|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kar naenkrat strah pred vodo
15.3.2005 20:39:25   
Bejba
Naš sonček je do pred tremi dnevi zelo užival pri kopanju. Kopamo ga že skoraj od vsega začetka v čebričku in ni bilo nobenih problemov (razen na začetku, ko se je šele privajal na vodo).
Sedaj pa zadnje tri dni strašen jok, samo da vidi da se gremo kopat. Sploh še ni nujno, da z nogico začuti vodo. Samo da vidi čebriček napolnjen z vodo, histerija :((. Sem že vse pretuhtala s čim se mu je voda tako zamerila, pa nič ne pogruntam :zmeden:. Ne zaležejo nobene igračke, ne petje, ne prigovarjanje,...:(
Kako naj ga spet prepričam, da je v vodiki pa tako luštno čofotati? Ali naj ga par dni ne kopam ali naj še vedno vstrajam vsak dan:zmeden:? Pa tako smo se vedno veselili večernega čofotanja, sedaj pa tole :(.

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.3.2005 20:44:58   
HuAnita
Je že morda preutrujen? Sicer pa tudi naša :muca: ni marala čebrička, že od začetka ne...

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2005 20:54:14   
Anonimen
Izgleda, da je vaš otrok zelo začel opazovati in se zavedati okolja okoli sebe. Jaz ga morda res nekaj dni ne bi kopala. Zgubiti ne morete nič.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2005 21:07:58   
Lunca1
Ojla!

Moja Pina zelo uživa, če se kopava skupaj v bani. Poskuzsi še to.

Lp Lunca

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2005 21:20:45   
Pikca
Naša se tudi (spet) boji (sicer prav uživala ni nikoli, ampak vsaj jokala ni), samo vem vzrok. Zadnjič je nekaj rito spodnašala in ker je nisem dobro držala, sem jo komaj ujela, da se ni potopila, pa se je ustrašila. Smo poskusili s čebričkom - če ni vode v njem, se smeje, če je, pa :((
Zdaj je že par dni nisem kopala (jo samo s krpico umivam), morda bo pozabila, pa bo spet ok.
Lp, Pikca

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2005 22:34:39   
Urška*
Oj!

Sem jaz zadnjič isto sprševala. Jaz ga sicer kopam v banici. Je vedno zelo užival ko se je kopal, kar naenkrat pa :((. Sem za par dni prenehala s kopanjem in ga umivala z vato in vodo kar tako. No, v nedeljo pa smo spet poskusili s kopanjem, pa je sicer tudi :((, ampak ne tako histerično kot prej.
Zanimivo pa je, da pa ko sem ga včesih samo tak umivala, se je jokal, ko pa sem ga kopala, pa ne. zdaj pa je obratno.:zmeden:

No, saj bo boljše.:)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2005 9:15:16   
p&b
Tudi mi smo imeli enake probleme samo,da smo ga mi kopali v banjici-vsak dan,smo poskusili,da ga nekaj dni nismo kopali,pa ni pomagalo-spet grozen jok.
Pa smo menjali prostor iz kopalnice v kuhinjo pa TV smo prizgali,ki ga tako rad gleda pa se opazil ni kdaj sem ga dala v vodo tako se je zagledal v to skatlo,no sedaj se kopamo se samo 2-3x na teden in moram reci,da je postal spet vesel in nasmejan kot prej,poskusi se ti mogoce bo pomagalo-ta nasvet sem dobila od patronazne sestre.

LP
P.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?