|
Joj al bina,kaj bi dala,da bi elegantno zdrsnla:)Čeprav po današnji drami ne verjamem,da se bo to uresničlo.:((
|
|
|
|
zadnji dan porodniške :c( 16.3.2005 12:48:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Bo, bo, vejžde bo. Garantira Al binus Budalikus ;)
|
|
|
|
zadnji dan porodniške :c( 16.3.2005 12:57:04
|
|
|
|
dory
|
Uau kepica..a je slo res tko hitr...boste pa tok bolj uzival tiste urice,ko boste skupej :)
|
|
|
|
zadnji dan porodniške :c( 16.3.2005 13:42:29
|
|
|
|
SANDY
|
Sej bo...ko sem začela spet delat, sploh nisem vedla kako sem prej skos doma zdržala!! :sloncek:
|
|
|
|
zadnji dan porodniške :c( 16.3.2005 14:31:06
|
|
|
|
Tiki
|
N'č bat, se boš hitro navadila, Nejc pa tudi. Jaz sem pa ena tistih, ki je brez službe :(( in srčno upam, da jo bom kmalu dobila, ker me tole doma že ubija. Ne me narobe razumet, rada sem z otrokoma, le socialna izolacija in umska nedejavnost me razjedata. Lep pozdrav in uspešno vrnitev v službo ti želim, :rozica: Tiki
|
|
|
|
zadnji dan porodniške :c( 16.3.2005 18:41:03
|
|
|
|
Maxica
|
Sočustvujem s tabo...:rozica:
|
|
|
|
zadnji dan porodniške :c( 16.3.2005 19:24:36
|
|
|
|
HuAnita
|
Joj, to nas čaka čez točno 5 mesecev! Zdrži!:rozica:
|
|
|
|
zadnji dan porodniške :c( 16.3.2005 20:03:04
|
|
|
|
Pupica
|
kepica, naj ti vsaj prvi dan čimhitreje mine!:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?