kekec in mojca
|
Moj 5,5 mesečnik mi povzroča sive lase. Njegovo dojenje je prav obupno. Neprestano gleda vstran, se prisesa, takoj za tem odstavi, prečekira kaj je za hrbtom, ko vidi, da ni nič, se spet prisesa, ampak takoj za tem spet odklopi. Zdi se mi, da sploh nič ne poje. Poskusila sem že s tem, da sem naredila mir (večjega otroka poslala iz sobe, potegnila dol roleto in naredila temo, ga zadekala z odejami, da res ni mogel videt, kaj je za hrbtom), pa zadeve niso bile nič boljše. Srečna sem, če se tako doji 5 minut, potem si mislim, da se je vsaj malo najedel. Sicer se doji le po minuto... To se dogaja že približno mesec dni. Zdaj je zmanjšal število obrokov, včasih se doji samo 2x na dan. Začela sva z gosto hrano in ker me skrbi, da ne dobi dovolj hrane, sem mu ponudila 2 gosta obroka - enega zelenjavnega, drugega pa sadnega. Tudi prebava se mu spreminja. Vidim, da ima poln trebušček, napihnjen, ampak kaka pa ne. Niti ne kaže, da bi ga karkoli bolelo. Nazadnje je kakal pred štirimi dnevi. Skrbi me, če ne bo bolje, bom šla do P. Ampak želim si, da se še ne bi odstavil, da bi se dojila še naprej. Prosim, dajte mi kakšen nasvet, kaj naj naredim, da se te težave prenehajo!
|